HahahaJet2Holiday je napisao/la: ↑09 nov 2025, 19:39
Matere mi, bolio nas je iskreno qurac.
Nodi nam se vratio, vazniji on bio nego vi.
Izdrzite braco
Jos malo stize veliki Zeljeznicar na kosevo
Ne sumnjam da cemo napuniti gradski
HahahaJet2Holiday je napisao/la: ↑09 nov 2025, 19:39
Matere mi, bolio nas je iskreno qurac.
Nodi nam se vratio, vazniji on bio nego vi.
Izdrzite braco
Jos malo stize veliki Zeljeznicar na kosevo
Ne sumnjam da cemo napuniti gradski
Faul sinoć kod gola Bralića.Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 nov 2025, 19:49Imam li što slati Uefi?
Netko neku pritužbu na suđenje?
Ne vec ste izgubili od kluba koji je isao u pm da igra protiv kijeva i primi 6 komada pa za 3 dana te otreseNoDi80 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:38Zabili smo prelijep gol, imali smo jaki lijepih akcija
Nismo imali smage da imamo kontinutet ove igre, ipak igrali smo protiv Zrinjskog koji s igracem manje jedva izgubio od mainza
Zabili smo prelijep gol i tu se vidi da ima kvaliteta
Oni su zabili dva gola iz dvije nase greske
Moramo popraviti jos neke stvari i biti mnogo fleksibilniji u odbrani bez velikih kalkulacija i rizika izbiti loptu na vrijeme
Mora se vise rizikovati kad su u pitanju izmjene
Korora, Dragovic, Gojak su mogli uci umjesto umornih Rakica, Lagumdzije, Pejica
Taj Zrinjski je primio samo 7 golova
Tri od Željezničara (plus jedan na Grbavici ponisten, koji je za mene regularan) i primili su po jedan od fks, borca, veleza i sirokog
Protiv veleza smo podbacili i nezadovoljstvo tog poraza se nazalost osjeti i danas
Vrijeme je da pocemo razmisljati o slogi
Izvuci pouke iz prethodne utakmice, smanjiti rizik u igri na nasoj polovini, na vrijeme ubaciti svjezeg igraca i bice to dobro
Uostalom mi smo jedini pobjedili Zrinjski ove sezone
Možemo poslati ali naputak je isključivo "lakrdija"nakon provjere VAR-sistema.tabba77 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 19:54Faul sinoć kod gola Bralića.Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 nov 2025, 19:49Imam li što slati Uefi?
Netko neku pritužbu na suđenje?
Otkud to opet sadjurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2025, 18:37A sto se utalilo za holanđane to nista ?
A Osim aktivirao mjenicu , jest vas lijepo sacekao da vam budu pare od Jabera u dolasku. Kakav don.
Da ne bude da vam se nije reklosvrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 20:17Otkud to opet sadjurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2025, 18:37A sto se utalilo za holanđane to nista ?
A Osim aktivirao mjenicu , jest vas lijepo sacekao da vam budu pare od Jabera u dolasku. Kakav don.
Koliko sad tražijurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2025, 20:18Da ne bude da vam se nije reklosvrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 20:17Otkud to opet sadjurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2025, 18:37A sto se utalilo za holanđane to nista ?
Citirat ću “Nije fer prema mojoj djeci da ja to halalim”
Pa jedan moderni milion.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 20:19Koliko sad tražijurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2025, 20:18Da ne bude da vam se nije reklo
Citirat ću “Nije fer prema mojoj djeci da ja to halalim”
Da je men ovaj mozak da se odmorimZaboljesutra je napisao/la: ↑09 nov 2025, 08:45Stručna komisija organizacije #zaboljesutra je odlučila da nema potrebe kontaktirati Uefu jer je suđenje bilo na zavidnom nivou.Utakmica nije odlučena namjernom greškom arbitra a isto tako nije bilo ni tendencioznog suđenja za FK Borac.Po našem mišljenju sve regularno.
Igrači FK Borac se moraju početi navikavati na normalno suđenje radi boljitka Wwin lige.
Pratimo i današnje utakmice sa velikom pozornošću.![]()
Sat otkucava, tik tak, tik tak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.