Koliko ih je doveo?Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑09 nov 2025, 18:27Akobogda, da uhljebi još kojeg holandezababoedindzeko09 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 18:24Nema sikirancije, bit će još 300 miliona u januaru za šjor Slota inshAllah.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- Centre forward
- Kontakt:
Virgil dva komada danas.
Zašto švedski Darren Bent ne igra ?
Zašto švedski Darren Bent ne igra ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- JayCatwright
- Kontakt:
Bravo City, idemo do titule aBd. 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Slot prosječni.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dok se privikne tek je odigrao 20 utakmica,neki dan su bili u delirijumu kad je uvezao dva pasa kako treba.Bayern@heart je napisao/la: ↑09 nov 2025, 18:08Ima li negdje statistika Wirtza iz ove sezone
Nerealno da ovakav igrac ovako los
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- superFrankie
- Kontakt:
Liverpool je bas tanak, zadnje dvije utakmice uopste nisu realno stanje ove ekipe. Ne bi me cudilo ako ovo zavrsi sa 4 razlike npr
Nista vala Liverpool u prvom poluvremenu. Kilavo, bez intenziteta, ni nalik pristupu kao npr. protiv Reala skoro.
Ni Cityeva igra nije neka bajka, al ako nista bar napadaju, pokusavaju nesto, tako i zabise dva. Jos su penal fulili.
Ne tako davno je Citypool bio najjaci derbi svijeta gdje je gorilo sve na terenu. Mozda su i ocekivanja prevelika.
Ni Cityeva igra nije neka bajka, al ako nista bar napadaju, pokusavaju nesto, tako i zabise dva. Jos su penal fulili.
Ne tako davno je Citypool bio najjaci derbi svijeta gdje je gorilo sve na terenu. Mozda su i ocekivanja prevelika.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 09 nov 2025, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Treba ponuditi Liverpoolu 30mil u januaru za Wirtza da makar nesto izvuku za njega. 
- LenyYoro15
- Kontakt:
Do ove utakmice sam mislio da je Liverpoolova kriza više rezultatska i posljedica par vezanih malera u nekim utakmicama, nego što je igračka.
Ovdje se ipak vidi da nešto ne štima u ekipi. Nema u ekipi ni traga energije i želje iz Kloppovog vakta.
Vlada Novaković se nakon par godina lutanja u analizama i prognozama, ove sezone vratio na velika vrata po onome što gledam i čitam. Stav koji ponavlja je da ovaj Liverpool mora igrati 3-4-1-2 sa igračima koje ima. Pri tome napominje da donekle shvata zašto se Slot ne usuđuje to igrati, jer je tanak na štoperskim pozicijama.
U sistemu 3-4-1-2 riješio si poziciju Wirtzu, Sobo, McAlister/Gravenbach. Naprijed ti je Isak/Ekitike i još neko. Ponekad oni zajedno.
Liverpool je taoc sistema koji je podređen Salahu.
Ovdje se ipak vidi da nešto ne štima u ekipi. Nema u ekipi ni traga energije i želje iz Kloppovog vakta.
Vlada Novaković se nakon par godina lutanja u analizama i prognozama, ove sezone vratio na velika vrata po onome što gledam i čitam. Stav koji ponavlja je da ovaj Liverpool mora igrati 3-4-1-2 sa igračima koje ima. Pri tome napominje da donekle shvata zašto se Slot ne usuđuje to igrati, jer je tanak na štoperskim pozicijama.
U sistemu 3-4-1-2 riješio si poziciju Wirtzu, Sobo, McAlister/Gravenbach. Naprijed ti je Isak/Ekitike i još neko. Ponekad oni zajedno.
Liverpool je taoc sistema koji je podređen Salahu.
Zadnja izmjena: LenyYoro15, dana/u 09 nov 2025, 18:39, ukupno mijenjano 3 puta.
Još kad uđu u formu i Pingpong i švedski Ronaldo gdje će im biti krajSaurman je napisao/la: ↑09 nov 2025, 18:33Dok se privikne tek je odigrao 20 utakmica,neki dan su bili u delirijumu kad je uvezao dva pasa kako treba.Bayern@heart je napisao/la: ↑09 nov 2025, 18:08Ima li negdje statistika Wirtza iz ove sezone
Nerealno da ovakav igrac ovako los
Jedna Si Jedina
Moja Domovina....
Moja Domovina....
Topnici aktivniji na temi danas nego juče kad im je igrao Arsenal. Rent free.
Joj kad bundesligaši pokušavaju trolat 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Shategabri
- Kontakt:
- Maroon1946
- Kontakt:
Doku u stilu Ronalda Nazaria
- Centre forward
- Kontakt:
Idu oko 75 minute Yakubu iz Malmea i Diaz za poravnanje.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- Shategabri
- Kontakt:
Zaslužio je Doku
Wirtz nije star stigne još upisat fakultet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.