Premijer liga BiH - aktuelno

MostarskiSin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la MostarskiSin » 09 nov 2025, 13:30

Prvo su govorili da ga je ARBIH srusila, nema dokaza da je HVO pa kada su prodali snimak gdje se sve jasno vidi onda su promijenili pricu da je bio legitiman vojni cilj. Nije bolest sve sto boli.

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 09 nov 2025, 13:32

opalaopala je napisao/la:
09 nov 2025, 13:12
Zasto su Medjugorci ovoliko kontradiktorni, kad im kazes da su uje i svi svjetski mediji ih tako proglase kao sto jesu, oni se pokusavaju cupati. Dodje hajvan LondonBlue i javno ujkari ovdje. Sta bi vam guzni sef rekao na ove izljeve ustastva, neke bi moro guznut i dvaput sigurno.
Pa bas zato da se krenem ovdje pred vama pravdat i prat vas bi jos 15 skocilo na mene i svasta mi reklo, ovako ste usutili vidili da me ne provocira da mi fino kad me zovete ustasa pa ste prestali.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 09 nov 2025, 13:38

Ode ova tema u tri lijepe, samo se ne pise za sta je namjenjena ccc
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 nov 2025, 13:38

LondonBlues je napisao/la:
09 nov 2025, 13:32
09 nov 2025, 13:12
Zasto su Medjugorci ovoliko kontradiktorni, kad im kazes da su uje i svi svjetski mediji ih tako proglase kao sto jesu, oni se pokusavaju cupati. Dodje hajvan LondonBlue i javno ujkari ovdje. Sta bi vam guzni sef rekao na ove izljeve ustastva, neke bi moro guznut i dvaput sigurno.
Pa bas zato da se krenem ovdje pred vama pravdat i prat vas bi jos 15 skocilo na mene i svasta mi reklo, ovako ste usutili vidili da me ne provocira da mi fino kad me zovete ustasa pa ste prestali.
Jesili se to polio praljkovacom 99 mehkom?
Sellam brate katolice bosne srebrene mir s tobom.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 09 nov 2025, 13:39

MostarskiSin je napisao/la:
09 nov 2025, 13:30
Prvo su govorili da ga je ARBIH srusila, nema dokaza da je HVO pa kada su prodali snimak gdje se sve jasno vidi onda su promijenili pricu da je bio legitiman vojni cilj. Nije bolest sve sto boli.
A inače su oni baš relevantni da pričaju o tome i može ih se ozbiljno shvatiti. Tako su ti i Srbi ismijavali Srebrenicu, Prijedor i sva ostala mjesta na kojima su počinili zlodjela pa sad imaju situaciju da ismijavaju majku dječaka koji je poginuo u Novom Sadu i da joj pjevaju "došla majka da potraži sina" i to ti sve govori o kakvim (ne)ljudima se radi i da s njima nikad nećeš "izaći na zelenu granu".

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 09 nov 2025, 13:43

Pendulum je napisao/la:
09 nov 2025, 12:58
Riquelme1921 je napisao/la:
09 nov 2025, 12:37
I ja bih se isto uključio ali da yebem majku svima nama koji uopšte pišemo sa ovim ustašama na ovom forumu i što pišemo na ovom usr4nom forumu gdje adminima nije problem ovo čitati.
Meni je ovo najbolesnije od svega. :crazy:
Meni ne. Oni imaju bruku postova kada se mi prepucavamo pa im to odgovara, meni je bolesnije da mi ovdje gledamo ove ustaške postove, kao da je jedini forum na dunjaluku.
Grupa iznad svakog pojedinca.

Silvester071
Kontakt:

Post Postao/la Silvester071 » 09 nov 2025, 13:45

Kakva su ova zaista pisanja zadnjih 3-4 strane...ima li ovdje moderacije?
Odnosi se na sve zaista, kao nekakva djeca iz 8-og razreda osnovne škole.
I ovo sportski forum, gluposti fkt.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 nov 2025, 13:47

Suđenje se upristoilo ima tu jos navlacenja ali bolje je nego je bilo. Dzaba kad je ova sezona vec neregularna ali hajd bolje ikad nego nikad.

Uz to bih molio klubove koji kvalitetom ne mogu parirati ni finansijama ni stabilnoscu da ne vrse spinove kako su svi u talu sem njih. Taj spin nece proći.

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 09 nov 2025, 13:50

Silvester071 je napisao/la:
09 nov 2025, 13:45
Kakva su ova zaista pisanja zadnjih 3-4 strane...ima li ovdje moderacije?
Odnosi se na sve zaista, kao nekakva djeca iz 8-og razreda osnovne škole.
I ovo sportski forum, gluposti fkt.
Dobar dio djece pise ovdje ne izivljene, sto pisu o velicanju zlocinaca, ratu samo se o fudbalu ne pise, a gore je kad udjes sa takvim u raspravu samo ti zivac povuce, nekad je bolje i ne pisati, mislim na stariju raju.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 nov 2025, 13:52

Ne znam za sve al ovi što napuste u devedeset i prvoj pa iducu igraju kao da se ništa nije desilo ili pišu saopštenje u kojem se šilji Zrinjskom a ne spomene Borac su mi nekako šuHveli.

Sudije su dobre dok Sarajevo dobija, Vico se grlio javno i slavila se korona titula, to već znamo, dajte nešto drugačije.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 09 nov 2025, 13:54

Mogu razumit da Gabela nema nikakav osjecaj prema Mostaru i njegovim simbolima jer je na granici i blizi mu je Metkovic 10 puta nego Mostar.
Al zamisli covjek, klub, stranka(iz Mostara) … bilo ko, ne postuje svoj grad i simbole svog grada pa to je teski blam. Dodjes da igras u europu i drugi tim kad te predstavlja prva slika je Stari most,Neretva, stari grad. Zamisli 90% navijaca tog kluba sa prebivalistem u Mostaru nije bilo i nece posjetit simbole svog grada, iste te zbog kojih dodje milion turista u Mostar.
Zamisli kazes da si sarajlija a nisi bio na bascarsiji,ferhadiji, tabiji …. kralju Rokni se !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Tuce11
Kontakt:

Post Postao/la Tuce11 » 09 nov 2025, 14:01

Danas i Vehabović bodri Želju :bih:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 nov 2025, 14:01

chily-rz je napisao/la:
09 nov 2025, 13:52
Ne znam za sve al ovi što napuste u devedeset i prvoj pa iducu igraju kao da se ništa nije desilo ili pišu saopštenje u kojem se šilji Zrinjskom a ne spomene Borac su mi nekako šuHveli.

Sudije su dobre dok Sarajevo dobija, Vico se grlio javno i slavila se korona titula, to već znamo, dajte nešto drugačije.
2 kola nas ne iskaraju odma smo suhveli :rol:
Razumijem i ja da nesto nije uredu cim nas ne kasape,iako vecini nije drago kad nas ne kasape,medjutim oni mognu da se sagnu Sarajevu i na ovaj i na onaj nacin.Koliko ce to trajati i jesmo li nesto poduzeli ili je ovo neki strah pa su odlucili povuci rucnu jedno vrijeme,vidjet cemo
Kako god samo obrni ovo zadnje sto si napisao,Sarajevo dobija kada su sudije dobre.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 09 nov 2025, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 nov 2025, 14:03

Naviklo se da se Sarajevo krade kad je normalno u talu smo.
Zamisli koliko su krali da je to postalo sasvim ok.

Sinoc je Halkic opet navlačio i nije dijelio žute ravnomjerno ali ne kao prije.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 09 nov 2025, 14:05

09 nov 2025, 12:57
Simbol Mostara je Stari most valjda to svi znamo, kako jedan klub koji se deklarise da je “iz mostara” nema nikakvu objavu o rusenju simbola grada. Taj isti klub obilježava rušenje tipa vodotornja ne u drugom gradu nego u drugoj državi. Dok jedini mostarski klub sramno rušenje simbola našeg grada obiljezava sa svojim igračima i navijačima.
Molim zapadnjake da ne koriste izraz Mostar jer osim prebivališta nemaju nikakvu dodirnu tacku, prebivalište se vazda može mjenjat. Stavite Medjugorje kako i spada. Hvala
Ima li Velez objavu o rusenju Saborne crkve u Mostaru? Ili vam ne odgovara da se podsjecate da ste tad vezali zastave sa Praljkovim?

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 09 nov 2025, 14:09

chily-rz je napisao/la:

E cuj suhveli. Godinama silje k.urac na nama i u dvije situacije koje su 50-50 dosude u nasu korist i odmah sudije dobre za Sarajevo.

Drzi se ti druze Druge lige i prati svoj klub dok se ne vratite i dok vas ne pocnu klati i sakatiti. Onda se javi ovdje da vidimo sta je suhveli.

:salut:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 09 nov 2025, 14:10

Jel ovo rat opet poceo a da mi niko nije rekao. Jbt teme

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 09 nov 2025, 14:11

HVO NAS VODI
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 nov 2025, 14:12

Lik je napisao/la:
09 nov 2025, 14:09
chily-rz je napisao/la:

E cuj suhveli. Godinama silje k.urac na nama i u dvije situacije koje su 50-50 dosude u nasu korist i odmah sudije dobre za Sarajevo.

Drzi se ti druze Druge lige i prati svoj klub dok se ne vratite i dok vas ne pocnu klati i sakatiti. Onda se javi ovdje da vidimo sta je suhveli.

:salut:
Zato mogu glasati za smjenu predsjednika kluba ako ga vidim negdje da se grli sa prvim čovjekom saveza.

Možete vi glumiti poštenje ali znate bolje od nas ko vam je gazda.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 09 nov 2025, 14:13

Vorovus je napisao/la:
09 nov 2025, 14:05
09 nov 2025, 12:57
Simbol Mostara je Stari most valjda to svi znamo, kako jedan klub koji se deklarise da je “iz mostara” nema nikakvu objavu o rusenju simbola grada. Taj isti klub obilježava rušenje tipa vodotornja ne u drugom gradu nego u drugoj državi. Dok jedini mostarski klub sramno rušenje simbola našeg grada obiljezava sa svojim igračima i navijačima.
Molim zapadnjake da ne koriste izraz Mostar jer osim prebivališta nemaju nikakvu dodirnu tacku, prebivalište se vazda može mjenjat. Stavite Medjugorje kako i spada. Hvala
Ima li Velez objavu o rusenju Saborne crkve u Mostaru? Ili vam ne odgovara da se podsjecate da ste tad vezali zastave sa Praljkovim?
Nema kao sto nema ni o jednoj srusenoj dzamiji, ali ima o simbolu grada Starom mostu. Ista politika je srusila i Sabornu crkvu i Stari most.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Zaboljesutra i 30 gostiju.