Meni je drago da si ti danasnju utakmicu ispratio vise nego utakmicu Sarajeva sinocjurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:15Drago mi je da se zeljeznicar vratio svojoj prepoznatljivoj igri : 1 šut prema golu
Premijer liga BiH - aktuelno
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Koliko samo jalovih napada, šuteva, kod rezultata 1:1.
Oba gola primamo iz ničega.
Zrinjski je bio spreman za poraz.
Oba gola primamo iz ničega.
Zrinjski je bio spreman za poraz.
Konacno si i ti dosao na svoje. Vise se ti obradovao pobjedi zrinjskog, nego ovaj Nemanja 99jurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:15Drago mi je da se zeljeznicar vratio svojoj prepoznatljivoj igri : 1 šut prema golu
- f0rest1946
- Kontakt:
Zar nisu osvojili titulu ili ja nisam dobro upratio?jurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:15Drago mi je da se zeljeznicar vratio svojoj prepoznatljivoj igri : 1 šut prema golu
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma ja bih volio X da je završio Bogami ali vi ste budalelet3 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:18Konacno si i ti dosao na svoje. Vise se ti obradovao pobjedi zrinjskog, nego ovaj Nemanja 99jurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:15Drago mi je da se zeljeznicar vratio svojoj prepoznatljivoj igri : 1 šut prema golu![]()
Gledaj Adzema prezadovoljan sto je bilo ravnopravno
Treba mu rec da trenira zeljeznicar pa niste vi Sloga
Ponovno smo prvi
Sretno posrnulom velikanu BH fudbala u borbi za sredinu tebele.
Sretno posrnulom velikanu BH fudbala u borbi za sredinu tebele.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tutankamon1905
- Kontakt:
ko je prvi?? Hvala Sarajevo i hvala Zeljo sto ste dosli u pravom trenutku. Da je bilo tko drugi bio s druge strane nakon one havarije protiv Kieva, mislim da bi kiksali
kada mi je tesko,sjetim se da ima noDi i irfo tkoji jos podrzavaju Debila Adzema
Sto onda Sloga pises velikim slovom, a Zeljeznicar malimjurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:19Ma ja bih volio X da je završio Bogami ali vi ste budalelet3 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:18Konacno si i ti dosao na svoje. Vise se ti obradovao pobjedi zrinjskog, nego ovaj Nemanja 99jurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:15Drago mi je da se zeljeznicar vratio svojoj prepoznatljivoj igri : 1 šut prema golu![]()
Gledaj Adzema prezadovoljan sto je bilo ravnopravno
Treba mu rec da trenira zeljeznicar pa niste vi Sloga
Koji si ti ublehas mrtvi
Samopouzdanje se vraca protiv manjih klubova
Zadnja izmjena: plisek, dana/u 09 nov 2025, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Pao gol, odbranio golman Karamarku i Cvetanoskom..jurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:15Drago mi je da se zeljeznicar vratio svojoj prepoznatljivoj igri : 1 šut prema golu
Ko vise slavi, UMrli ili RAhmetlije? 
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Hjooj golmana jbtee,ali opet je spasio prilicnog na kraju debakla.
Pa dva cista gola je izvadio.
Zeljo odigrao trecinu tekme i ugasio se,pa nije hokej na ledu.
Vidi se iskustvo igranja kod zrinje posebno ovog evropskog,i kad ne odigras nesto posebno opet uzmes 3 boda. Imaju taj pobjednicki mentalitet vec godinama.
Pa dva cista gola je izvadio.
Zeljo odigrao trecinu tekme i ugasio se,pa nije hokej na ledu.
Vidi se iskustvo igranja kod zrinje posebno ovog evropskog,i kad ne odigras nesto posebno opet uzmes 3 boda. Imaju taj pobjednicki mentalitet vec godinama.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
Pitaristok
- Kontakt:
Adzem je extra sa kakvim kadrom je došao do 23boda, ova ekipa želje je za 7/9 mjesto. Muftić da valja davno bi otišo iz ovih amatera, ima refleks extra al sve ostalo za k.
Već godinama željo nema strategije niti planski dovodi pojačanja, sve su to nižerazredni igrači, odinaka poslije želje će igrati u zanzibaru ili u foči. Sjetite se amoaha, kakav dragulj ovo ono, aha. A zrinjski vazda prosječna ekipa alnekako vazda sretni, valjda međugorje blizu pa noće prije utakmice.
Već godinama željo nema strategije niti planski dovodi pojačanja, sve su to nižerazredni igrači, odinaka poslije želje će igrati u zanzibaru ili u foči. Sjetite se amoaha, kakav dragulj ovo ono, aha. A zrinjski vazda prosječna ekipa alnekako vazda sretni, valjda međugorje blizu pa noće prije utakmice.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Mada sudija nije ostetio Zelju kod golova vidi se da je siljio poput siljenja Borcu. Znaci svaki prilaz igrachu i ulazak u duel igrach Zrinjskog se baca sudija svira faul. Znaci igrachi Zrinjsko znaju samo se baci dobit ces faul. Vrlo naivno izgleda al fakticki mijenja tok cijele utakmice. Ovdje sam siguran da je trebalo Zrinjskom da bi im se izmislio penal.
Zeljo zaslluzuje da polako ide nize na tabeli. Nije mi ih zao poslije one sarada oko sudjenja protiv nas. Realno sudija ovaj danas ih je vise stetio sistematski nego Peljto prosle sedmice .
Za neuka posmatracha Muftic nije los golman, al ima ogromne techicke mane.
Zeljo zaslluzuje da polako ide nize na tabeli. Nije mi ih zao poslije one sarada oko sudjenja protiv nas. Realno sudija ovaj danas ih je vise stetio sistematski nego Peljto prosle sedmice .
Za neuka posmatracha Muftic nije los golman, al ima ogromne techicke mane.
Zadnja izmjena: MostarNeretva, dana/u 09 nov 2025, 17:24, ukupno mijenjano 2 puta.
E što grohnuše, kakav strmoglav pad. Šta li će Adžem objavit večeras
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Znate onu priču o slonu na grani, i evo svake se godine ponavlja, isti akteri isto sve
- relativizam
- Kontakt:
Ova reprezentativna pauza će najbolje doći zeljinim navijacima.
Da skontaju da će im opet drugi obezbijediti Evropu i da se ne sikiraju
Da skontaju da će im opet drugi obezbijediti Evropu i da se ne sikiraju
Zeljo sam sebe pobjedi grom te vidio...
Prvi gol ne znaju sta ce sa loptom, drugi sami guraju loptu u mrezu...Katastrofa
Prvi gol ne znaju sta ce sa loptom, drugi sami guraju loptu u mrezu...Katastrofa
Rudar prijedor bi danas bolje odigrao od ovog adzema i zelje. Zrinjski nista i opet te dobiju, ljudi jos pod utiskom cetvrtka al ne adzem ima drugih zamisli nekih.
Ne znam pricale kone ove da je neki veliki minus ovo ono, da vas pitam kakvo je vrijeme sad?
Ne znam pricale kone ove da je neki veliki minus ovo ono, da vas pitam kakvo je vrijeme sad?