Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Od ovih pozvanih sigurno će igrati Kenan, Adžić i Džonatan, zadnjoj dvojici i treba utakmica dok će se Kenan opet mrtav umoran vratiti.
Ovi ostali možda malo dobiju minuta što je dobro.
Šteta što idemo Fiorentini na noge nakon pauze, napaliće se samo tako da nas pobijede i počnu vaditi iz govana da ne ispadnu iz lige, tu trebamo karakter pokazati i tricu im zavaliti
Ovi ostali možda malo dobiju minuta što je dobro.
Šteta što idemo Fiorentini na noge nakon pauze, napaliće se samo tako da nas pobijede i počnu vaditi iz govana da ne ispadnu iz lige, tu trebamo karakter pokazati i tricu im zavaliti
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Svaki pas duži od 5 metara za njega je problem
Komentator Arene nam je kapitena opisao, niko ne bi bolje
Komentator Arene nam je kapitena opisao, niko ne bi bolje
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ima li šanse da koop bude taj playmaker? Mada zvuči nerealno da spaleti klupira kapitena na klupu....tako da....valja nam ga gledati još 2,3 godine i tjt
Klupirao ga je tj. nije ni pozivao u repku.
U ovom rosteru eventualno Miretti moze ovo odigrati jer nije tesko biti bolji od Locatellia, ali i on je mezzala. Imali smo Luiza i Fagiolia za ovu poziciju, ali jbg.
Najvjerovatnije je da će ovaj igrati sve dok ne kupimo nekoga.
U ovom rosteru eventualno Miretti moze ovo odigrati jer nije tesko biti bolji od Locatellia, ali i on je mezzala. Imali smo Luiza i Fagiolia za ovu poziciju, ali jbg.
Najvjerovatnije je da će ovaj igrati sve dok ne kupimo nekoga.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Danas pišu da u Januaru dovodimo desnog beka izgleda da onog Marija ni Spaleti ne miriše, čim mu Mekeni igra tu ulogu, a pored Kalulua koji je isto tu zacementiran teško da će minuta dobijati
Kako su se zajebali za Kostu, tu ne krivim Tudora kod njega je igrao, nego francuskog parmaka Komolija koji je glumio sportskog direktora.
I malo poštovanja prema Lokateliju, najbolji veznjak što imamo trenutno, Kefren je grohnuo nakon Intera ne može se sa loptom sastaviti
Kako su se zajebali za Kostu, tu ne krivim Tudora kod njega je igrao, nego francuskog parmaka Komolija koji je glumio sportskog direktora.
I malo poštovanja prema Lokateliju, najbolji veznjak što imamo trenutno, Kefren je grohnuo nakon Intera ne može se sa loptom sastaviti
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.