Haris Tabaković

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DeeWa
Kontakt:

Re: Haris Tabaković

Post Postao/la DeeWa » 08 nov 2025, 20:20

Roki50 je napisao/la:
08 nov 2025, 19:55
Hare kada idemo na rezultat i vise golova je jako upotrebljiv,nisam ga gotivio jer mi nekako nezgrapno djeluje ali nije los igrac,a ovo poredit nekog Filipa Bilbiju i Kerma Alajbegovica je sramota,Kerim je poslije Jamala najace krilo u Evropi od mladjih igraca,to garantujem,a evo Hare ga zabi,svaka cast
A ko je stavljao u isti koš Alajbegovica i Bilbiju? Bukvalno sam rekao da igraju na različitim stranama i pričamo o profilu igrača, a ne o kvaliteti.
I jedan i drugi mogu igrati po strani i uvlačiti se u sredinu po potrebi. To je poenta. Mogu igrati i u formaciji gdje se ne igraju sa krilima nego nešto kao ofanzivni vezni igrači koji se ponekad izvlače na stranu. Nešto kao što igra Leverkuzen trenutno. A Bilbija i Alajbegovic da igraju u istom timu uopće ne bi bili konkurencija jedan drugom.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 nov 2025, 21:02

Bit će ozbiljan genocid nad fudbalom, navijačima i simpatizerima ove reprezentacije ako momak bude na klupi gledao mučenje 40-godišnjeg Džeke protiv Rumunije.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 09 nov 2025, 10:12

Bice to smjesno i zalostno kad ovaj momak bude presjedio na klupi sloro cijelu utakmicu protiv Rumunije i Austrije, a igrace Dzeko koji jednostavno nema snage za vise od pola sata igre.

Da nam je barem malo pametniji selektor prvi spic za ove dvije utakmice bi mu bio Tabakovic. Kasnije ga mijenja Dzekson koji u zadnjih 20/30 minuta na vec umornu odbranu protivnika itekako moze pomoci. Em sa iskustvom, em sa znanjem da zdrži loptu i iznudi koji faul.

Ali poznavajuci Barbareza on ce staviti Dzeku, da ga nakon 20min odmah izgubimo i posle mucenje do 80 i neke minute kad bude dao Harisu minute na kapaljku.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 09 nov 2025, 20:31

Roki50 je napisao/la:
08 nov 2025, 19:55
Hare kada idemo na rezultat i vise golova je jako upotrebljiv,nisam ga gotivio jer mi nekako nezgrapno djeluje ali nije los igrac,a ovo poredit nekog Filipa Bilbiju i Kerma Alajbegovica je sramota,Kerim je poslije Jamala najace krilo u Evropi od mladjih igraca,to garantujem,a evo Hare ga zabi,svaka cast
Odvadi malo druze
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Proximic i 37 gostiju.