Vidi se da si bot obicni…fukare987 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 21:27Pises glupostiOdanideji87 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 19:23Provjerena je informacija, mnogi su pohapšeni, pokušali su ali je ovaj put država reagovala pravovremeno, sve što pišem je provjereno.![]()
![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Odanideji87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
Odanideji87
- Kontakt:
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
a legalno privatizovat gradski klub i napraviti skupstinu drugova? izgleda tebi jest al kad tvoji ahbabi to rade aj pali...Odanideji87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:28Šabani jel znate da je skupština njegova nelegalna ? De kad vec znate sve jel znate to ???? De dajte mi odgovor, volio bih da čujem nešto od vas stručnjaka sa foruma…
Konacno jedno poluvrijeme kako valja. Jest da se prica da je Vitez u raspadu, ali sasvim dobro odigrano drugo poluvrijeme. Prvo nije ni za kantonalne bilo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pravac policija,sipa, FS BiH,prijavljuj.Odanideji87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:28Šabani jel znate da je skupština njegova nelegalna ? De kad vec znate sve jel znate to ???? De dajte mi odgovor, volio bih da čujem nešto od vas stručnjaka sa foruma…
Bote ja sam duze na ovom forumu nego sto ti imas godina…Odanideji87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 16:22Vidi se da si bot obicni…fukare987 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 21:27Pises glupostiOdanideji87 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 19:23
Provjerena je informacija, mnogi su pohapšeni, pokušali su ali je ovaj put država reagovala pravovremeno, sve što pišem je provjereno.![]()
![]()
Drugo, post koji si napisao i informacije koje si rekao su cista budalastina. Kakva sipa kakvi kurci, ne provaljuj se
-
Odanideji87
- Kontakt:
Zamisli, on duže od mene na ovom forumu, na stadionu sigurno nisi, napravio sam acc samo zbog vas botova sto veze nemate s vezom, maximum vas je tastatura a pogledaj ko je sekretar u Slobodi i ko je u skupstini Tuzla Citya a ko u skupstini Slobode. Pravi si pametnjakovic ljubi te majka. Ne znaš mnogo toga zato komentariši samo igru kluba i rezultate jer ti je to najveci domet kao i većini ovih šabana ovdje.fukare987 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 18:27Bote ja sam duze na ovom forumu nego sto ti imas godina…
Drugo, post koji si napisao i informacije koje si rekao su cista budalastina. Kakva sipa kakvi kurci, ne provaljuj se

Šabane, i na tribini i na forumu. Doduše tribina već dugo ne postoji i sve je srozano, da ne kazem ugaseno.Odanideji87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 20:41Zamisli, on duže od mene na ovom forumu, na stadionu sigurno nisi, napravio sam acc samo zbog vas botova sto veze nemate s vezom, maximum vas je tastatura a pogledaj ko je sekretar u Slobodi i ko je u skupstini Tuzla Citya a ko u skupstini Slobode. Pravi si pametnjakovic ljubi te majka. Ne znaš mnogo toga zato komentariši samo igru kluba i rezultate jer ti je to najveci domet kao i većini ovih šabana ovdje.
![]()
Komentarišem ono što znam, pa sam ti zato i odgovorio na post o gašenju bhhooligansa i hapsenju od strane sipa-e. Odgovorio ti je jos neko na onoj drugoj temi, a evo i ja cu opet. Pricas gluposti i pojma nemas balavac
Normala, svako svoje ljude postavlja.....sta bi ti.....da placa, a da ga kokuzi smjenjuju......Odanideji87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 20:41Zamisli, on duže od mene na ovom forumu, na stadionu sigurno nisi, napravio sam acc samo zbog vas botova sto veze nemate s vezom, maximum vas je tastatura a pogledaj ko je sekretar u Slobodi i ko je u skupstini Tuzla Citya a ko u skupstini Slobode. Pravi si pametnjakovic ljubi te majka. Ne znaš mnogo toga zato komentariši samo igru kluba i rezultate jer ti je to najveci domet kao i većini ovih šabana ovdje.
![]()
To se znalo od pocetka da je postsvio ljude kojima on vjeruje u skupstinu i da je klub preko skupstine de fakto njegov,tako mu je carsija prepustila, sta je sada neki problem.
Drugo, moram se svima izvinuti ali ja ne rszumijem, ne mogu da skopcam kako se to prebijaju dugovi iz drugog kluba, igrajuci za potpuno drugi klub u kojem kazete Azmir eto opet duguje plate...Kako onda prebijaju....ne kontam....do mene je vjerovatno.
Ne skazem se sa potpuno svim sta radi, ali za ovo godinu ursdjeno je zaista mnogo toga, rijeseno mnogo dugova, dogovoreno, otpisano, uradjen nov reprogram, receno je sta se jos planira, preko grada, kantona....treba vremena jbg,trenutno rez nisu na nivou ali boze moj....Ne moze sve odjednom....Ne razumijem toliku negativu oko svega u i oko kluba.....
Trebali bi se aktivirati oko tribina i posjete a ostsviti ljude da rade jbt....doce i rezultati. Karic je privremeno tu,,vidicete na polusezoni nije on za ovaj nivo.
Drugo, moram se svima izvinuti ali ja ne rszumijem, ne mogu da skopcam kako se to prebijaju dugovi iz drugog kluba, igrajuci za potpuno drugi klub u kojem kazete Azmir eto opet duguje plate...Kako onda prebijaju....ne kontam....do mene je vjerovatno.
Ne skazem se sa potpuno svim sta radi, ali za ovo godinu ursdjeno je zaista mnogo toga, rijeseno mnogo dugova, dogovoreno, otpisano, uradjen nov reprogram, receno je sta se jos planira, preko grada, kantona....treba vremena jbg,trenutno rez nisu na nivou ali boze moj....Ne moze sve odjednom....Ne razumijem toliku negativu oko svega u i oko kluba.....
Trebali bi se aktivirati oko tribina i posjete a ostsviti ljude da rade jbt....doce i rezultati. Karic je privremeno tu,,vidicete na polusezoni nije on za ovaj nivo.
Za ovu godinu. Bio je on i prošle u ovo doba pa su se igrači vodili u Tursku jer se može i sll. Prije je smetalo jel igrač like na mreži Želju ili kaže da mu je omiljeni klub željo, sad se iz kola u kolo vozi autobusom TC. One smo pljuvali jer se hvale reprogramiranjem a ovi rade isto. Šećer se hvalio smanjivanjem duga a igrači Bekić potpisivali ugovor sa Omladinskim pogonom, dug pogona narastao na milion, kad su tužili savez rekao nije to to. Ovi dobili novi pogon hajmo sve ispočetka. Da ću ti za 300 maraka veću platu u ovom mom novom klubu potpiši da se odričeš starog duga. Za dvije godine češ dobiti svoji 5000, ako ne plate đožeš ih tužiti i ide blokadaFKBilder je napisao/la: ↑09 nov 2025, 00:04...
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 09 nov 2025, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?
Moram da pohvalim rad Denisa Karica, vec se vidi njegova disciplina u ekipi a to je pokazano u drugom poluvremenu gdje smo dali 3 gola a moglo je bit bar jos jedan
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme da, ali treba to jos utegnuti da onako izgleda cijela utakmica jer nece se uvijek moći izvaditi iz blata u tih 45 minuta.
Prvo poluvrijeme katastrofa, valjda su vidjeli da su dotjerali cara do duvara pa drugo poluvrijeme odigrali puno angazovanije i gle cuda, dali tri gola....prusuti toliko bodova na Tusnju u ovoj ligi, nek ih bude sramota....bas me zanima kakav ce pristup imati u Tesnju.
U Tesnju do sada nije ni jedna ekipa gostujuca postigla gol,mozda mi budemo prvi
Ako ne pobjede tamo mozemo se oprostiti zvanicno od PL....pobjeda je moranje neka to zapamte. Ako ne pobjede svima bi platu uzeo
Nije to neka šteta, što nećemo ući.
Svakome je jasno da Sloboda ne pripada ovoj ligi, ali...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.