Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Convicts1988
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Al se ovdje razglaba o glupostima. Ne znam sta pokusavate i zasto imate potrebu dokazivati nesto tuzlacima i popovati njima kako ce s Slobodom. Nisu taj navijacki mentalitet i kapacitet da urade nesto kao mi i tu je sve zavrseno.
Bavite se svojim klubom i uzivajte u rezultatima i atmosferi pogotovo na BP.
Bavite se svojim klubom i uzivajte u rezultatima i atmosferi pogotovo na BP.
- prisonbreak
- Kontakt:
Privrednici za par sati kupili skoro cijeli istok.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Svaka cast.
Disete svi za klub i rezultati su neizbjezni.
Volim tebe, više od sebe
- Zenicanin988
- Kontakt:
- Zenicanin988
- Kontakt:
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Protiv Goška očekujem 7 milja na stadionu
- LavoviGabela
- Kontakt:
Albijanić doktor ove lige, još jednom se pokazalo i to po užasnom terenu.
Sigurna pobjeda pred 40 najvernijih
Ide GOŠK, Ide Gabela
Hvatamo priključak za vrhom, slijedi Čelik. Ništa ljepše nego utišat pun stadion i uključit se u borbu za vrh
Sigurna pobjeda pred 40 najvernijih
Ide GOŠK, Ide Gabela
Hvatamo priključak za vrhom, slijedi Čelik. Ništa ljepše nego utišat pun stadion i uključit se u borbu za vrh
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Tuzlaci su po ko zna koji put pokazali da su iskompleksirani i da sve ovo sto pisu na ovom pdfu protiv celika proizilazi iz ljubomore. Prvi @Skver pise kako ce Celik psvojit titulu a sada prosipa pricu kako ce veliki slavni Celik da udje u krizu rezultata i da oni imaju sansu koju moraju iskoristit kako bi se domogli vrha. Mala si tuzlanska slobodo, premala
Svi se nadamo dobroj i otvorenoj igri oba protivnika, a to su Čelik i GOŠK sposobni uciniti.LavoviGabela je napisao/la: ↑10 nov 2025, 08:18Albijanić doktor ove lige, još jednom se pokazalo i to po užasnom terenu.
Sigurna pobjeda pred 40 najvernijih![]()
Ide GOŠK, Ide Gabela![]()
Hvatamo priključak za vrhom, slijedi Čelik. Ništa ljepše nego utišat pun stadion i uključit se u borbu za vrh![]()
Dobrodosli na Zenicki Vikend Nogometa. Pa da domacin slavi oba dana
- BatistutA19
- Kontakt:
Lave dolazis li u Zenicu jesi li ti u klubu nesto ili obicni samo navijac,ako dolazis dobro doso i uzivaj a na terenu cemo vidjet .
Navijaci ko navijaci pa tako i Slobode svako se nada da moze nesto vise za svoj klub,i sad je liga jos kraca 2 kola i Celik slucajno ako ode na 10 ili 12 bodova Slobodi tesko da oni ista mogu .Onda plus dolaze u Zenicu i cak bolji raspored imamo , sad Celik igra dvije kuci pa pred kraj sezone opet 2 kuci a Sloboda ide 2 u goste a sto se tice ostalih klubova cisto sumnjam da iko ima ambicije vece .Vidjet cemo sve ima jos 14 utakmica i puno bodova u igri
Navijaci ko navijaci pa tako i Slobode svako se nada da moze nesto vise za svoj klub,i sad je liga jos kraca 2 kola i Celik slucajno ako ode na 10 ili 12 bodova Slobodi tesko da oni ista mogu .Onda plus dolaze u Zenicu i cak bolji raspored imamo , sad Celik igra dvije kuci pa pred kraj sezone opet 2 kuci a Sloboda ide 2 u goste a sto se tice ostalih klubova cisto sumnjam da iko ima ambicije vece .Vidjet cemo sve ima jos 14 utakmica i puno bodova u igri
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Ne radi se bati o tome, japrvi kazem, ko je najbolji nek udje. Al jel problem u tome sto pisu ovdje ko vidjecete vi kako je u pl, mi ni ne zelimo tamo jer su tamo kriminalbe radnje, a upisu pobjedu protiv Viteza i vec se dizu kako nas mogu stic. Vjeruj da nas mrze vise nego mi njih, al su oni hinje i ljigavci pa prosipaju pricu kao mi cemo za vas navijat bla bla. Budi iskren ko ja. Ja im stalno pisem da bi volio da se ugase i da mi nema mrzih od njih. Brat moj sa mnom znas na cemu si.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:14Lave dolazis li u Zenicu jesi li ti u klubu nesto ili obicni samo navijac,ako dolazis dobro doso i uzivaj a na terenu cemo vidjet .
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Tako je prosipaju se loze da ce na polusezoni pojacat ko M.City i prgazit ligu kao sve je do njihCrkvice1988 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:22Ne radi se bati o tome, japrvi kazem, ko je najbolji nek udje. Al jel problem u tome sto pisu ovdje ko vidjecete vi kako je u pl, mi ni ne zelimo tamo jer su tamo kriminalbe radnje, a upisu pobjedu protiv Viteza i vec se dizu kako nas mogu stic. Vjeruj da nas mrze vise nego mi njih, al su oni hinje i ljigavci pa prosipaju pricu kao mi cemo za vas navijat bla bla. Budi iskren ko ja. Ja im stalno pisem da bi volio da se ugase i da mi nema mrzih od njih. Brat moj sa mnom znas na cemu si.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:14Lave dolazis li u Zenicu jesi li ti u klubu nesto ili obicni samo navijac,ako dolazis dobro doso i uzivaj a na terenu cemo vidjet .
- BatistutA19
- Kontakt:
I ja kazem isto ko je najbolji ko je najspremniji nek udje i sretno mu ,ja njih ne mrzim ,ne mrzim nijedan klub u BiH sve su to nasi klubovi i navijam za svaki u Europi..Ma njih ubija istina neku noc im Prishon sve reko sa argumentima i podacima o dugovima.Crkvice1988 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:22Ne radi se bati o tome, japrvi kazem, ko je najbolji nek udje. Al jel problem u tome sto pisu ovdje ko vidjecete vi kako je u pl, mi ni ne zelimo tamo jer su tamo kriminalbe radnje, a upisu pobjedu protiv Viteza i vec se dizu kako nas mogu stic. Vjeruj da nas mrze vise nego mi njih, al su oni hinje i ljigavci pa prosipaju pricu kao mi cemo za vas navijat bla bla. Budi iskren ko ja. Ja im stalno pisem da bi volio da se ugase i da mi nema mrzih od njih. Brat moj sa mnom znas na cemu si.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:14Lave dolazis li u Zenicu jesi li ti u klubu nesto ili obicni samo navijac,ako dolazis dobro doso i uzivaj a na terenu cemo vidjet .
Ma nek idu svojim putem imali smo slican i mi put sa turcinom i zavrsili gdje smo zavrsili
Sad imamo zdrav klub zdrave ljude i navijaci i privrednici vec osjete.Naravno da pisu mnogi sarkazam o nama a bgm da im je bit ko mi da znaju sve o klubu sta se desava ,yebes ti to kad ti samo gledas u jednog covjeka i ovisis o njemu i plus ja mu ne vjerujem ni dugorocno ni zdravo..Ali nek.guraju tim putem tako zele a oni realno ne mogu nista nit ih ima nit ih zanima .
- LavoviGabela
- Kontakt:
Naravno, prespavat cu u kolege, ima stan na CrkvicamaBatistutA19 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:14Lave dolazis li u Zenicu jesi li ti u klubu nesto ili obicni samo navijac,ako dolazis dobro doso i uzivaj a na terenu cemo vidjet .
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
Crkvice1988
- Kontakt:
U Crkvicama. Bujrum na kafu, da te ugostimo ko pravi domaciniLavoviGabela je napisao/la: ↑10 nov 2025, 14:05Naravno, prespavat cu u kolege, ima stan na CrkvicamaBatistutA19 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:14Lave dolazis li u Zenicu jesi li ti u klubu nesto ili obicni samo navijac,ako dolazis dobro doso i uzivaj a na terenu cemo vidjet .
Navijaci ko navijaci pa tako i Slobode svako se nada da moze nesto vise za svoj klub,i sad je liga jos kraca 2 kola i Celik slucajno ako ode na 10 ili 12 bodova Slobodi tesko da oni ista mogu .Onda plus dolaze u Zenicu i cak bolji raspored imamo , sad Celik igra dvije kuci pa pred kraj sezone opet 2 kuci a Sloboda ide 2 u goste a sto se tice ostalih klubova cisto sumnjam da iko ima ambicije vece .Vidjet cemo sve ima jos 14 utakmica i puno bodova u igri![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BatistutA19
- Kontakt:
Sretno lave i dobro doso u Zenicu a na terenu cemo vidjet,valjda ces bit na ZapaduLavoviGabela je napisao/la: ↑10 nov 2025, 14:05Naravno, prespavat cu u kolege, ima stan na CrkvicamaBatistutA19 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:14Lave dolazis li u Zenicu jesi li ti u klubu nesto ili obicni samo navijac,ako dolazis dobro doso i uzivaj a na terenu cemo vidjet .
Navijaci ko navijaci pa tako i Slobode svako se nada da moze nesto vise za svoj klub,i sad je liga jos kraca 2 kola i Celik slucajno ako ode na 10 ili 12 bodova Slobodi tesko da oni ista mogu .Onda plus dolaze u Zenicu i cak bolji raspored imamo , sad Celik igra dvije kuci pa pred kraj sezone opet 2 kuci a Sloboda ide 2 u goste a sto se tice ostalih klubova cisto sumnjam da iko ima ambicije vece .Vidjet cemo sve ima jos 14 utakmica i puno bodova u igri![]()
Ljudski je se nadati ali realnost je da GOŠK u Zenici ima sedam poraza u sedam utakmica i dva postignuta gola.LavoviGabela je napisao/la: ↑10 nov 2025, 08:18Albijanić doktor ove lige, još jednom se pokazalo i to po užasnom terenu.
Sigurna pobjeda pred 40 najvernijih![]()
Ide GOŠK, Ide Gabela![]()
Hvatamo priključak za vrhom, slijedi Čelik. Ništa ljepše nego utišat pun stadion i uključit se u borbu za vrh![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.