BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Ja nešto nakon ove pressice i Barbinih izjava mislim da će Seo bit starter 
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ija istoCoolpanda24 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 15:41Ja nešto nakon ove pressice i Barbinih izjava mislim da će Seo bit starter![]()
Samo kod nas moze igrac koji ne igra od proljeca odma direktno u prvih 11
Znaci ostajemo na 3 klasična stopera sto bi trebalo biti dovoljno za Rumuniju, i još 3 koji bi mogli popuniti tu prazninu ali samo ako predjemo na formaciju s 3 pozadi, a to su Seo, Mujakic, Malic.
Ako Katić dobije žuti, ostajemo na Hadzikadunicu i Muharemovicu za Austriju. Da li mogu iznijeti svih 90 minuta, šta ako se jedan povrijedi u toku utakmice, onda definitivno moramo preci u formaciju s tri nazad.
Zbog toga se ne bih iznenadio da naknadni poziv dobije Anel Husic recimo (ako je paprilogija riješena, bilo je price u vezi s tim prije par mjeseci da postoje razgovori između njega i direktora, struke?!).
Sto se tiče Kolasinca, ako je spreman za 70 minuta igre, igrat će, jer nam je bitniji u prvoj utakmici. Ako uvide da još uvijek to nije to, a Karic se na treninzima nametne, ne sumnjam da će SS željeti poštedjeti Kolasinca. Naravno, tu veliku ulogu igra i sam Seo, njegov osjećaj da li i koliko može, kao i želja.
Ako Katić dobije žuti, ostajemo na Hadzikadunicu i Muharemovicu za Austriju. Da li mogu iznijeti svih 90 minuta, šta ako se jedan povrijedi u toku utakmice, onda definitivno moramo preci u formaciju s tri nazad.
Zbog toga se ne bih iznenadio da naknadni poziv dobije Anel Husic recimo (ako je paprilogija riješena, bilo je price u vezi s tim prije par mjeseci da postoje razgovori između njega i direktora, struke?!).
Sto se tiče Kolasinca, ako je spreman za 70 minuta igre, igrat će, jer nam je bitniji u prvoj utakmici. Ako uvide da još uvijek to nije to, a Karic se na treninzima nametne, ne sumnjam da će SS željeti poštedjeti Kolasinca. Naravno, tu veliku ulogu igra i sam Seo, njegov osjećaj da li i koliko može, kao i želja.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Zbog loših vremenskih uslova koji su uticali na uslove terena u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru, današnji trening „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine biće održan u dvorani hotela „Malak“.
Dosta nedoumica ima ovdje sada, npr. za Kipar sam otprilike mogao pogoditi sastav i mislim da sam ga i pogodio. Sada, zaista je teško jer imam dojam da smo 'širi'.
Rekao bih da su 100% sigurni u prvih 11 za Rumuniju sljedeći igrači:
Vasilj, Muharemović, Katić, Dedić, Tahirović, Gigović i Memić.
Mislim da igramo sigurno sa 4 nazad, a jedina nepoznanica tu je pozicija lijevog beka. Po meni je suludo startati sa Seom. Vjerujem da će Karić imati blagu prednost u odnosu na Burnića, ali ne mogu garantovati.
U veznom redu je siguran Beni Tahirović. Njega ni prime Iniesta ne bi izbacio. Pitanje je ko će biti s njim u paru za Rumune. Hadžiahmetović je logičan izbor. Možda spusti i Gigovića nazad.
Siguran sam da u svim mogućim jednačinama (na tom drugom veznjaku, ofanzivnom veznjaku ili lijevom krilu) će Gigović biti rješenje makar jedne.
Ni najmanje ne bih bio iznenađen da tipa krene sa Džekom i Tabakom, a Gigovića zavali na lijevo krilo jer trči. Iako bi to bio suicid.
Memić je isto zabetoniran u prvih 11, opravdano.
Dva napadača istog tipa u napadu nam se ne smiju desiti. Alajbegović će valjda biti fit, ali opet može biti žrtvovan zbog Džeke i Tabakovića. U toj formaciji sa 2 sidraša, Gigović bi bio korisniji izbor (Barbarezu) zbog trke.
Rekao bih da su 100% sigurni u prvih 11 za Rumuniju sljedeći igrači:
Vasilj, Muharemović, Katić, Dedić, Tahirović, Gigović i Memić.
Mislim da igramo sigurno sa 4 nazad, a jedina nepoznanica tu je pozicija lijevog beka. Po meni je suludo startati sa Seom. Vjerujem da će Karić imati blagu prednost u odnosu na Burnića, ali ne mogu garantovati.
U veznom redu je siguran Beni Tahirović. Njega ni prime Iniesta ne bi izbacio. Pitanje je ko će biti s njim u paru za Rumune. Hadžiahmetović je logičan izbor. Možda spusti i Gigovića nazad.
Siguran sam da u svim mogućim jednačinama (na tom drugom veznjaku, ofanzivnom veznjaku ili lijevom krilu) će Gigović biti rješenje makar jedne.
Ni najmanje ne bih bio iznenađen da tipa krene sa Džekom i Tabakom, a Gigovića zavali na lijevo krilo jer trči. Iako bi to bio suicid.
Memić je isto zabetoniran u prvih 11, opravdano.
Dva napadača istog tipa u napadu nam se ne smiju desiti. Alajbegović će valjda biti fit, ali opet može biti žrtvovan zbog Džeke i Tabakovića. U toj formaciji sa 2 sidraša, Gigović bi bio korisniji izbor (Barbarezu) zbog trke.
Da su se okupili đe treba trenirali bi ko insani.Coolpanda24 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 16:08Zbog loših vremenskih uslova koji su uticali na uslove terena u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru, današnji trening „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine biće održan u dvorani hotela „Malak“.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Valja do utakmice pokvariti dobru formu igraca. Za pocetak solidan futsal trening. Sutra obavezno burek, cevapi i bifstek.
- akisarajevo92
- Kontakt:
osim sto postoji matematika, ne postoji apsolutno niti jedan drugi razlog zbog kojeg bi gajili optimizam pred ove dvije utakmice
Don't believe the hype.
Sanse su nam male a narocito sto ce Rumuni igrati na domacem terenu jer ce se samo njihovi ultrasi cuti.....
Evo BHF haman neće biti na stadionu.
Krezubašima iz BHFa = go.vna iz saveza, confirmed.
Krezubašima iz BHFa = go.vna iz saveza, confirmed.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne kontam šta sad hoće, cijela nacija se digla, svi igrači stali uz njih i tu smo jasno pokazali uz koga smo. Ako su oni ovo sve pomnožili sa nulom onda više i ne trebaju da dolaze. Rade istu grešku kao i savez što je uradio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- SoloControTutti
- Kontakt:
Nema osnove za bilo kakav optimizam osim onako cisto patriotski, navijacki se nadati, a to je sve vehto i tanko.
Protiv Austrije kuci se morao izvuci barem remi, a da ne pricam o tome da se jednostavno nije smjelo desiti da ispustimo vodstvo protiv Cipra i zavrsi remijem, a uz to neugodna tradicija pokazuje da smo izgubili sve baraze moguce, nemamo taj zivac jednostavno za jace vece stvari. Ne zelim da mracim ali sam realan.
Protiv Austrije kuci se morao izvuci barem remi, a da ne pricam o tome da se jednostavno nije smjelo desiti da ispustimo vodstvo protiv Cipra i zavrsi remijem, a uz to neugodna tradicija pokazuje da smo izgubili sve baraze moguce, nemamo taj zivac jednostavno za jace vece stvari. Ne zelim da mracim ali sam realan.
Neće biti nikakvih naknadnih poziva vjerovatno jer nema nikoga konkretnog da zove na stopera. Koga god bi zvao bilo bi novo ime i ne bi ga svakako koristio.hurem je napisao/la: ↑10 nov 2025, 15:48Znaci ostajemo na 3 klasična stopera sto bi trebalo biti dovoljno za Rumuniju, i još 3 koji bi mogli popuniti tu prazninu ali samo ako predjemo na formaciju s 3 pozadi, a to su Seo, Mujakic, Malic.
Računa vjerovatno da Mujakic kad se vrati svakako može igrati stopera jer je on prirodno stoper, a tu je i Malić koji takodjer može igrati stopera, plus kolašinac je tu i takodjer može pokriti stopera (iako je više za formaciju trojica pozadi). Tako da će vjerovatno krpiti sa njima ako bude potrebe.
Nismo valjda toliki baksuzi da svi ti igrači izostanu. A i da se desi to ne daj Bože, ima pravo selektor da za drugi meč pošalje naknadni poziv.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Nek bude kao prije par godina kada je Prevljak u Zenici pogodio za pobjedu nad Rumunijom. 1:0 nama dosta 
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Kakvu pozitivu da ocekujemo, kad bi svi da samo zajebu sto vise zbog licne sujete, od novinara, egocentrika selektora do navijaca. Svi hoce da im se titraju jaja i da su special one. Najbolje odjaviti repku sa svih takmicenja.
100%.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 20:14Kakvu pozitivu da ocekujemo, kad bi svi da samo zajebu sto vise zbog licne sujete, od novinara, egocentrika selektora do navijaca. Svi hoce da im se titraju jaja i da su special one. Najbolje odjaviti repku sa svih takmicenja.
Ovi kreteni placipickaju zbog ulaznica, Spahić riješi problem, onda neće da dolaze. Dabogda se ugasili ako ne dođu zbog atmosfere koju su proizveli.
U subotu uz igrače na max, ostala **** ko je.be.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Najbolje botino i vicin pusikurcu da tebe iz BHF-a pitaju sta ce i kako ce.CAGarfia je napisao/la: ↑10 nov 2025, 20:17100%.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 20:14Kakvu pozitivu da ocekujemo, kad bi svi da samo zajebu sto vise zbog licne sujete, od novinara, egocentrika selektora do navijaca. Svi hoce da im se titraju jaja i da su special one. Najbolje odjaviti repku sa svih takmicenja.
Ovi kreteni placipickaju zbog ulaznica, Spahić riješi problem, onda neće da dolaze. Dabogda se ugasili ako ne dođu zbog atmosfere koju su proizveli.
Obraz i karakter nije na prodaju, pa da se odluke mijenjaju tek tako. Utakmica ce bit jos i BHF ce bit uz repku i ubuduće.
Al vico, barbarez i ostali smradovi nece mijenjat misljenja i odluke kako njima odgovara.
NAS KUPIT' NE MOZETE.
Ko shvati, shvatit ce. A plicak kao ti slabo.
Volim tebe, više od sebe
Time sto nece doc na utakmicu nece nista postic.antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 20:32Najbolje botino i vicin pusikurcu da tebe iz BHF-a pitaju sta ce i kako ce.CAGarfia je napisao/la: ↑10 nov 2025, 20:17100%.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 20:14Kakvu pozitivu da ocekujemo, kad bi svi da samo zajebu sto vise zbog licne sujete, od novinara, egocentrika selektora do navijaca. Svi hoce da im se titraju jaja i da su special one. Najbolje odjaviti repku sa svih takmicenja.
Obraz i karakter nije na prodaju, pa da se odluke mijenjaju tek tako. Utakmica ce bit jos i BHF ce bit uz repku i ubuduće.
Al vico, barbarez i ostali smradovi nece mijenjat misljenja i odluke kako njima odgovara.
NAS KUPIT' NE MOZETE.
Ko shvati, shvatit ce. A plicak kao ti slabo.
Sto su onda koji k plakali kad im nisu htjeli dat,cijela drzava stala iza njih,Džeko,Spaha,skoro svi reprezentativci,pusti im savez karte sad oni seru kako nece doci
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hurem, Sheyi i 41 gost.