meecko je napisao/la: ↑08 nov 2025, 14:28
Ovaj naš narod je za izučavanje. Konačno se pobjeđuje, ekipa je koliko toliko poznata, ne kažem kvalitetna jer to na žalost nije. Po kvaliteti naših igrača spadamo u donji dio osrednjih reprezentacija. Možda bi to neki kvalitetniji selektor zamaskirao, ali to ne mijenja suštinu. Nakon ovakvog stanja u kvalifikacijama većina bi da mijenja selektora, skoro smo imali isti scenarij (čitaj Petev) pa sada svi ga žale.
Znao sam da će ovako biti kada se Barbarez imenuje, da će ga pljuvati pojedini jer misle da smo Brazil iz najboljih dana, drugi jer nisu njihovi talovi prošli pa rođaci i igrači ne igraju, ostali jer su naučili pljuvati po svemu.......
NIJE Barbarez bezgrešan, ima svojih loših poteza ali mislim da voli ovu zemlju. Možda je greška što je postavljen za selektora ali boljih nije bilo, naročito mislim na angažman stručnog štaba i Spahića.
Ono što kronično nedostaje ovom narodu i državi je planiranje na duži period, nedostaje strpljenje i sistematičan rad. Niti jedna država/selekcija nije stvorena preko noći. Bivša Jugoslavija - košarka, Španjolska fudbal i košarka, Njemačku da ne spominjem, sada imamo Skandinaviju i nove odlične rezultate u mnogim sportovima - iza svih rezultata je dugogodišnji sistematičan rad u trajanju od najmanje 5 godina. Kod nas je sve ho-ruk način i živci/strpljenje tanje od žileta.
Jasno ko dan ko se iole razumije ali kome objašnjavaš drug.
Husarini hemoroidi će ti dati ad hominem odgovor na svaki post i ponavljati napamet naučeni narativ, vaki je naki je, kockar neznalica bez obzira kakve gole činjenice i argumente podastrao.
To im je zadatak ovdje na forumu.
Sve i da dobijemo naredne dvije tekme oni će nastaviti zagađivati forum svojim bljuvotinama.
Njima je cilj da ovom stručnom štabu vide leđa i dovedu nekog svoga onda im ni Vico neće biti smetnja.
Vode se onom, da 100 puta ponovljena laž postaje istina.
Ista je to ekipa koja je onomad zajedno sa svojim ljudima iz BHF pljuvala Peteva i prizivala Barbareza, valjda se nadajući da će imati utjecaja na selekciju igrača ali su se prevarili pa sad Husara i njegovi hemoroidi ovdje na forumu pucaju od muke jer su dobili rampu najkraće do 2028.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.