Nešto tu debelo ne štima. NOVU Premium gumu uništit' i potrošit' nakon 10 000 je za ozbiljnu analizu. Pa, to ni Jason Cammisa i onaj njegov Randy ne bi uspjeli. Plus, gume u toj veličini (18 pretpostavljam) su izuzetno izdržljive. Ja bih se tužio sa prodavcem gume. Ako su bile nove i ako je DOT odgovarajući, naravno.
Semperit je dobra guma al' podigli su joj cijenu nenormalno. Isto važi i za Uniroyal. Fulda i Dunlop (ove jeftinije) su samo skuplja Savina varijanta. Fino to hendla Goodyear.
Za par godina svi ćemo vozit' ove Kineze, jer cijene guma bezobrazno rastu.
Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Re: Automobili, motori...
Da bila je 18 odgovarajuci dot i isao sam sa racunom da reklamiram kazu kao ne mogu sad dođi sa 2 mjesecaCentre forward je napisao/la: ↑08 nov 2025, 12:52Nešto tu debelo ne štima. NOVU Premium gumu uništit' i potrošit' nakon 10 000 je za ozbiljnu analizu. Pa, to ni Jason Cammisa i onaj njegov Randy ne bi uspjeli. Plus, gume u toj veličini (18 pretpostavljam) su izuzetno izdržljive. Ja bih se tužio sa prodavcem gume. Ako su bile nove i ako je DOT odgovarajući, naravno.
Semperit je dobra guma al' podigli su joj cijenu nenormalno. Isto važi i za Uniroyal. Fulda i Dunlop (ove jeftinije) su samo skuplja Savina varijanta. Fino to hendla Goodyear.
Za par godina svi ćemo vozit' ove Kineze, jer cijene guma bezobrazno rastu.
Ostavim im gume i nikad vise tt necu uci nista uzeti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.