Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Jučer da su promijenili motor Max bi sigurno došao do bodova u sprintu, a danas bi Landu 10 s pobjegao
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Velid Spaho
ova kazna Piastriu je najsmjesnija odluka poslije one 2021 za zadnji krug.
Al eto obezbjedili su malom englezu titulu
Al eto obezbjedili su malom englezu titulu
To vecina nas zeli
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Ja sam bio ubjedjen da ide do kraja na onome setu, al eto ovako sad mora ganjati Kimija, a sto kazes dalje od drugog mjesta ne bi bioBosniaBoston je napisao/la: ↑09 nov 2025, 19:22Ne razumijem strategiju RBa, da su ostali na mediumu 2. mjesto bi bilo worst case, pa su otišli na soft da ganjaju…drugo mjesto
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bravo idioti
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jbt ipak cemo imati najlosijeg prvaka ikada. Mislio sam da nikad niko nece Buttona prekucat.
E kakva utrka bravo.Da je Bogdo vise staza ko Interlagos.Mislim da je sa ovim Lando zavrsio posao sto se tice titule.
Bravo Lando, savrsena utrka i savrsen vikend
Bravo i za Antonelia
Crstitke i Maxu na odlicnoj voznji danas.
Piastri se bas pogubio. Tesko da moze okrenuti ovo.
Noris sad ima veliku prednost. Max je nakon ovog na -49. Da pobijedi Max sve do kraja, Lando treba osvojiti samo jos 34 boda u 3 utrke i jednom sprintu.
Titula je definitnvo Mclarenova konacno

Bravo i za Antonelia
Crstitke i Maxu na odlicnoj voznji danas.
Piastri se bas pogubio. Tesko da moze okrenuti ovo.
Noris sad ima veliku prednost. Max je nakon ovog na -49. Da pobijedi Max sve do kraja, Lando treba osvojiti samo jos 34 boda u 3 utrke i jednom sprintu.
Titula je definitnvo Mclarenova konacno
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 09 nov 2025, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Bas tako, prava trka i ako navijam za Ferrari i oba su ispala odgledao sam do kraja jer je bilo bas zanimljivo
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Da mu nije pukla guma u prvom stintu moglo se možda i do pobjede
Strašna vožnja GOAT-a 124 podijum., možda još jedna pobjeda do kraja bi bilo odlično.
Čestitke Landu na tituli, Oskar nastavio sa katasrofalnim vožnjama
Strašna vožnja GOAT-a 124 podijum., možda još jedna pobjeda do kraja bi bilo odlično.
Čestitke Landu na tituli, Oskar nastavio sa katasrofalnim vožnjama
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Najbolja utrka sezone, jedino je nedostajala borba za P1, ovo je top.
Red Bull ubio Maxa, ali biće ovdje još bitke osjećam do zadnje trke
Red Bull ubio Maxa, ali biće ovdje još bitke osjećam do zadnje trke
Velid Spaho
Velid Spaho
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sjajna utrka, Interlagos s razlogom moja omiljena staza.
U Vegasu očekujem pobjedu, to je staza Red Bulla, da kruniše ovu sjajnu individualnu sezonu za Maxa.
Antonelli cijeli vikend brži od Russella, bravo
U Vegasu očekujem pobjedu, to je staza Red Bulla, da kruniše ovu sjajnu individualnu sezonu za Maxa.
Antonelli cijeli vikend brži od Russella, bravo
#Punoljetstvo
-
KennyKFCLofton
- Kontakt:
Treba napravit utrku Marc Marquez vs Max Verstappen, 15 krugova u F1 autu, 15 krugova na MotoGP mašini.
Čisto onako da ga Marc otrese kao balu i da se vidi kakve precijenjene pichkice su F1 vozači.
Mali Maxić bi se nakon jednog malog pada valjao kao Neymar jer ipak to malo više boli od šamara tate Jossa koje je primao u mladosti. A nakon te utrke bi Maksić mogao Marcu samo čizme da pere.
Da nije bilo onog puknuca gume,Max bi lagano preletio stazu.I ovako vanserijska voznja, Piastri neprevedna kazna.Britanska šunja ce uzeti titulu.
Hahaha
Kad komentarisu oni koji pojma nemaju.
Upravo to mu je pomoglo. Rijesio se sporog harda, koji je prelos bio i kojeg niko nije zelio da koristi, haman besplatno i bez gubitka vremena. Izgubio 3 pozicije od najsporijih vozaca, koje je kasnije pretekao u jednom krugu haman.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 09 nov 2025, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
KennyKFCLofton je napisao/la: ↑09 nov 2025, 19:49Treba napravit utrku Marc Marquez vs Max Verstappen, 15 krugova u F1 autu, 15 krugova na MotoGP mašini.
Čisto onako da ga Marc otrese kao balu i da se vidi kakve precijenjene pichkice su F1 vozači.
Mali Maxić bi se nakon jednog malog pada valjao kao Neymar jer ipak to malo više boli od šamara tate Jossa koje je primao u mladosti. A nakon te utrke bi Maksić mogao Marcu samo čizme da pere.
Velid Spaho
Velid Spaho
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Koji si ti bratKennyKFCLofton je napisao/la: ↑09 nov 2025, 19:49Treba napravit utrku Marc Marquez vs Max Verstappen, 15 krugova u F1 autu, 15 krugova na MotoGP mašini.
Markez je ipak neka dimenzija za sve
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zanimljiva perspektiva, i mene zanima koji je od dvojice GOATova bolji, pogotovo jer su obojica puleni Red BullaKennyKFCLofton je napisao/la: ↑09 nov 2025, 19:49Treba napravit utrku Marc Marquez vs Max Verstappen, 15 krugova u F1 autu, 15 krugova na MotoGP mašini.
#Punoljetstvo
Ovo danas, velika skola za Kimia. Nevjerovatan je bio cijeli vikend.
Lando je pobijedio, imao savrsen vikend, Max se danas odlicnom voznjom vratio iz mrtvih, ali po meni Kimi je ipak vozac cijelog vikenda.
Nestvaran posao je uradio u ova 3 dana
Lando je pobijedio, imao savrsen vikend, Max se danas odlicnom voznjom vratio iz mrtvih, ali po meni Kimi je ipak vozac cijelog vikenda.
Nestvaran posao je uradio u ova 3 dana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)