Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
18
40%
2. Ne
13
29%
3. Dati mu do Nove godine
14
31%

Ukupno glasova: 45

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 10 nov 2025, 08:03

Ljudi su nas razvalili od prve do zadnje minute i nismo bili u prvom poluvremenu na terenu. Najbolji period smo imali kad ja Gakpo odlučio promašiti i onda primiš gol. Tu sam ugasio.

A i drago mi je, jer ovaj lik priča nebuloze:
[Lewis Steele] Arne Slot: "It is easy for players to win their duels if the gameplan and tactics are working like they did against Villa and Madrid. Today we struggled with City bringing so many players into the centre of the pitch. They were so much better on the ball than us."
Potrošio si svo vrijeme od ispadanja od PSGa na neki sistem igre, potrošio si cijelu predsezonu na neki sistem igre, potrošio si vrijeme do novembra na neki sistem igre. I ništa ne funkcionira.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 nov 2025, 08:50

Ali izjave nakon poraza su tragikomicne, bit ce jedna ozbiljna kompilacija. Guardiola otkako je trener igra sa puno igraca u sredini, ali ovaj osim lokalnih Holandskih tv kanala ni na jedan svjetski nije presalt’o.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 10 nov 2025, 15:32

E jbg
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 10 nov 2025, 16:08

Nema brige

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 10 nov 2025, 16:45

Arvid je napisao/la:
10 nov 2025, 15:32

E jbg
O jbt :urnebes:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 10 nov 2025, 17:00

Sve ce to doci na svoje samo polako,dok rasproda i ovo malo sto je ostalo sto valja.E onda krecu pobjede i igra i presing.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 10 nov 2025, 19:57

Arvid je napisao/la:
10 nov 2025, 15:32

E jbg
Koji rtd jbt :tokralju:

Zaniolo2
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo2 » 10 nov 2025, 22:21

Torres_9 je napisao/la:
09 nov 2025, 19:38
Smijesno pricat, protiv Ville dva sretna gola pa se digla neka frka da ce igra biti bolja.
Mogao ih je Rogers ohladit u 5oj minuti s onom stativom, i tu bi popusili.
I ja sam baš o tome razmišljao, osim te stative, bila je i prečka neka prije našeg gola.
Ali šta ćemo onda sa Realom? Realu je ovo bio prvi i zasad jedini poraz u sezoni. Prvi put da su tako ubjedljivo nadigrani.

Jedna od bitnijih karika za povratak na pobjedničke staze je povratak Alissona. Njegovom povredom je nekako sve otišlo u qrac. Valjda će napokon bit spreman do kraja ovog mjeseca jer to će već bit blizu 2 mjeseca da je povrijeđen.

Bradley nije tako loš na desnom beku, ali valjda i Frimpong bude bar do 10.decembra nazad.

Šteta što nema Leonija, da zakuca Konatea na klupu. Kao što neko napisa, bolje da je Gomez počeo poneku utakmicu nego mrtvi Konate. Kako je uspio propustit onu loptu kod prvog gola Haalanda, nikom nije jasno.

Samopouzdanje Gakpa je na najnižem levelu. Jest bila jaka lopta, al moraš ono pospremit u gol (onu loptu Bradleya početkom drugog). Strašan promašaj.
Ostale ne bih komentarisao jer Wirtz ne može igrat lijevo nikako, a molit Boga da Isak napokon bude 100% spreman da gledamo Ekitikea lijevo.

Generalno tranzicija iz odbrane u napad nikad nije bila gora.

Nego meni upada u oči kako se žmirilo na ovakve rezultate Kloppa, a kako se sad skače na svaki poraz Ćelavog. Za mene TOP4 i bilo kakav trofej su spasili sezonu. Bitno je samo da se igra LP naredne sezone, a ovo svako može posmatrat kao tranzicijsku sezonu. Ne treba zaboravit i Jotu, vjerovatno i to ima neki uticaj na performans nekih igrača.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 11 nov 2025, 15:27

Kako bismo se zeznuli da smo ga pustili ovo ljeto...

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 11 nov 2025, 23:13

Zadnji odgovor :tokralju:

Na videu, ne u sklopu teksta

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 11 nov 2025, 23:21

Zaniolo2 je napisao/la:
10 nov 2025, 22:21
Torres_9 je napisao/la:
09 nov 2025, 19:38
Smijesno pricat, protiv Ville dva sretna gola pa se digla neka frka da ce igra biti bolja.
Mogao ih je Rogers ohladit u 5oj minuti s onom stativom, i tu bi popusili.
I ja sam baš o tome razmišljao, osim te stative, bila je i prečka neka prije našeg gola.
Ali šta ćemo onda sa Realom? Realu je ovo bio prvi i zasad jedini poraz u sezoni. Prvi put da su tako ubjedljivo nadigrani.

Jedna od bitnijih karika za povratak na pobjedničke staze je povratak Alissona. Njegovom povredom je nekako sve otišlo u qrac. Valjda će napokon bit spreman do kraja ovog mjeseca jer to će već bit blizu 2 mjeseca da je povrijeđen.

Bradley nije tako loš na desnom beku, ali valjda i Frimpong bude bar do 10.decembra nazad.

Šteta što nema Leonija, da zakuca Konatea na klupu. Kao što neko napisa, bolje da je Gomez počeo poneku utakmicu nego mrtvi Konate. Kako je uspio propustit onu loptu kod prvog gola Haalanda, nikom nije jasno.

Samopouzdanje Gakpa je na najnižem levelu. Jest bila jaka lopta, al moraš ono pospremit u gol (onu loptu Bradleya početkom drugog). Strašan promašaj.
Ostale ne bih komentarisao jer Wirtz ne može igrat lijevo nikako, a molit Boga da Isak napokon bude 100% spreman da gledamo Ekitikea lijevo.

Generalno tranzicija iz odbrane u napad nikad nije bila gora.

Nego meni upada u oči kako se žmirilo na ovakve rezultate Kloppa, a kako se sad skače na svaki poraz Ćelavog. Za mene TOP4 i bilo kakav trofej su spasili sezonu. Bitno je samo da se igra LP naredne sezone, a ovo svako može posmatrat kao tranzicijsku sezonu. Ne treba zaboravit i Jotu, vjerovatno i to ima neki uticaj na performans nekih igrača.
Nije se uvijek zmirilo ni na poraze Kloppa ali on nikad nije potrosio ogromne novce za jedno ljeto a da je nakon toga ekipa bila znacajno gora. Bilo je kriticnih perioda ali su oni bili uzrokovani velikim brojem povreda ili iscrpljenoscu jer se sezonu prije borilo za 4 trofeja a pojedini igraci su em crkli em ostali u klubu duze nego sto su trebali.
Nekako je i u takvim perioda znao reci nesto sto ulije povjerenje i ohrabrenje da ce se rjesenje naci i da ce se iz toga izroditi nesto bolje. Da se ne lazemo ne postoji trener koji ima harizmu kao Klopp a Slot je svakako tipicni nizozemac, hladan.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 11 nov 2025, 23:37

Sa Kloppom si znao da ce nakon kise duga, sa Slotom to ne izgleda bas tako. Prva kisa koja je stigla nikako ni na vidiku da zamakne.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.