Amar Dedić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

231983
Kontakt:

Re: Amar Dedić

Post Postao/la 231983 » 09 nov 2025, 22:23

Od Li čan!!!
Zaista ga je lijepo vidjeti da se vraća. Prošlu utakmicu kada je ušao bio je dobar, ali ovo sada je top, zaista! Izgleda da je ona pauza baš godila. U pravo vrijeme se vraća, sada će selektor biti na slatkim mukama i bas će biti zanimljivo kako ce rijesiti bekove: ima Malića i Dedića koji su na nivou, Karića koji je solidan, Kolašinac će, siguran sam, dobiti svoje minute...
Ovo zaista raduje!
Uuuiiiidemoooo 🇧🇦🇧🇦🇧🇦

P.S. ocjena na Sofi niđe veze, apsolutno! Evo ne znam kako su ovo izracunali!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 nov 2025, 22:54

Sudjenja u Portugalu i kakvi penali se sviraju 🤣🤣
Ne znam jel' stid ovog sudiju i one u VAR sobi

A tek kakav autogol nakon odbranjenog penala golmana Benfice haahahahahah
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 09 nov 2025, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 09 nov 2025, 22:56

Beduin je napisao/la:
09 nov 2025, 22:54
Show :urnebes: A tek ovaj Arauju što zakuca sam sebi go :rol:

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 09 nov 2025, 22:56

Beduin je napisao/la:

Haj to, al doktor dobi crveni na klupi 🤣🤣🤣

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 nov 2025, 22:57

Coolpanda24 je napisao/la:
09 nov 2025, 22:56
Beduin je napisao/la:
Show :urnebes: A tek ovaj Arauju što zakuca sam sebi go :rol:
Na evo i sad se smijem sta gledam 🤣🤣

Doktoru crveni haha

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 nov 2025, 23:21

Pretanko u nastavku, ide na sigurno i pass prvom do sebe, nema zabijanja naprijed i pokusaja prodora.
Komplet Benfica je ocajna, nepovezana, dosta soliranja i gresaka. A evo u sudijskoj ljudi izjednacise i Benfica prokocka 3 boda.

075 ❤

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 09 nov 2025, 23:22

Šta učini Murinjo od Benfice… :bow:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 09 nov 2025, 23:30

Beduin je napisao/la:

Iz ovog kornera je Sporting jucer dosao do pobjede :mrgreen:

slika
Don't believe the hype.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 09 nov 2025, 23:40

Beduin je napisao/la:
09 nov 2025, 23:21
Pretanko u nastavku, ide na sigurno i pass prvom do sebe, nema zabijanja naprijed i pokusaja prodora.
Komplet Benfica je ocajna, nepovezana, dosta soliranja i gresaka. A evo u sudijskoj ljudi izjednacise i Benfica prokocka 3 boda.
Ne bih se baš složio, kolega. Pretqnko je teška riječ. Ja sam prvi koji kritikuje Amara kad je loš, ali je veceras bio stvarno dobar. U drugom jeste bio slabiji nego u prvom, ali nije se ni forsirala desna strana u nastavku kao u prvom dijelu. U nekoliko navrata ga Lukebakio opet nije ispostovao.
To sto ide na sigurno je svakako upgrade na ono glavom kroz zid kako je bilo nekoliko utakmica unazad.
A to da je Benfica smeeće, pogotovo dolaskom ovog klovna, to je istina.
Sve u svemu, dobra utakmica, napreduje, nije kriv niti za jedan gol, zaslužan za prvi. Vidi se da je baš rođen na ovoj poziciji desnog beka. Tačno zna kada krenuti naprijed, kada napraviti overlap (jos da Lukebakio zna to iskoristiti), kada krenuti u sredinu... eto, bas mi je drago za njega Boga mu, hem sto ce doci na dvije noge na okupljanje, hem sto dize formu.

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 10 nov 2025, 02:37

U drugom nije bio kao u prvom zato sto se Benfika povukla, u vec...citaj Murinho igra, u vecini napada se otvarao prostor da se udje, ali je ocito dobio naredbu da ne ide gore.

A sve u svemu u dobroj je formi i pun igre, ali opet se ne moze ocekivati da igra ovako dobro u repci.

Barbarez je govorio sa smislom i logikom kada je spominjao zasto je Dedic igrao lijevo kod njega, Malic tog beka.

Benfika je napadala prvo polurijeme citavo i vrsila pritisak, jer je bolja, sto pretezno to rade svaku tekmu u prvenstvu i tu Dedic dolazi do izrazaja sa overlapovima, driblinzima, trcanjem i tolikim ne vracanjem nazad jer i nema bas toliku obavezu jer provodi puno vremena u protivnickom kaznenom sto on voli, a u reprezentaciji je druga igra i druga prica gdje se mi ne nadigravamo ni sa Kiprom i s time ima drugaciju ulogu pa i ne dolazi do izrazaja, a Malicu ipak to godi jer je on duplo defanzivniji bek.

Pa je zbog toga Barbarez isao za tim da igra lijevo krilo pa da dodje do izrazaja taj njegov dribling i utrcavanje u sredinu sto na kraju ima velikog smisla.

Ali u uuakmici sa Rumunijom sad npr on treba biti na tom beku, jer nam opet sad treba i taj napad sa desne strane i vise napadacka igra radi situacije u kojoj se nalazimo.
BašČelik!

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 10 nov 2025, 03:08

Vala konačno je vrijeme da odigra kvalitetnu utakmicu za reprezentaciju. Nije od polufinala baraža protiv Ukrajine.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 nov 2025, 07:21

231983 je napisao/la:
09 nov 2025, 23:40
Beduin je napisao/la:
09 nov 2025, 23:21
Ne bih se baš složio, kolega. Pretqnko je teška riječ. Ja sam prvi koji kritikuje Amara kad je loš, ali je veceras bio stvarno dobar. U drugom jeste bio slabiji nego u prvom, ali nije se ni forsirala desna strana u nastavku kao u prvom dijelu. U nekoliko navrata ga Lukebakio opet nije ispostovao.
To sto ide na sigurno je svakako upgrade na ono glavom kroz zid kako je bilo nekoliko utakmica unazad.
A to da je Benfica smeeće, pogotovo dolaskom ovog klovna, to je istina.
Sve u svemu, dobra utakmica, napreduje, nije kriv niti za jedan gol, zaslužan za prvi. Vidi se da je baš rođen na ovoj poziciji desnog beka. Tačno zna kada krenuti naprijed, kada napraviti overlap (jos da Lukebakio zna to iskoristiti), kada krenuti u sredinu... eto, bas mi je drago za njega Boga mu, hem sto ce doci na dvije noge na okupljanje, hem sto dize formu.
Zato sam i napisao pretanko u nastavku, misleci na drugo poluvrijeme. Nije se sinoc ni potrosio sto je dobro za nas.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, Google Adsense [Bot], Uvijeknapravojstrani, VolimBiH96 i 52 gosta.