Yebiga amaterizam .. Nikad gori Zrinjski vala , nisu bolji bili al eto
Premijer liga BiH - aktuelno
- Hrammm1921
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
technicke, posmatracha, igrachiMostarNeretva je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:22Mada sudija nije ostetio Zelju kod golova vidi se da je siljio poput siljenja Borcu. Znaci svaki prilaz igrachu i ulazak u duel igrach Zrinjskog se baca sMiudija svira faul. Znaci igrachi Zrinjsko znaju samo se baci dobit ces faul. Vrlo naivno izgleda al fakticki mijenja tok cijele utakmice. Ovdje sam siguran da je trebalo Zrinjskom da bi im se izmislio penal.
Zeljo zaslluzuje da polako ide nize na tabeli. Nije mi ih zao poslije one sarada oko sudjenja protiv nas. Realno sudija ovaj danas ih je vise stetio sistematski nego Peljto prosle sedmice .
Za neuka posmatracha Muftic nije los golman, al ima ogromne techicke mane.
u kojem si ti vremenu zaglavio jadan nebio
Ma dajte ljudi ovaj Zrinjski slomljen i fizicki i psihicki i na kraju im okrenuse rezultat.Vi hvalite igru Zelje nesta sta vam je ba Zeljo je bas uzasan kad nisu ovakvog Zrinjskog rutinski uzeli.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Pa u sustini trenerov poraz iako jeste Muftic kiksao. Ipak je par puta odbranio nemoguce. Ne znam doduse sto Rodjeni sad Hadzikica spominju nije vise momak ni igrac Veleza. Nejasno ostaje zasto Adzem nije radio izmjene i pokusao nesto. Poslije gola su pali drasticno. Kasnije se malo dozvali ali tanko. Sve u svemu utakmica koju su mogli dobiti ili bar dic bod ali Zrinjski je ipak ozbiljna ekipa. Fascinantno da Bilbija i dalje trpa...
Svi ste vi bolji od Zrinjskog ,dok vam taj isti Zrinjski ne dodje na noge,a onda uvijek poznat ishod!
Da nisam cuo neku pricu o suđenju
Oba gola smo im poklonili doslovno , da se nisu ni namucili oko njih
amaterizam teski.
Oba gola smo im poklonili doslovno , da se nisu ni namucili oko njih
Zadnja izmjena: let3, dana/u 09 nov 2025, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
A idi u qrac
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
Hordas1990
- Kontakt:
Realno ovo je tacno. Malo sudija zasilji (ne mislim danas, inace), malo mentalitet i iskustvo i Zrinjski dobija i kad izgleda tanko. Odlika sampionskih ekipa svidjalo se nekome ili ne.
Ali ovo je fakat katastrofa...
Covjece imas Zrinju koji nije ni nalik ekipi od prije mjesec dana, psiholoski razorenog poslije sest komada, imas 0~1 i poluvrijeme igre i ti im dva gola posluzis kao kad ti konobar donese kafu za sto , a ti sjedis ne mrdas qrcem...
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa sto vi pisete njanjajevo iz istog razlogalet3 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:20Sto onda Sloga pises velikim slovom, a Zeljeznicar malimjurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:19Ma ja bih volio X da je završio Bogami ali vi ste budale
Gledaj Adzema prezadovoljan sto je bilo ravnopravno
Treba mu rec da trenira zeljeznicar pa niste vi Sloga![]()
Koji si ti ublehas mrtvi![]()
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Napisi mu ime kluba velikim pocetnim slovom zaplakace
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- Kockoglavi
Adzem ako nastavi sa odstranjivanjem igraca nece imati ko ni igrati. J*** te zeljo
Šelješčar
Zabili smo prelijep gol, imali smo jaki lijepih akcija
Nismo imali smage da imamo kontinutet ove igre, ipak igrali smo protiv Zrinjskog koji s igracem manje jedva izgubio od mainza
Zabili smo prelijep gol i tu se vidi da ima kvaliteta
Oni su zabili dva gola iz dvije nase greske
Moramo popraviti jos neke stvari i biti mnogo fleksibilniji u odbrani bez velikih kalkulacija i rizika izbiti loptu na vrijeme
Mora se vise rizikovati kad su u pitanju izmjene
Korora, Dragovic, Gojak su mogli uci umjesto umornih Rakica, Lagumdzije, Pejica
Taj Zrinjski je primio samo 7 golova
Tri od Željezničara (plus jedan na Grbavici ponisten, koji je za mene regularan) i primili su po jedan od fks, borca, veleza i sirokog
Protiv veleza smo podbacili i nezadovoljstvo tog poraza se nazalost osjeti i danas
Vrijeme je da pocemo razmisljati o slogi
Izvuci pouke iz prethodne utakmice, smanjiti rizik u igri na nasoj polovini, na vrijeme ubaciti svjezeg igraca i bice to dobro
Uostalom mi smo jedini pobjedili Zrinjski ove sezone
Nismo imali smage da imamo kontinutet ove igre, ipak igrali smo protiv Zrinjskog koji s igracem manje jedva izgubio od mainza
Zabili smo prelijep gol i tu se vidi da ima kvaliteta
Oni su zabili dva gola iz dvije nase greske
Moramo popraviti jos neke stvari i biti mnogo fleksibilniji u odbrani bez velikih kalkulacija i rizika izbiti loptu na vrijeme
Mora se vise rizikovati kad su u pitanju izmjene
Korora, Dragovic, Gojak su mogli uci umjesto umornih Rakica, Lagumdzije, Pejica
Taj Zrinjski je primio samo 7 golova
Tri od Željezničara (plus jedan na Grbavici ponisten, koji je za mene regularan) i primili su po jedan od fks, borca, veleza i sirokog
Protiv veleza smo podbacili i nezadovoljstvo tog poraza se nazalost osjeti i danas
Vrijeme je da pocemo razmisljati o slogi
Izvuci pouke iz prethodne utakmice, smanjiti rizik u igri na nasoj polovini, na vrijeme ubaciti svjezeg igraca i bice to dobro
Uostalom mi smo jedini pobjedili Zrinjski ove sezone
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 nov 2025, 17:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ma sisaj falusDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:35Napisi mu ime kluba velikim pocetnim slovom zaplakace
Necu zaplakati, nego malo Dusku turiram
Trojni pakt BZŽ, kakav preokret Zrinjskog iz velikih grešaka igrača Željezničara. 
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Giuseppe1 i 16 gostiju.