Ma ped.ercina raspala. Spominjao Nodiju neki mrak, konto mu ga popusit. Al nije Nodi pe.der. Zaprijetio mu Nodi da će ga izudarat, ovaj se syebo.
Haris Tabaković
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Tabaković
Kud ga nije izudarao. Licno bi mu platio troskove advokata i eventualno kauciju za izlazak iz zatvora.jasmin10 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 11:47Ma ped.ercina raspala. Spominjao Nodiju neki mrak, konto mu ga popusit. Al nije Nodi pe.der. Zaprijetio mu Nodi da će ga izudarat, ovaj se syebo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hajmo ga sad kolektivno blokirat
pa nek piše do mile volje
Ignorišite pacijenta pa nek sam sa sobom priča.
-
bhfanatic14
- Kontakt:

Internet huligani
Bhf nedaj se ,bar jos neki koji imaju muda i cast. Najgluplja zemlja na planeti. Come stai amigos?? Kako ste (ne) prijatelji !!?!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Upravo i on pruzio podrsku 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bhfanatic14
- Kontakt:

Izabran za najboljeg igraca cijelog devetog kola Bundeslige
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nadam se da ce se oporaviti od ovoga i pogoditi, ispraviti se do kraja.
Ono sto se mora istaci, ovo je igrac koji je upotrebljiv samo i iskljucivo u sesnaestercu, da ne kazem petercu. Apsolutno je neupotrebljiv u polju. I kolikogod ga neko ovdje gurao na pijedestal, nema pravo! Momak je solidan napadač ali ništa više od toga.
Štonse pak Huseinbašića tiče, on je sve ovo navedeno za Harisa, samo sto je on i u šesnaestercu neupotrebljiv.
Žao mi je da je tako, ali tako je.
Ono sto se mora istaci, ovo je igrac koji je upotrebljiv samo i iskljucivo u sesnaestercu, da ne kazem petercu. Apsolutno je neupotrebljiv u polju. I kolikogod ga neko ovdje gurao na pijedestal, nema pravo! Momak je solidan napadač ali ništa više od toga.
Štonse pak Huseinbašića tiče, on je sve ovo navedeno za Harisa, samo sto je on i u šesnaestercu neupotrebljiv.
Malo su ga u ovoj euforiji precijenili u Menhengladbahu
Ne znam da li drugi govore nešto mnogo drugačije od toga, ali to je ono što mi najbolje imamo i zato i igramo 4-3-3 formaciju...da dobija lopte od krila u kazneni prostor. Ako krila neće ubacivati u kazneni prostor, onda nema ni poente da ih se koristi. Radije ubaciti igrače u sredinu.
Tako da trenutna formacija u reprezentaciji svakako njemu i odgovara. A i da mu ne odgovara, nažalost bolje nemamo. Trenutno je jedini ofanzivac u bijelom svijetu koji daje golove.
I onaj Filip Bilbija što zabija golove u drugoj Bundesligi je neko krilo. Otprilike profil igrača kao Alajbegovic samo na drugoj strani.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Golazooooo
Hare kada idemo na rezultat i vise golova je jako upotrebljiv,nisam ga gotivio jer mi nekako nezgrapno djeluje ali nije los igrac,a ovo poredit nekog Filipa Bilbiju i Kerma Alajbegovica je sramota,Kerim je poslije Jamala najace krilo u Evropi od mladjih igraca,to garantujem,a evo Hare ga zabi,svaka cast
Edit: hvala Bogu, iskupi se, vazno je ovo za samopouzdanje. Hajmo još jedan.231983 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 19:22Nadam se da ce se oporaviti od ovoga i pogoditi, ispraviti se do kraja.
Nadam se da ce i igrati kad se vrati Kleindienst ako bude tako nabice sigurno 15 golova bar
Mora biti starter protiv Rumuna. Džeko klupa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Harry Kane sa Temua
Dzeko ce svakako zaigrat prije njega i to ce nas kostat skupo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hare vodi Mehinglabas ka luci spasa. medjutim i da zabije hattrick bayernu, barba nema muda da ga stavi ispred Dzeke. Lojalnost ljudima je super stvar, medjutim nema puno veze sa fudbalskim rezonom. To je lekcija o kojoj ce barba imati kad razmisljat, dok provodio vrijeme na birou poslije nase reprezentacije.