FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je li mi se cini večeras da je bio kadar na tv-u u kojem Zoran Mamic stoji i daje neke upute?
To je bilo prije, on da može isto trčati ne bi ni došao u Sarajevo,daj Bože da je to tako kako pričaš ali nije.jurisicduska je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:35Pa Cimirot i Elezi imaju 13-14 po tekmi u nogama. Oni trče. Cimirot izgradio karijeru na trčanju a Elezi trci vise od njeg.fks74 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:32Samo što neko treba trčati za njih.jurisicduska je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:20
Njih trojica će igrat zajedno i to ne da mogu nego idealno odgovaraju jedan drugom i dovedeni su kao takvi.
Cimirot zadnji vezni Elezi box to box Adem ofanzivni vezni
- luckystrike
- Kontakt:
stajao je ispred tunela i svako malo je Marudziju i Mujkicu davao instrukcije
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Treba vidjet uz krov i kakvog grijanja ovo ovako nema smisla ako rezultatski napredak ne prate infrastrukturni radovi.
Sto se neko iz kluba ne pozabavi sastancima sa firmama Bramac, Velux i sl da sponzorski prodjemo jeftinije za krov
Sto se neko iz kluba ne pozabavi sastancima sa firmama Bramac, Velux i sl da sponzorski prodjemo jeftinije za krov
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
E braco, kako je neobicno da nas sudija ne krade protiv borca. Ove dvije zadnje tekme su pokazale da je nešto urađeno u vezi suđenja protiv nas. Jel to Mamić završio ili su se uplašili princa, a možda i oni natpisi da se vode istrage protiv sudija. Uglavno, još se ne mogu naviknuti da nas sudije ne kolju.
I čestitke momcima na velikoj pobjedi.

I čestitke momcima na velikoj pobjedi.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Jesu li se vratili neki ljudi sto su otisli prosle sezone zbog kupa?kupus army je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:24Od kako su stvari na sjeveru posložene ekipa je dobila vjetar u ledja, ovaj sjever nosi ekipu do pobjeda! Svi u Prijedor da se zna ko je No1!
Sjever veceras je nesto nevjerovatno,ovoj grupi dodati jos 500 do 1000 ljudi da budu standardni svaku bi na Kosevu dobili uz hajc
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Bit ce yebeno protiv Las Palmasa, ali ako budemo na ovom nivou, pobijedit cemo.
"Skemijat ce decki" vec nesto.
Samo nek smo se rijesili trenerske neznalice !!!
"Skemijat ce decki" vec nesto.
Samo nek smo se rijesili trenerske neznalice !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nakon dugo vremena dobra energija i na terenu i na tribinama . Bitna pobjeda , ohrabruje sto možemo jos bolje . Nevjerovatno je kako loše koristimo situacija 2 na 1 , 3 na 2 u tranziciji ,bilo je pet takvih situacija ni jednom nije odigran dobar pas . Mamic stalno ucestvuje , čitavo vrijeme dijelio savjete sto znaci da je i on unutra sto je jako dobro.
Ne mogu a da ne pohvalim i tribine večeras, pored igrača i ŠSŠ. Odavno se nije osjetila ovako pozitivna energija kao večeras. 
Nikad poraz, samo lekcija.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Treba vidjet, jel po pravilima da pomocni sudija vise bude u terenu nego pored vanjske out linije 

Materi se pravdaj za svaku odluku
Materi se pravdaj za svaku odluku
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Banic - veceras odlican i zbog ovoga doveden, on nekkao bas daje sigurnost i djeluje samouvjereno
Odbrna - izdvojio bih Maroozda decko fizicki izuzetno jak i brz. Trebat ce mu jos utakmica da dobije na sigurnosti ali mislim da imamo lijevog stopera rijeseno za slijedecu sezonu.
Bralic veceras gol i mozda najbolja utakmica odkako ke tu, mada jako spor i trom
Ristovski poprilicno nervozan ili nabrijan, onako dosta sam vise ocekivao od njeg makar u fazi izgradnje napada ali ok dosta iskusan
Mujkic odlican i zanimljivo fizicki izuzetno spreman iako je bio povrijedjen jako dugo
Beganovic standardno, jako koristan igrac
Cimirot od njega se ocekuju jako dobre utakmice, cekamo ga jos evo trener rece da je povreda
Ignatkov on je vjerovatno odredjen da bude nasa slijedeca prodaja, reci cu Jatte on bi ovde bio svemirski brod
Mlinaric on je napdac, kao 10tka ne doprinosi koliko moze u napadu
Guli ne zna sta reci, nas najkvalitetniji igrac ali dosta se izgubio kao krilo, evo sad se vratio kao napadac i nadat se da ce vratiti formu od jeseni prosle godine
Butic zahvalan igrac, presimg, trcanje, preuzimanje, prihvacanje ali realizacija fali, sa 6 metara sam kao duh ne daje gol
Elezi fali mu da udje u ritam
Oliveira nadam se od Januara bivsi
Odbrna - izdvojio bih Maroozda decko fizicki izuzetno jak i brz. Trebat ce mu jos utakmica da dobije na sigurnosti ali mislim da imamo lijevog stopera rijeseno za slijedecu sezonu.
Bralic veceras gol i mozda najbolja utakmica odkako ke tu, mada jako spor i trom
Ristovski poprilicno nervozan ili nabrijan, onako dosta sam vise ocekivao od njeg makar u fazi izgradnje napada ali ok dosta iskusan
Mujkic odlican i zanimljivo fizicki izuzetno spreman iako je bio povrijedjen jako dugo
Beganovic standardno, jako koristan igrac
Cimirot od njega se ocekuju jako dobre utakmice, cekamo ga jos evo trener rece da je povreda
Ignatkov on je vjerovatno odredjen da bude nasa slijedeca prodaja, reci cu Jatte on bi ovde bio svemirski brod
Mlinaric on je napdac, kao 10tka ne doprinosi koliko moze u napadu
Guli ne zna sta reci, nas najkvalitetniji igrac ali dosta se izgubio kao krilo, evo sad se vratio kao napadac i nadat se da ce vratiti formu od jeseni prosle godine
Butic zahvalan igrac, presimg, trcanje, preuzimanje, prihvacanje ali realizacija fali, sa 6 metara sam kao duh ne daje gol
Elezi fali mu da udje u ritam
Oliveira nadam se od Januara bivsi
- luckystrike
- Kontakt:
Na temu krova, nešto kontam i da sutra isti osvane pitare bi onda žuljale plastične stolice. Da se navuče na njih spužva i štof, tražili bi onda podno grijanje.
Ne treba mi krov dok god sam živ i zdrav, samo mi pobjede trebaju, i trofeji! Draže mi je 3000 s kojim bih desant izvršio nego još 2000 bečlija.
Eventualno volio bih da su tribine malo bliže terenu da mogu kao gospodin, elegantno j3bat mater sudijama i kvrzicu i slicnim a ne da se derem kao kočijaš.
Ne treba mi krov dok god sam živ i zdrav, samo mi pobjede trebaju, i trofeji! Draže mi je 3000 s kojim bih desant izvršio nego još 2000 bečlija.
Eventualno volio bih da su tribine malo bliže terenu da mogu kao gospodin, elegantno j3bat mater sudijama i kvrzicu i slicnim a ne da se derem kao kočijaš.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Ma samo da krenemo osvajati i evropu igrat, mozemo i na njivi igrat. Nije maksimir nista bolji od koseva pa vidi dinama gdje je
joooooooooooj kako bih gigaru tu docekao. Pa **** majku ako na utakmice ne bih dolazio maksuz radi njega.luckystrike je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:25Na temu krova, nešto kontam i da sutra isti osvane pitare bi onda žuljale plastične stolice. Da se navuče na njih spužva i štof, tražili bi onda podno grijanje.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Moze li mi neko objasniti zasto se ne dovede dobar kondicioni trener? Ovaj lik sto radi sa njima je ocito bezveze jer nemoguce je da za par mjeseci ne moze da podigne fizicku spremu. Ukoliko ga ne dovedemo bar na do pauze onda je to mrka kapa.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
BegovicRamiz je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:17Duska ne pratis brate moj dobrijurisicduska je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:12Kako bolan u losem, da se malo oporave podignu kondiciono vidis da jedva hodaju, plus rovito pola ekipe.BegovicRamiz je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:073/5![]()
ne znam za Cvitanovica al meni ova reprezentativna pauza dolazi u losem momentu
Zamisli imas Elezija Adema i Cimirota spremne na 100%. Nemoj Ramize ko Boga te molim malerisat.
zna MaroonBjelave sta je u pitanju
sacekacemo njega da objasni
Ćao, ćao, vozdrica
Čičkovo ulje, kosica
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Sta su horde na kraju govorili igracima? Ocekivao sam aplauz i sve a na kraju razgovor samo
Biti će jedna prijateljskaBegovicRamiz je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:073/5![]()
ne znam za Cvitanovica al meni ova reprezentativna pauza dolazi u losem momentu
Šta zezaš nisi toliko začupavio, nisi od 1. kola krenuo sa čekanjem
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.