FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
LE ŠI NA RI PU ŠE GA !
Samo bih da napomenem, da onim krezavim glavama treba zabraniti stadion općenito. Stvarno nije trebalo zviždati i psovati Halkiću majku za vrijeme minute šutnje. Nebitno za koga je.
Zadnja izmjena: gh0stHZ, dana/u 08 nov 2025, 22:20, ukupno mijenjano 3 puta.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Trojica nabrojanih ne mogu zajedno igrati.jurisicduska je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:12Kako bolan u losem, da se malo oporave podignu kondiciono vidis da jedva hodaju, plus rovito pola ekipe.BegovicRamiz je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:073/5![]()
ne znam za Cvitanovica al meni ova reprezentativna pauza dolazi u losem momentu
Zamisli imas Elezija Adema i Cimirota spremne na 100%. Nemoj Ramize ko Boga te molim malerisat.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Njih trojica će igrat zajedno i to ne da mogu nego idealno odgovaraju jedan drugom i dovedeni su kao takvi.fks74 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:19Trojica nabrojanih ne mogu zajedno igrati.jurisicduska je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:12Kako bolan u losem, da se malo oporave podignu kondiciono vidis da jedva hodaju, plus rovito pola ekipe.BegovicRamiz je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:073/5![]()
Zamisli imas Elezija Adema i Cimirota spremne na 100%. Nemoj Ramize ko Boga te molim malerisat.
Cimirot zadnji vezni Elezi box to box Adem ofanzivni vezni
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Sad uzeti Rudara i onda Sirokog docekati kako treba!
Bravo za trenera, nisam mislio iskreno ni jedne pobjede da ce imati. Uvijek tako biva od koga se najmanje očekujemo bude odlican.
Bravo za trenera, nisam mislio iskreno ni jedne pobjede da ce imati. Uvijek tako biva od koga se najmanje očekujemo bude odlican.
- kupus army
- Kontakt:
Od kako su stvari na sjeveru posložene ekipa je dobila vjetar u ledja, ovaj sjever nosi ekipu do pobjeda! Svi u Prijedor da se zna ko je No1!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Na vakat po meni. Dobrim radom podici fizicku spremu. Dosta igraca je izaslo iz povrede, dobra prilika da se vrate fizicki i da se formira prvih 11 uigravanjem sad kad nam se sredina terena oporavila.BegovicRamiz je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:073/5![]()
Ide na bolje, hvala Bogu. Odbrana je danas bila veoma dobra. Nekoliko nesigurnosti i gresaka koje su nas opet mogle kostati su kretale iz sredine gdje nam je vezni red ispadao na kraju prvog poluvremena, uvaljivali se ljudi izmedju linija, ali poredeci sa onim sto smo gledali prije 2 mjeseca ovo je bas obecavajuce. Mislim da nam je napad najtanji i da se Mlinaric gusi na nekom poluspicu. Kapiten provaljen, dobro ga zatvaraju, a kad pobjegne ili bude sebican ili netacan u dodavanju. Butic je solidan posao danas odradio, dosta prostora ostavljao krilima.
Slatka i zaslužena pobjeda. Ostaje žal što smo toliko nesigurni i bojažljivi u napadu pa ne rješavamo one situacije iz kojih zabijaju i puno lošije ekipe od nas. Trebalo je biti min dva razlike.
Jedino mi nije jasno što Keremeha nije bilo, osim ako je očekivao onako tvrdu ragbi utakmicu u kojoj on vjerovatno ne bi mogao ništa.
Jedino mi nije jasno što Keremeha nije bilo, osim ako je očekivao onako tvrdu ragbi utakmicu u kojoj on vjerovatno ne bi mogao ništa.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- luckystrike
- Kontakt:
Poslije ove pobjede još mi teže pada što nismo i zrinjski okrenuli.
Sad malo hladnije glave, nakon stadiona, kuci, shisha, caj, ugrijao se poslije smrzavanja, pa kratki osvrt
Odmah se vidi sta znaci iole korektno suđenje, bez velikih krađa (2 cista žuta oproštena, par sumnjivih faulova blizu 16 za centaršut)
GOLMAN!!! Da je branio Mušija, Borac bi imao najmanje 1:1 a možda i 1:2 na poluvremenu radi onih 15 minuta kraja prvog poluvremena.
Bega - standardno
Ristovski - napokon utakmica kakva se očekuje od njega
Bralić - svaka čast momčino, igrač utakmice, a dočekan si na noz od većine
Maroodza - znaju Mamići sta rade
Mujkic - standardno predobar, šteta sto Kupresak gubi mjesto, ali Mujkic je TOP
Cimi - svaka čast sve do ozljede, isto kao Ristovski, ovo se očekuje
Ignatkov - znaju Mamići sta rade
Mlinaric - veceras najtanji, ali recimo da je imao lošu noc
Guli - dosta bolji u odnosu na prvih 10 utakmica
Butic - fenomenalno odrađen posao, fale golovi, ali radi bas ono sto treba da radi u ovakvoj postavki igre
Znali smo da ide na bolje čim su Mamići javno ušli u klub, ali ovoliko, nismo očekivali. Ljudi su magovi u svom poslu i samo ih treba pustiti da rade. Ne znam koliko je ljudi primjetilo kad je Zoran oko 70-80 min ustao i iz loze davao instrukcije klupi sta i kako da radi. Na to prepoznali kvalitet Maroodze i Ignatkova i gurnuli ih u prvih 11. Uz Mujkica, fenomenalan izlog + naravno Guli koji bi trebao postaviti rekord transfer iznosa.
Šteta pravila o 3 stranca, da je Bogd’o 5, pa zamislite da je Jatta još u ovom timu.
Zao mi je Kyeremeha, ali Vratit će se on u ekipu, nas najkonstantniji igrač (osim završnice naravno)
Titula nije realna, dobar nastup u Europi jeste, ali naše je da se nadamo.
Volim te Saraj’vo!
Odmah se vidi sta znaci iole korektno suđenje, bez velikih krađa (2 cista žuta oproštena, par sumnjivih faulova blizu 16 za centaršut)
GOLMAN!!! Da je branio Mušija, Borac bi imao najmanje 1:1 a možda i 1:2 na poluvremenu radi onih 15 minuta kraja prvog poluvremena.
Bega - standardno
Ristovski - napokon utakmica kakva se očekuje od njega
Bralić - svaka čast momčino, igrač utakmice, a dočekan si na noz od većine
Maroodza - znaju Mamići sta rade
Mujkic - standardno predobar, šteta sto Kupresak gubi mjesto, ali Mujkic je TOP
Cimi - svaka čast sve do ozljede, isto kao Ristovski, ovo se očekuje
Ignatkov - znaju Mamići sta rade
Mlinaric - veceras najtanji, ali recimo da je imao lošu noc
Guli - dosta bolji u odnosu na prvih 10 utakmica
Butic - fenomenalno odrađen posao, fale golovi, ali radi bas ono sto treba da radi u ovakvoj postavki igre
Znali smo da ide na bolje čim su Mamići javno ušli u klub, ali ovoliko, nismo očekivali. Ljudi su magovi u svom poslu i samo ih treba pustiti da rade. Ne znam koliko je ljudi primjetilo kad je Zoran oko 70-80 min ustao i iz loze davao instrukcije klupi sta i kako da radi. Na to prepoznali kvalitet Maroodze i Ignatkova i gurnuli ih u prvih 11. Uz Mujkica, fenomenalan izlog + naravno Guli koji bi trebao postaviti rekord transfer iznosa.
Šteta pravila o 3 stranca, da je Bogd’o 5, pa zamislite da je Jatta još u ovom timu.
Zao mi je Kyeremeha, ali Vratit će se on u ekipu, nas najkonstantniji igrač (osim završnice naravno)
Titula nije realna, dobar nastup u Europi jeste, ali naše je da se nadamo.
Volim te Saraj’vo!
Samo što neko treba trčati za njih.jurisicduska je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:20Njih trojica će igrat zajedno i to ne da mogu nego idealno odgovaraju jedan drugom i dovedeni su kao takvi.fks74 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:19Trojica nabrojanih ne mogu zajedno igrati.jurisicduska je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:12
Kako bolan u losem, da se malo oporave podignu kondiciono vidis da jedva hodaju, plus rovito pola ekipe.
Posteno, fer suđenje koje imamo posljednje dvije utakmice treba zahvaliti gospodinu ZORANU MAMICU.
Moje misljenje
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ma ne brinem ja za igrace i ssBejker je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:25Na vakat po meni. Dobrim radom podici fizicku spremu. Dosta igraca je izaslo iz povrede, dobra prilika da se vrate fizicki i da se formira prvih 11 uigravanjem sad kad nam se sredina terena oporavila.BegovicRamiz je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:073/5![]()
Ide na bolje, hvala Bogu. Odbrana je danas bila veoma dobra. Nekoliko nesigurnosti i gresaka koje su nas opet mogle kostati su kretale iz sredine gdje nam je vezni red ispadao na kraju prvog poluvremena, uvaljivali se ljudi izmedju linija, ali poredeci sa onim sto smo gledali prije 2 mjeseca ovo je bas obecavajuce. Mislim da nam je napad najtanji i da se Mlinaric gusi na nekom poluspicu. Kapiten provaljen, dobro ga zatvaraju, a kad pobjegne ili bude sebican ili netacan u dodavanju. Butic je solidan posao danas odradio, dosta prostora ostavljao krilima.
nego sam reko ko onaj da se sisam kad uvezemo 5 pobjeda u ligi
a sad ide pauza propade mi 7 dana
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa Cimirot i Elezi imaju 13-14 po tekmi u nogama. Oni trče. Cimirot izgradio karijeru na trčanju a Elezi trci vise od njeg.fks74 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:32Samo što neko treba trčati za njih.jurisicduska je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:20Njih trojica će igrat zajedno i to ne da mogu nego idealno odgovaraju jedan drugom i dovedeni su kao takvi.
100%
Olako se shvata Rudar, a realno imaju jako solidnu ekipu, posebno po krilima
Naravno - Sarajevo kakvo želimo to treba da prelazi kao plitak potok, ali treba vremena da se dođe do toga, iako smo napokon na pravom putu (kao i sa ZZ sto smo bili)
Zadnja izmjena: insimadop, dana/u 08 nov 2025, 22:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Znaci šampioni smo svemira, do prvog kiksa, onda ide mamici bjegunci, **** od ekipe itd.. 
Ima ovdje jos pure da se dosegne neki nivo igre da se melje sve pred sobom ali svakako u odnosu na Husrefa ovo je svemir.
Da je Zekic ostao bili bi prvi na tabeli ruku dajem. I tako..
Ima ovdje jos pure da se dosegne neki nivo igre da se melje sve pred sobom ali svakako u odnosu na Husrefa ovo je svemir.
Fino je Cvitanović rekao poslije utakmice;
"Znamo gdje smo bili, znamo gdje smo sada i znamo gdje želimo biti - samo nam dajte MIR!"
Dobro ovo on hendla do sad.
"Znamo gdje smo bili, znamo gdje smo sada i znamo gdje želimo biti - samo nam dajte MIR!"
Dobro ovo on hendla do sad.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
To je rekao i trener, ima još dosta posla. Čovjek reče, znamo hdje smo bili, znamo gdje smo sada i znamo gdje trebamo biti, mislim da je veliki psiholog i da zna od igrača izvući maxnokee je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:37Znaci šampioni smo svemira, do prvog kiksa, onda ide mamici bjegunci, **** od ekipe itd..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.