FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prvih pola sata je smjernica kako trebamo igrati, što formacijski što energetski i mentalno.
Svaka čast šefu i igračima, šteta što se nije otvorilo da im zabijemo još jedan ili dva.
Svaka čast šefu i igračima, šteta što se nije otvorilo da im zabijemo još jedan ili dva.
Pa o tome i govorim Duska,ocigledno ovaj mu lik radi vrhunsku video analizu i tacno prilagodi nasu igru protivniku...jurisicduska je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:25Ne znam jel neko primijetio da je frajer igrao 3 razlicite formacije do sad i sa sve 3 dobijao utakmice.Vanja8 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:10Bravo momci, naklon do poda...![]()
Bravo SS...
Kad mi neko kaze nije do trenera...![]()
Uporedite Ristovskog sad i prije 10 kola, uporedite Butica,...
Mario je pokazao da ima m.uda i svaka mu cast, od onog intervjua na aerodromu se vidjelo da energija da uradi nesto za FKS izbija iz njega i to je prenio na igrace...
Jedna stvar me odusevljava kod Marija, on prilagodjava igru prema protivniku, bez obzira da li je to dupli blok, da li zeli posjed, presing...
Borac u drugom dijelu nije mogao sansu da napravi, savrseno Mario
Zadnji put sam se ovako osjecao na AFH poslije one pobjede nad Crajovom...
BRAVO MOMCI...![]()
Treba rec.
Sam je to i potvrdio na press, "...veceras smo zeljeli ukrasti igru Borcu"...
A jbg aj drzi onakvu energiju svih 90 minuta.Vrhbosnian je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:29Prvih pola sata je smjernica kako trebamo igrati, što formacijski što energetski i mentalno.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- feniksptica
- Kontakt:
Dobra utakmica generalno pogotovo u prvih 30 minuta, krizu smo imali zadnjih 15 minuta prvog poluvremena ali vise mislim da je uzrok tome bila povreda Cimirota. Drugo poluvrijeme se bas odigralo kako treba nismo nista dopustili borcu ne sjecam se jedne ozbiljne sanse njihove mi smo mogli završiti utakmicu prije Butic i Renan imaju dvije ciste sanse da dodaju loptu u 5m i kraj a onaj pas Mlinarica prema guliju ne vrijedi ni spominjati.
Svaka čast treneru i igracima ide ovo kako treba.
Svaka čast treneru i igracima ide ovo kako treba.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Zna halkan. Vidite sta znaci lijepa rijec. Fino se porazgovara i covjek sudi normalno
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Vjerujem da i ne treba. Sa našim igračkim kadrom, kad svi budu 100% spremni, kad se do kraja uigramo, ovakav pressing će rijetko koja ekipa moći izdržati, a poslije toga ćemo imati prostora iz tranzicije. (Naravno nije sve tako jednostavno na terenu i zavisi od milion faktora, ali hoću reći da je po meni ovo recept za našu ekipu)Beli98 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:33A jbg aj drzi onakvu energiju svih 90 minuta.Vrhbosnian je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:29Prvih pola sata je smjernica kako trebamo igrati, što formacijski što energetski i mentalno.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Tiii yebiiii borcaa SARAJVOOOOOOOO
OOOOOOOOO
OOOOOOOOO
HVALA QURCU. NAPOKON.
Dizemo se, igra je za qurac jos uvijek, al bodovi se skupljaju.
Halkicuuuu, oke je bilo. Al ti **** majku jos jednom preventivno
OOOOOOOOO
OOOOOOOOO
HVALA QURCU. NAPOKON.
Dizemo se, igra je za qurac jos uvijek, al bodovi se skupljaju.
Halkicuuuu, oke je bilo. Al ti **** majku jos jednom preventivno
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- feniksptica
- Kontakt:
Vidi se da fali fizicke spreme tu jos, ali ovo je vise nego solidno.
Nadam se da ce upariti Butic-Mlinaric gore jednom, Guli i Renan pogubljeni ko abdest kad dodju do gola
Marudza odlican, Ristovski najbolja utakmica od Craiove, Banic top, Butic odigrao dovoljno steta one akcije kad je nabio na jug.
Renan zauzima mjesto Risticu, bez potrebe stranac.
Nadam se da ce upariti Butic-Mlinaric gore jednom, Guli i Renan pogubljeni ko abdest kad dodju do gola
Marudza odlican, Ristovski najbolja utakmica od Craiove, Banic top, Butic odigrao dovoljno steta one akcije kad je nabio na jug.
Renan zauzima mjesto Risticu, bez potrebe stranac.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
3/5
ne znam za Cvitanovica al meni ova reprezentativna pauza dolazi u losem momentu
-
ventilateur
- Kontakt:
Halkic jes 60% dobro odsudio al opet mu se nayyebem komplet familije, dva cista zuta kartona nije dao oko 65te tamo kad je hiros nagazio gulija i grahovsc isto dal je nagazio elezija nisam siguran. Al koliko se razumijem u fudbal oba su bila za zuti karton nego sve u svemu svaka cast sš igracima a i navijacima valjalo je doc po ovoj maziji.
U novi boj!
U novi boj!
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
-
jurisicduska
- Kontakt:
Kako bolan u losem, da se malo oporave podignu kondiciono vidis da jedva hodaju, plus rovito pola ekipe.BegovicRamiz je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:073/5![]()
Zamisli imas Elezija Adema i Cimirota spremne na 100%. Nemoj Ramize ko Boga te molim malerisat.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Zato jer je isao pritisak od momenta kad je izasla info da ce suditi.ventilateur je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:11Halkic jes 60% dobro odsudio al opet mu se nayyebem komplet familije, dva cista zuta kartona nije dao oko 65te tamo kad je hiros nagazio gulija i grahovsc isto dal je nagazio elezija nisam siguran. Al koliko se razumijem u fudbal oba su bila za zuti karton nego sve u svemu svaka cast sš igracima a i navijacima valjalo je doc po ovoj maziji.
U novi boj!
I ovo je dobro kako nam se sudi.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Sta je s Cimirota, zna li se?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Takticki odlicno poslozena igra, zadnji red konacno u vinklu, ali ono sto je najbitnije je borba i zalaganje, atmosfera u ekipi se dosta promijenila na bolje. Cestitke nasim momcima i strucnom stabu, Horde na nivou.
Na kraju cijeli stadion ispratio Misketa, onako kako je zasluzio.
VOLIM TE SARAJEVO!!!
Na kraju cijeli stadion ispratio Misketa, onako kako je zasluzio.
VOLIM TE SARAJEVO!!!
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
-
ventilateur
- Kontakt:
Uhvatio se za lozu sad dal je otisla nadamo se da nije toliko ozbiljno
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Duska ne pratis brate moj dobrijurisicduska je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:12Kako bolan u losem, da se malo oporave podignu kondiciono vidis da jedva hodaju, plus rovito pola ekipe.BegovicRamiz je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:073/5![]()
Zamisli imas Elezija Adema i Cimirota spremne na 100%. Nemoj Ramize ko Boga te molim malerisat.
zna MaroonBjelave sta je u pitanju
sacekacemo njega da objasni
Jbt sta znaci normalno sudjenje
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordospartanac, KarloIvandic i 50 gostiju.