Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: Serie A
Napoli je imao 2 dana više odmora od Bologne, tu barem imaju neku prednost
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
atalanta 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
jel vrijeme da otjeraju ovu prevaru s klupe
umjesto da su jos ljetos uzeli Mottu ili Palladina oni odaberu ovog kao nasljednika Gasperinija
umjesto da su jos ljetos uzeli Mottu ili Palladina oni odaberu ovog kao nasljednika Gasperinija
Don't believe the hype.
Poslije Gaspa - potop. RIP Atalanta.
Ne znam koliko ima veze s Gaspom koliko sa prevarom Jurićem
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kakvi likovi vode klubove u Italiji da ta prevara još dobija dobre poslove. Nisam ga pratio u Veroni ali zato Torino, Roma, Sauthempton i sad Atalanta kriminal i od igre i od rezultata.akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:02jel vrijeme da otjeraju ovu prevaru s klupe
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- akisarajevo92
- Kontakt:
nije ni meni jasna odluka da ga uzmu nakon par ocajnih mandata koje je imao, a uz to fudbal koji on propagira nije ni slican timu kakav ima AtalntaDRHAUSE je napisao/la: ↑09 nov 2025, 15:46Kakvi likovi vode klubove u Italiji da ta prevara još dobija dobre poslove. Nisam ga pratio u Veroni ali zato Torino, Roma, Sauthempton i sad Atalanta kriminal i od igre i od rezultata.akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:02jel vrijeme da otjeraju ovu prevaru s klupe
ime izgradio u Veroni, kad nije pustio u zadnjem kolu Napoliju kojem je trebalo za LP, zavrsio sa njima u gornjoj polovici dvije sezone, ali onda dosao Tudor pa uzeo sa njima jos i bolje 8. mjesto
kasnije vodio Torino kao sto ga vode svi ostali, tim koji niti ganja evropu, niti se bori za opstanak
Motta ili Palladino bi bili logicna opcija za Atalantu nakon Gasperinija jer su obojica igrali u njegovom sistemu pa bi tako vjerovatno najmanje "iskasljali" njegov odlazak
Don't believe the hype.
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Juric je najveca trenerska prevara ikada. na koju foru ovaj lik dobija poslove mi nije jasno
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo Bologna 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Šteta za Contea što grupna faza CL sad ima 8 kola a ne 6 kao prije, džabe što je on planirao ispast u grupi kad će mu opet dosta odužit ovo igramje na dva fronta 
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 09 nov 2025, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Malo se popravila situacija sa golovima danas, valjda bude još malo i u ove dvije preostale
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- muha milanez
- Kontakt:
Nema u ligi tri ekipe da nešto vrijede. Madonina će mnogo toga kazati.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..