Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Halkić u karijeri nije ovako dobro odsudio utakmicu. Povlačim riječi od prije.
- feniksptica
- Kontakt:
Napucat cu 90ku na njega, nece dobro proc 
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bod bi nam bio ko kuca.Hrammm1921 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:32
Yebiga trehnuli smo ih na Grbavici , a prije toga u pripremnoj kod njih tamo ( isto ih ubili)
Nakon 6:0 od neki dan, treba pokusati iskoristiti situaciju.. sigurno im je atmosfera Dzenaza
Bez Sosica mi smo ko muha bez glave, sto se vec vidi.
Volio bi sutra da bude X u Mostaru ali nema ništa od toga.
Ono je faul samo u BLCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:26Ko si ti **** raspali da bude tvoja zuadnja !? Eto ti i tvoje sisice kažete da nije faul i ja vas kolektivno nabijem na kuracccfeniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:22HahahahaahCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:18
Alo degenerik, neće ti uspjeti spinovanje !
Čist faul kod gola nije sviran !
Ali zapamti mi nikada nećemo kmečati kao vi, niti smo ikada kmečali, nego samo da vidim dokle ide to vaše licemjerje, sisice malene !
Cekaj ko si ti yebotee ?? Koja si ti to faca da mislis ti ako nesto kazes da je tako i da je tacno.
To napises ja mislim da je bio faul.
Jer ti sto pises je spinovanje, a ne ja.
Eto mi kazemo nije bio faul bilo je sve cisto. I sta![]()
![]()
![]()
kmeeeeeee vicini keroviCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:34Piši u PP !KosevoZove je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:32Gdje ti odgovara majku ti **** raspalu kad si mi sad zivac balavac povukao gdje hoces??Combattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:31
Čuj bujrum u Sarajevojeste baš je pošteno da ja dođem u Sarajavo, eto vidiš kolika si sisica !?
Meni je 37 godina sa tobom se raspravljati gdje god hoces!!!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Vala ako sutra ne uzmete bod ili tri, onda ste stvarno u zestokom padu...let3 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:36Bod bi nam bio ko kuca.Hrammm1921 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:32
Yebiga trehnuli smo ih na Grbavici , a prije toga u pripremnoj kod njih tamo ( isto ih ubili)
Nakon 6:0 od neki dan, treba pokusati iskoristiti situaciju.. sigurno im je atmosfera Dzenaza
Oni su poslije sestice na patosu...
Ovaj papak "Combattente87" je garant šljego iz Laktaša, Prnjavora ili neke druge vukojebine, a pijani babo mu minirao džamije po Banjaluci 1992. dok su četnici vršili etničko čišćenje nad nesrbima po Banjaluci. Syeme vam se zatrlo za sva vremena!
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ma sve je moguce neka pokusaju jbg lopta je okrugla, nisu bayern brateVanja8 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:42Vala ako sutra ne uzmete bod ili tri, onda ste stvarno u zestokom padu...let3 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:36Bod bi nam bio ko kuca.Hrammm1921 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:32
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Samo nemojte vi navijati za nas i uzet cemoVanja8 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:42Vala ako sutra ne uzmete bod ili tri, onda ste stvarno u zestokom padu...let3 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:36Bod bi nam bio ko kuca.Hrammm1921 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:32
Borac kakav god bio mi je draži da pobjedi nego li FK Sarajevo, ali da se imaju obraza žalit na ovaj jedva-kontakt posle svega što smo imali prilike gledat zadnjih godina...skidam kapu, veličina 
Samo Široki!
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Ako bi kojim slucajem sutra pao neki X to bi bilo bas yebozovno.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- feniksptica
- Kontakt:
Sreca ti pa si Croat u BiH tu ti nece nista, da si u Srbiji pravo bi najebo od njih zbog ovih rijeci.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pobijedit će Zrinjski sutra 3 razlike.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:46Ako bi kojim slucajem sutra pao neki X to bi bilo bas yebozovno.
Nemaju ovi kvalitet da uzmu tamo bodove.
Znamo prošli put sa boljom ekipom i boljim trenerom kako prođe.
Zadnjih 6 tamo zabili 1 gol primili kišu golova i 6:0 omjer daj ba.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 08 nov 2025, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Vjerujem da je 95 iz nicka godiste, sto reci sigurno znas sta je bilo tih 90tih prije tvog rodjenja