Odsudio sa samo par sitnih navlačenja za Borac i Lešinari utripovali da ih je zakinuo. Nisu još navikli ni na 60-40 % suđenje u svoju korist o manjim procentima da i ne govorimo. Al polako, kad vakat dođe...BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:34Halalite ako je neko pisao, nisam bio tu, kakav je sanski brat Halkić bio večeras?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- luckystrike
- Kontakt:
Nije realno ovo ajle mi

Pojma ti nemaš o fudbalu. Idi se ti bavi mail-ovima i prijavama, očigledno živiš u svijetu da ti to dobro ide.Zaboljesutra je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:05Vinko je dobar trener i njegove ekipe igraju tvrd i kompaktan nogomet.Vinko je ostao bez Herere,Vukovića,Majersa,Despotivića,Caroline,Kulašina,Nikolova.
Ogrinec totalno van forme to su igrači koji su nastupali protiv Rapida u povijesnoj utakmici .Jedini koji je zadržao formu jeste Savić a većina je napustila Borac .Previše novih igrača u ovoj utakmici tako da nije treneru ni lako.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Možda sad kapa iz drugih izvora?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:59Kazla,Bandic,Halkic,na terenu ko napusena banda,neprepoznatljivi!
Kasni isplata,ili je dobavljac promasio posiljku
U svakom slucaju skoro pa bolje od sexa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Ide nam odlično.Na ove nabrojane igrače dodao bih i izostanak glavnih,znaš ti tko su oni.AvantiBL je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:19Pojma ti nemaš o fudbalu. Idi se ti bavi mail-ovima i prijavama, očigledno živiš u svijetu da ti to dobro ide.Zaboljesutra je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:05Vinko je dobar trener i njegove ekipe igraju tvrd i kompaktan nogomet.Vinko je ostao bez Herere,Vukovića,Majersa,Despotivića,Caroline,Kulašina,Nikolova.
Ogrinec totalno van forme to su igrači koji su nastupali protiv Rapida u povijesnoj utakmici .Jedini koji je zadržao formu jeste Savić a većina je napustila Borac .Previše novih igrača u ovoj utakmici tako da nije treneru ni lako.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Ma ti si fakultetZaboljesutra je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:22Ide nam odlično.Na ove nabrojane igrače dodao bih i izostanak glavnih,znaš ti tko su oni.AvantiBL je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:19Pojma ti nemaš o fudbalu. Idi se ti bavi mail-ovima i prijavama, očigledno živiš u svijetu da ti to dobro ide.Zaboljesutra je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:05
Vinko je dobar trener i njegove ekipe igraju tvrd i kompaktan nogomet.Vinko je ostao bez Herere,Vukovića,Majersa,Despotivića,Caroline,Kulašina,Nikolova.
Ogrinec totalno van forme to su igrači koji su nastupali protiv Rapida u povijesnoj utakmici .Jedini koji je zadržao formu jeste Savić a većina je napustila Borac .Previše novih igrača u ovoj utakmici tako da nije treneru ni lako.![]()
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Meni je drago što ti misliš da vam je Vinko jedini problem.AvantiBL je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:23Ma ti si fakultetZaboljesutra je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:22Ide nam odlično.Na ove nabrojane igrače dodao bih i izostanak glavnih,znaš ti tko su oni.![]()
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Idi psihajtru dok jos mozes…galia95 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:00Za ovog genocidog papka, 95 iz nicka nije godište, bio sam dijete u ratu i jako se dobro sjećam opsade Sarajeva pod kojom ste me držali 4 godine, majku vam fašističku yebem. Jako dobro se sjećam etničkog čišćenja u Banjaluci, jako dobro se sjećam logora i masovnih grobnica, bijelih traka u Prijedoru i žive lomače u Višegradu, genocida u Srebrenici, sjeme vam se dabogda zatrlo četničko fašističko divljačko i genocidno!!!
PS: pozdravi mamu, sestru i svu siru familiju zenskog roda, reci da cu opet navratiti
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 08 nov 2025, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Pogodilo te a miki?MikiPirs je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:38Idi psihajtru dok jos moze…galia95 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:00Za ovog genocidog papka, 95 iz nicka nije godište, bio sam dijete u ratu i jako se dobro sjećam opsade Sarajeva pod kojom ste me držali 4 godine, majku vam fašističku yebem. Jako dobro se sjećam etničkog čišćenja u Banjaluci, jako dobro se sjećam logora i masovnih grobnica, bijelih traka u Prijedoru i žive lomače u Višegradu, genocida u Srebrenici, sjeme vam se dabogda zatrlo četničko fašističko divljačko i genocidno!!!
PS: pozdravi mamu, sestru i svu siru familiju zenskog roda, reci da cu opet navratiti![]()
Crkni papčino genocidna!

Zadnja izmjena: galia95, dana/u 08 nov 2025, 23:45, ukupno mijenjano 3 puta.
- luckystrike
- Kontakt:
I ako jeste zašto nije sviran? Čemu onda služi VAR?
Zasto bi trebalo?torbica je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:41Pogodilo te a miki?MikiPirs je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:38Idi psihajtru dok jos moze…galia95 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:00
Za ovog genocidog papka, 95 iz nicka nije godište, bio sam dijete u ratu i jako se dobro sjećam opsade Sarajeva pod kojom ste me držali 4 godine, majku vam fašističku yebem. Jako dobro se sjećam etničkog čišćenja u Banjaluci, jako dobro se sjećam logora i masovnih grobnica, bijelih traka u Prijedoru i žive lomače u Višegradu, genocida u Srebrenici, sjeme vam se dabogda zatrlo četničko fašističko divljačko i genocidno!!!
PS: pozdravi mamu, sestru i svu siru familiju zenskog roda, reci da cu opet navratiti![]()
Više ne nego da. Fudbal je, nije balet.
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Nije ga pogodilo, on je ponosan na zločine i zlodjela koja su počinili njihovi očevi. Sutra bi opet ponovili genocid kad bi im se pružila i najmanja prilika, i to još 100 puta gori i krvaviji!torbica je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:41Pogodilo te a miki?MikiPirs je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:38Idi psihajtru dok jos moze…galia95 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:00
Za ovog genocidog papka, 95 iz nicka nije godište, bio sam dijete u ratu i jako se dobro sjećam opsade Sarajeva pod kojom ste me držali 4 godine, majku vam fašističku yebem. Jako dobro se sjećam etničkog čišćenja u Banjaluci, jako dobro se sjećam logora i masovnih grobnica, bijelih traka u Prijedoru i žive lomače u Višegradu, genocida u Srebrenici, sjeme vam se dabogda zatrlo četničko fašističko divljačko i genocidno!!!
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 09 nov 2025, 01:31, ukupno mijenjano 2 puta.
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Zakon jaceg,vazda bilo.Zeko87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:20Možda sad kapa iz drugih izvora?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:59Kazla,Bandic,Halkic,na terenu ko napusena banda,neprepoznatljivi!
Kasni isplata,ili je dobavljac promasio posiljku
U svakom slucaju skoro pa bolje od sexa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
E jesi glup k'o ku.racCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:31Start jednim laktom nije faul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajde molim te samo mi objasni kako osobas nekoga može udariti sa dva lakta u isto vrijeme, Bog ti pomogao šta si upravo rekao
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa jel moguće ovo !?!?!?!?
Idi lijeci se budalo
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Za potpuni užitak prebacite na 1:57. Laku noc!
DRŽAVA BOSNA!
Trenutno korisnika/ca: antibot, Argentina, Bing [Bot], boatenkk, bvsic, CudanLik, Devils021, ErosViverosViv, GrbavicaHrammm, Jet2Holiday, Jurica95, LenyYoro15, Maestro^^, Rauber33, RaZuti, Resolute, ronaldo99, Shategabri, Turo, Venom i 160 gostiju.