Čuj stari most nije poznat uopšte
Ovdje više slučajeva za psihijatrije nego na samoj psihijatriji.
misao godine !! hoćeš kakvu značku za ovo...Vorovus je napisao/la: ↑10 nov 2025, 10:14Generalno za Mostar pa onda i za Stari most znamo mi ovdje i ljudi iz regiona, turisti koji su dolazili i jos neki pojedinci koji su detaljno pratili ratna zbivanja u BiH.
Da pitas prosjecnog Njemca, Italijana, Francuza sta je Mostar, vecina ih ne bi ni znala da je to grad, pogotovo gdje se nalazi i da tamo ima most.
Neki su umislili da je to Pariz i Ajfelov toranj pa da svi znaju za to. Nebitna carsija u evropskim okvirima kao i sve druge ovdje. Za Sarajevo se culo malo dalje zbog Gavrila i Olimpijade. Kakvi mostovi, kakav Velez/Zrinjski, kakvi bakraci.
Jest vala, zbog neobrazovanog seljacica Gavrila se culo za SarajevoVorovus je napisao/la: ↑10 nov 2025, 10:14Generalno za Mostar pa onda i za Stari most znamo mi ovdje i ljudi iz regiona, turisti koji su dolazili i jos neki pojedinci koji su detaljno pratili ratna zbivanja u BiH.
Da pitas prosjecnog Njemca, Italijana, Francuza sta je Mostar, vecina ih ne bi ni znala da je to grad, pogotovo gdje se nalazi i da tamo ima most.
Neki su umislili da je to Pariz i Ajfelov toranj pa da svi znaju za to. Nebitna carsija u evropskim okvirima kao i sve druge ovdje. Za Sarajevo se culo malo dalje zbog Gavrila i Olimpijade. Kakvi mostovi, kakav Velez/Zrinjski, kakvi bakraci.
Degenerik kojem je Kočićev zbor vrhunac kulturne manifestacije.Jet2Holiday je napisao/la: ↑10 nov 2025, 10:21Ovi pokusaji ismijavanja i podcjenjivanja su stvarno losi.Vorovus je napisao/la: ↑10 nov 2025, 10:14Generalno za Mostar pa onda i za Stari most znamo mi ovdje i ljudi iz regiona, turisti koji su dolazili i jos neki pojedinci koji su detaljno pratili ratna zbivanja u BiH.
Ja razumijem da se gradski rivali podbadaju što je sasvim normalno, razumijem i navijače Sarajeva, Željezničara,Borca jer je stvoreno kakvo-takvo rivalstvo. Ali da navijač Čelika nekome nešto priča za klub/grad. Simbol vašeg grada su trenutno Ramo Isak i Elvedin Sakić,dovoljno.avenija je napisao/la: ↑10 nov 2025, 09:03Treba biti realan pa priznati da je Zrinjski najveci simbol Mostara. Ipak 120+ godina u kontinuitetu postojanja je za svaku pohvalu i ne zaboravite 3000 u Mainzu. To niko ne moze. Imati legende u povijesti od 120 godina poput Jakovljevića, Bilbije, Sulejmana Smajića. Velibora Đurića, Pere Stojkića je nesto čime se nijedan klub ne može pohvaliti. To je jednostavno tradicija i simbol grada prema kojem se ljubav već generacijama prenosi sa koljena na koljeno.
Pa šta će zadrti seljober znat, ali je porazno što ne koristi najmoćniji alat današnjice - internet za nešto više od ovih pokušaja provokacija.
Jedno vrijeme na tribini ugasenih zastava jugoslavije, tito, ljiljani i turska zastava, piš, kriza identiteta na najjaceglasrazuma je napisao/la: ↑10 nov 2025, 10:30Pogled na tablicu ponovno je kako treba biti. Tu su svi, Zrinjski, Zeljo, Borac, Sarajevo! Neka igre do maja pocmu. Ovi ostali borba za opstanak pa ko osta - osta.
Sto se tice Mostaraca sa lijeve strane, oni i dalje imaju ideloski najveci problem od svih bosnjaka u BiH. Da se ne ponavljamo. Prvo su svi jugosloveni, ali kad se oglasi islamska zajednica onda im je primarni identitet dobri muslimanski vijernik bosnjak. petkom dzuma, subotom varanje na Tepi. Onda dalje. Onda svi su kao liberalni, svinjetina se jede ko tamose, a onda ezan na stadionu u Vrapcicima. Mogao bi tako u nedogled. Uglavnom frustracije i vlastitim identitetom, neimastinom, izgledom kasaba oko starog grada itd... Da ne govorim sportsku stranu, da nema NN plakali bi ko mala djeca.
Inace, cesttike Zeljeznicaru na dobroj i sportskoj fer igri jucer. Zasluzili su 0 najmanje, ali eto nas mentaltitet pobjednika jos jednom isplivao na povrsinu. Zeljo ima par jako dobrih igraca, ja bi volio Erika, Alica i Pejica vidjet u boljoj ekipi poput Zrinjskog.
Ništa čudno za klub koji je nastao u Međugorju.
Čulo se, između ostalog, i zbog najduže opsade u historiji modernog ratovanja nakon koje je ostao nepokoren. Neki to ne mogu prežvakati, ali ko ih yebe.
Jos jedna u nizu podveleskih lazi. Kako ste oslobodili Zapadni Mostar
Kako lazete svake godine, ne bi me cudilo, da i to podjete obiljezavat
Ja sam im se druzio s ocevima, a sad moja djeca vide ono sto ja tada nisam htio vidjeti/priznati.Jedno vrijeme na tribini ugasenih zastava jugoslavije, tito, ljiljani i turska zastava, piš, kriza identiteta na najjace![]()
Al sve je to oceekivano za podvelesko-gatacke babune
Trenutno korisnika/ca: PingoFTW, Uprava, Zaboljesutra i 14 gostiju.