AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Saleeee majstoreeeee
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Evolucija Salemaekersa je fascinantna. Trenutno jedan od tri najvažnija igrača Milana, bez ikakve dileme.
Sale nas najbolji igrac do sadasnjeg dijela sezone...
Zadnja izmjena: memaga, dana/u 08 nov 2025, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Smradovi iz VAR sobe odmah poletili da provjere očigledan penal hahahahaha
Bravo Sale i Rafa. Za sta ovi zovu VAR. Kurko vam haha.
Ali kako igra Sale. Onaj sinterovac na aparatima
Ali kako igra Sale. Onaj sinterovac na aparatima
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
M@m!cu im njihovu !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Izgleda da će se niz bez poraza u ligi nastaviti i u 10om meču zaredom. A raspored je bio sve osim lahak.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A sta im Sale radi. Morali smo ovu tuznu subotu bez golova u italiji mi prekinuti 
Nego karta kupljena za Lazio na San Siru 29.11. kad bi jos inter dobili kolo prije gorilo bi sve, a i ovako ce jer ke vec stadion rasprodan.
Nego karta kupljena za Lazio na San Siru 29.11. kad bi jos inter dobili kolo prije gorilo bi sve, a i ovako ce jer ke vec stadion rasprodan.
I hajde ti objasni zašto se uopšte trošilo vrijeme na ovo, kad nije postojala ni najmanja sumnja da se obori prvobitna sudijska procjena?
Još jedan dobar penal Lea, možda smo konačno našli sigurnog izvođača?
Još jedan dobar penal Lea, možda smo konačno našli sigurnog izvođača?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Izvinjavam se lektore nece se vise ponoviti.... 
Mrzim ovu pasivnost pri vodstvu. Pritisni jos, ova Parma je zrela za 4-5 komada....ali to je Allegri.
Zabiti jos jedan na početku drugog poluvremena i vaditi Modrica iz igre.
Zabiti jos jedan na početku drugog poluvremena i vaditi Modrica iz igre.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Koji mamlaz je ovaj estupidman u pm. Goni ga u sto pizdi materini.
Uh kakvu golcinu primismo, svaka cast....
Ne možemo mi bez nekih komplikacija i neizvjesnosti jbg.
Valja nam sad strepiti hoce li opet uci ovako neka golcina. 2-0 definitivno najgori rezultat
.
Jbg memo to bas bode oci, svi grijesimo manje vise al to kad izgovaras znas da se pise sastavljeno.
Jbg memo to bas bode oci, svi grijesimo manje vise al to kad izgovaras znas da se pise sastavljeno.
imamo 0:2 drzimo ih bez problema i onda bezveue gol, ne razumijem onako mlak ulaz u duel, pa raznesi ga jebote. i ovaj decko 10 u Parme sam ko duh i postize mora se reci odlican gol.
umjesto da 2.pol odradimo rutinski sad smo im dali vjetar u ledja, moramo dati 3. gol da ne dozvolimo jos jedan Cremonese i Pisu
umjesto da 2.pol odradimo rutinski sad smo im dali vjetar u ledja, moramo dati 3. gol da ne dozvolimo jos jedan Cremonese i Pisu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.