Iz utakmice u utakmicu pravi kardinalne greske..BiHSportman je napisao/la: ↑09 nov 2025, 16:54Niko od vas ne smije nista reci za Muftica. Kao da je Bog
I u prvom poluvremenu je zaplivao na korneru u prazno pa alic spasio
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Iz utakmice u utakmicu pravi kardinalne greske..BiHSportman je napisao/la: ↑09 nov 2025, 16:54Niko od vas ne smije nista reci za Muftica. Kao da je Bog
Jel imamo boljeg, pa da ga stavis na klupu?
Abdulahović liči na golmana a ovaj kratak ko balkon.
Pa da,Denija bih ja izabrao ali opet ja sam gore na tribini.Mozda hoce neku visinu da dobije sa Pejicem,mislim to on zna od utakmice do utakmice.bhsport je napisao/la: ↑09 nov 2025, 16:17Deni?Strumfinho je napisao/la: ↑09 nov 2025, 16:12Nisam htio u mon postu prije, ali usudio bih se reci nasa najbolja postava koju imamo. Mozemo diskutovati o jednoj poziciji u veznom redu i nekad o desnoj strani.
**** ga nekad je do osjecaja i trenera..Vini ima brzinu,zavrsnicu ali nema ovaj centarsut od Pejica za Hamzu i sl..
Sretno momci u drugom!
Osmanovic je za Sukilovica Ferdinand…Odinaka u napadu je ok ali u odbrani je rupa.mirza_it je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:01Ja stvarno neznam sta Adzem misli, pa vidi se da je Odinaka pao, ne moze vise da hoda, Lagumdzija isto, Sukilovic je prica za sebe. Mi se nismo sastavili sa loptom poslije naseg gola.
Muftic, sta da kazem greske se desavaju, do sada nas je spasavao 100 puta ( doduse to mu i jeste posao) ali grese svi.
Trenutno korisnika/ca: MisterBlue i 37 gostiju.