Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zrinjski opet odgodio utakmicu sa Borcem, a sa Sarajevom igraju izmedju Rakowa i Rapida sto znaci da ce sve sile upregnuti i tu utakmicu da pomjere na proljece
Banjaluka je prelijep bosanski grad, trenutno okupiran i etnički očišćen od Karadžićevih krvoločnih divljih genocidnih hordi. Borcu, Dodiku,Vici i njihovim sljedbenicima sve najgore, a dragoj bosanskoj šeher Banjaluci sve najbolje.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Fizicku spremu da podignemo bit ce jos bolje , i odbrani smo nekad kao propuh, ali vcs kapa do poda to je to fks kojeg svi zelimo da gledamo.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Onda isto vrijedi i u suprotnom smijeru tj Sarajevo je isto etnicki ocisceno i okupirano od strane bosnjaka. Ziv i zdrav bio
- Hrammm1921
- Kontakt:
Joj kad sutra Radnik izyebe pijacu pa se ukljuci u borbu za evropu
Pun pogodak ova liga 10
Pun pogodak ova liga 10
Ideš na blok, četalju fašistički genocidni!MikiPirs je napisao/la: ↑08 nov 2025, 20:57Onda isto vrijedi i u suprotnom smijeru tj Sarajevo je isto etnicki ocisceno i okupirano od strane bosnjaka. Ziv i zdrav bio![]()
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Od zadnje lakrdije i utakmice FK Borac : FK Velež Mostar.MikiPirs je napisao/la: ↑08 nov 2025, 20:39Spasio si BiH fudbal sa svojim emailovima, samo mastavi dalje, legenda siZaboljesutra je napisao/la: ↑08 nov 2025, 20:30Dobra utakmicama a odlično suđenje.
Hvala Uefi i gospodinu Čeferinu kao i njegovom odvjetničkom uredu što se reagiralo na očigledne sudačke krađe na utakmicama FK Borac.
Još jedna utakmica nakon koje ne moramo slati u 21.st uz VAR očigledne sudačke pogreške.![]()
![]()
Događa se sljedeće.
HŠK Zrinjski : FK Borac 2:1
HNK Kruševo : FK Borac 2:2 (treća liga jug)3:0 penali
FK Borac : Sloga 2:1 teška pobjeda uz crveni Herreri
FK Sarajevo : FK Borac 1:0
Mi smo zadovoljni a vi?Nešto vas zadnjih kola slabo guraju,zar ne?
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
- Combattente87
- Kontakt:
Ni riječi o vjerovatno čistom faulu kod gola Sarajeva....Šta je sada prepoštene sarajlijice !? Muk ?! Ili ćete u napad sa nekim faulom u korist Borca iz prošle sezone !? Čist lakat u leđa i neutralisanje protivničkog igrača za prostor i postizanje gola ! Ništa a ?
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Zaslužena pobjeda.
Prvih 30 minuta smo pojeli Borac. Zadnjih 15 minuta prvog poluvremena su nas, realno, vile nosale. Ne mogu da vjerujem da nismo primili go.
U drugom poluvremenu smo trebali iskoristiti jednu od onih potencijalnih šansi (posljednji pas samom igraču na 7-10 metara) jer su se nudili. Nažalost nismo. Na sreću, nije nas kaznilo.
Halkić je produžio 8 minuta (a ja sam mislio da će najmanje 10) zbog bakljade/dima, zbog izmjena i zbog valjanja naših igrača (konačno da i to "uvedemo" - pametno - podržavam).
Sad sit back and relax, uživati u ostatku vikenda.
Prvih 30 minuta smo pojeli Borac. Zadnjih 15 minuta prvog poluvremena su nas, realno, vile nosale. Ne mogu da vjerujem da nismo primili go.
U drugom poluvremenu smo trebali iskoristiti jednu od onih potencijalnih šansi (posljednji pas samom igraču na 7-10 metara) jer su se nudili. Nažalost nismo. Na sreću, nije nas kaznilo.
Halkić je produžio 8 minuta (a ja sam mislio da će najmanje 10) zbog bakljade/dima, zbog izmjena i zbog valjanja naših igrača (konačno da i to "uvedemo" - pametno - podržavam).
Sad sit back and relax, uživati u ostatku vikenda.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Hrammm1921
- Kontakt:
o kakvom faulu se prica kod gola fks?
- Combattente87
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ti si smijesan, ocigledno ti ne prolazi ta glupa.prica za faul. Ne moras je 22x ponavljatCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:08Ni riječi o vjerovatno čistom faulu kod gola Sarajeva....Šta je sada prepoštene sarajlijice !? Muk ?! Ili ćete u napad sa nekim faulom u korist Borca iz prošle sezone !? Čist lakat u leđa i neutralisanje protivničkog igrača za prostor i postizanje gola ! Ništa a ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Ono ni u košarci nije faul kad ispod obruča čekaju loptu.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Moguce cak i crveni za bralica(ako sam pogrijesio halalite), u toku postizanja gola je psovao protivnickom igracu.Combattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:08Ni riječi o vjerovatno čistom faulu kod gola Sarajeva....Šta je sada prepoštene sarajlijice !? Muk ?! Ili ćete u napad sa nekim faulom u korist Borca iz prošle sezone !? Čist lakat u leđa i neutralisanje protivničkog igrača za prostor i postizanje gola ! Ništa a ?
Fk Željezničar.
- feniksptica
- Kontakt:
Smijesan decko, do sad je sudjenjo sve i svasta za gamad. Malo mu se razum pomutio pa nije sposoban realno prosudjivati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sta ce jadan... Vidis po nacinu pisanja da mu je pjena na usta smrdska udarila.feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:13Ti si smijesan, ocigledno ti ne prolazi ta glupa.prica za faul. Ne moras je 22x ponavljatCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:08Ni riječi o vjerovatno čistom faulu kod gola Sarajeva....Šta je sada prepoštene sarajlijice !? Muk ?! Ili ćete u napad sa nekim faulom u korist Borca iz prošle sezone !? Čist lakat u leđa i neutralisanje protivničkog igrača za prostor i postizanje gola ! Ništa a ?
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Kajkutenjoyer, MukiBek i 35 gostiju.