Premijer liga BiH - aktuelno

Zigazaga
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Zigazaga » 10 nov 2025, 20:13

GradKamena2 je napisao/la:
10 nov 2025, 20:11
let3 je napisao/la:
10 nov 2025, 19:58
glasrazuma je napisao/la:
10 nov 2025, 19:55

i celtic je katolicki klub pa u njemu igraju svi

mi smo katolici i imamo ljubavi za sve, za razliku od nekih drugih koji bi obljubljivali djevojcice od sest godina
Celtic je pravi katolicki klub. Al Siroki nije - tamo nema ljubavi za sve. Konkretno za bosnjake i srbe. Tamo oni ne mogu ni slucajno zavrsiti :mrgreen:
Jel nesto lazem mozda :D
Pa sta je Goran Zakaric ?
Upravo i ja to napisah.

HeavyBassBlues
Kontakt:

Post Postao/la HeavyBassBlues » 10 nov 2025, 20:17

Majku vam jjjebem svima redom!!! A tebi admine 2x.

glasrazuma
Kontakt:

Post Postao/la glasrazuma » 10 nov 2025, 20:17

ne mora, ali rijetko ces naci kojeg srbina i hrvata da navija kad na stadion nosite zastave armije bih i kad slavite one koji uzvikuju tekbir

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 10 nov 2025, 20:20

HNK Kruševo ima na grbu šahovnicu,mali klub koji je izbacio FK Borac iz Kupa BiH na društvenim mrežama zahvaljuje i pozdravlja svog bivšeg trenera koji ih je napustio i otišao raditi za petokraku.
Ante Hrkač veliki vjernik i ljudska gromada iako dijete NK Širokog ulazi u zlatna slova FK Veleža.
Nemanja Bilbija srbin iz BL legenda HŠK Zrinjski.

Možete li nekad neke pozitivne stvari pisati a svoje svjetonazore zadržati za sebe ?
Onaj ustaša,onaj balija,onaj četnik a sve junaci iza tastature vjerovatno sa viškom tjelesne masnoće jer to od jutros piše gluposti po forumu.
Malo izađite na zrak ili trčanje ,možda malo malog nogometa,brzo hodanje sve da vas kolesterol ne začepi inače će jedan od ustaša,balija,četnika ostati sam bez svog glupana iz drugih redova.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 10 nov 2025, 20:21

10 nov 2025, 20:06
1981oldschool je napisao/la:
10 nov 2025, 19:59
Marko1905 je napisao/la:
10 nov 2025, 19:40
Za ove koji misle da je povijest počinje 1945 toplo preporučujem dokumentarni film “Priča o ponosu“ ( osvoio Gran prix na festivalu u Milanu) .Između ostalih u filmu govore legendarni Blaž Baka Sliskovic ( čiji je djed bio predsjednik Zrinjskog između prvog i drugog svjetskog rata) koji je nogometnu karijeru završio u Zrinjskom a kao trener sa Zrinjskim osvojio titulu prvaka , Ivan Ćurkovic proslavljeni golman koji je uspio sačuvati fotografije svog oca Josipa Joška Ćurkovića u dresu Zrinjskog za koga je nastupao nekoliko godina , a pogledajte i šta o Zrinji ali i o Mostaru kaže osvajač “zlatne lopte” Luka Modrić…Između ostalog u naselju šemovac ,gdje se nalazi “ Hrvoje” oko kojeg su se okupljali Zrinjevci početkom prošlog stoljeća , je na proslavama “Zrinjskog ” govore držao i klub podržavao i poznati pjesnik Aleksa Šantic a uz klub su vezani i još mnogi poznati sportaši , glazbenici i akademici!! Povijest i to dokumentovana o klubu koji nije htio staviti crvenu petokraku i zato je bio dekretom zabranjen i jedini hrvatski klub koji je sačuvao svoj identitet a za koji su s ponosom igrali ljudi svih vjera i nacija i prije 100 godina a svjedoci smo i danas.Pametnom dosta !!
A kome vise lažete majku ti ustašku zatucanu **** u usta ružna i peksava, sto je tebe tako okotila maluUmnog! Cijeli svijet zna odavno ko ste i sta ste, i ne može vas 100 voda oprati. Svi znaju koja ste gamad, plastika i nešto na silu sto hoćete, daba vam sve titule i igranje evrope, kad god odete u Evropu, i protiv koga god igrate bude clanci koje ste ustaše i primitivci. Pa se onda pišu dopisi nebi li se umanjilo, ali daba to će vas pratiti zauvijek. Samo sto vas još nisu provalili koje ste hinje i kako guzice date kabiriju da vas dere i svrsi po svim ustaškim uvjerenjima. Tužno da ne može tužnije i onda mali primitivni ustasic dođe i nekome drži predavnja neka a sad ću ti reci na tvom skutorskom jeziku IĐI VRVI NONAMO sprcim ti majku koja te okotila takvog zatucanog i glupog! :bih:
opusti se mali mali gicko vec si u noc usao, a ja kod samre na salteru dogovaram cijenu za veceras, da dam 20 ili 30. napisali ste jedan clanak i poslali ga u neki polurelevatni talijnaski mediji i vi bi nekog proglasili ustasama dok u grbu imate totalitarni znak koji citav svijet osudjuje. a usa tamo. vase frustracije sto nam gledate u ledja sto se svega tice lijeci negdje drugdje. malo posjeti dzudzinicu. dijagnoza vam je bas teska, osusdjeni ste na proopast. svi su vas provalili.
Sta vas ima ko proglasavati, kad se otvoreno deklarisete tako. Pa navijacka/krimi grupa vam pjeva o ustasama i dici se ustasama. Ali kad vas drugi nazovu onako kako vas se 90% deklarise kmeka :)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 nov 2025, 20:22

10 nov 2025, 20:17
ne mora, ali rijetko ces naci kojeg srbina i hrvata da navija kad na stadion nosite zastave armije bih i kad slavite one koji uzvikuju tekbir
Robert je recimo prvi čovjek kluba a da ja pojma nemam ni šta je on po nacionalnosti ili vjeroispovijesti. Vladan je bio predsjednik udruženja navijača a Boris i Dario su zajedno sa njim na gradskom u Banjaluci skandirali "država Bosna".

Kad mi nadjes jedan transparent Robijaša posvećen bilo kojem ratnom zločincu ili kad vidiš jedan grafit u Zenici sa istom retorikom onda nas možeš izjednačiti. Armija BiH je legalna vojna formacija države u kojoj živiš, tekbir je veličanje Boga, ne smeta ni meni kad ti kažeš hvaljen Isus( neka je mir na njega).

glasrazuma
Kontakt:

Post Postao/la glasrazuma » 10 nov 2025, 20:27

chily-rz je napisao/la:
10 nov 2025, 20:22
Robert je recimo prvi čovjek kluba a da ja pojma nemam ni šta je on po nacionalnosti ili vjeroispovijesti. Vladan je bio predsjednik udruženja navijača a Boris i Dario su zajedno sa njim na gradskom u Banjaluci skandirali "država Bosna".

Kad mi nadjes jedan transparent Robijaša posvećen bilo kojem ratnom zločincu ili kad vidiš jedan grafit u Zenici sa istom retorikom onda nas možeš izjednačiti. Armija BiH je legalna vojna formacija države u kojoj živiš, tekbir je veličanje Boga, ne smeta ni meni kad ti kažeš hvaljen Isus( neka je mir na njega).
jednako kao sto imas pun q muslimana koji navijaju za zrinjski da ne nabrajam sad imena. meni je sve sto si ti nabrojao isto ok s obzirom i na cinjenicu da je hvo sve ono sto je i armija bih. ja nemam sta dolaziti pozdravljati na stadion sa vjerskim pozravom jer je taj pozdrav rezerivran za drugo mjesto, kapiras

Nemanja99
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja99 » 10 nov 2025, 20:30

Zaboljesutra je napisao/la:
10 nov 2025, 16:52
Što se tiče nogometme statistike grada Mostara.
Najbolji strijelci za Zrinjski i Velež.
Dušan Bajević 352 utakmice 169 golova.
Nemanja Bilbija 307 utakmica 186 golova.

Osvajači nacionalnih prvenstava.
FK Velež 0
HŠK Zrinjski 9.

Osvajači KUP država.
FK Velež 3 titule kupa.
HŠK Zrinjski 3 titule kupa.

Osvajači Super Kupa država.
FK Velež 0
HŠK Zrinjski 1

Ukupno utakmica u europi.
FK Velež 38 utakmica.
HŠK Zrinjski 90 utakmica.

Najbolji rezultat u europi.
Četvrtfinale Kup Uefa FK Velež protiv Twentea
Grupna faza Konferencije dva puta HŠK Zrinjski.

Za jedan grad koji nema ni sto tisuca stanovnika sasvim solidni uspjesi oba mostarska kluba koja bi trebali više uključiti političke snage na smirivanju tenzija i gledanju prema zajedničkom suživotu.
Sve ovo pod uvjetom da sadašnja replika baštini povijest ugašenog kluba. Pretvarajmo se da jest, jer bez toga bi i mene uhvatilo susramlje.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 nov 2025, 20:34

10 nov 2025, 20:27
chily-rz je napisao/la:

jednako kao sto imas pun q muslimana koji navijaju za zrinjski da ne nabrajam sad imena. meni je sve sto si ti nabrojao isto ok s obzirom i na cinjenicu da je hvo sve ono sto je i armija bih. ja nemam sta dolaziti pozdravljati na stadion sa vjerskim pozravom jer je taj pozdrav rezerivran za drugo mjesto, kapiras
Možda su Hrvati muslimani, ne znam kako neki Bošnjak ili Srbin može navijati za klub koji je imenom se proglasio kao isključivo hrvatski.

Daj nam te tekbire koje donosimo sa utakmica Čelika, imaš li neki videozapis i trebam li ja tebi proslijediti video u kojem veličate ratne zločince? Nismo isti!

Taj pozdrav je rezervisan za koncert Tome dezertera gdje pola miliona ljudi uz vjersku konotaciju pjeva o progonima i željama za nekom novom NDH paratvorevinom. Kapiram da si slab sa argumentacijom, s obzirom da se predstavljaš za glas razuma očekivao sam razum.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 10 nov 2025, 20:36

chily-rz je napisao/la:

Prvo to nije vjerski pozdrav, a drugo na kojem stadionu si čuo to?

Čitav život samo laži, ne može vam izdobrit.
MNON

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 10 nov 2025, 20:38

Kako su ljudi mogli reinkarnirat nesto sto je ugaseno 50 godina i vise? Zasto nisu napravili sebi “novi klub”, to je problem sagolj politike koju oni gaje.

Nadjemo grupu ljudi i izvrsimo reinkarnaciju kluba Fk Hercegovac Mostar i nakon 2 godine recemo da klub postoji preko 100 godina, jer je osnovan 1920te.

Sagolj politika osim sto je uzurpirala stadion tako je i uzurpirala ime tog nekad postojanog kluba sa kojim nikakve veze nemaju.
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 10 nov 2025, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Nemanja99
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja99 » 10 nov 2025, 20:39

Baš obilno prskanje. Zaustavimo se i pričekajmo da dođu do daha. Kao intermezzo predlažem da nam Balorda zalijepi jućjub link ''Dronom ponad Opina'' kako bi se opustili i uživali u ljepoti krajobraza.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 10 nov 2025, 20:41

Da ne pise naslov, koliko je pjevaju o Zeljeznicaru mislio bi da su dobili derbi

Nemanja99
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja99 » 10 nov 2025, 20:41

Noke995 je napisao/la:
10 nov 2025, 20:36
chily-rz je napisao/la:

Prvo to nije vjerski pozdrav, a drugo na kojem stadionu si čuo to?

Čitav život samo laži, ne može vam izdobrit.
Estadio de Vrapčići, službeni spiker je koristio neeuropski jezik. Mogu ti potvrditi svi navijači tamošnjeg kluba stariji od 23. godine.

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 10 nov 2025, 20:46

HeavyBassBlues je napisao/la:
Majku vam jjjebem svima redom!!! A tebi admine 2000x.
:thumbup:
Zar te nešto iznenađuje od tog gmaza :sick:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 10 nov 2025, 20:53

10 nov 2025, 19:55
i celtic je katolicki i skotski klub pa u njemu igraju svi
I jedni i drugi katolicki klubovi, s tim da jedni glabaju židovski qurac za pare (iste one koje su htjeli istrijebiti prije 70 godina), a drugi jasno i glasno stanu protiv tih istih židova. :mrgreen:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 10 nov 2025, 21:03

FKSzuti je napisao/la:
10 nov 2025, 20:46
HeavyBassBlues je napisao/la:
Majku vam jjjebem svima redom!!! A tebi admine 2000x.
:thumbup:
Zar te nešto iznenađuje od tog gmaza :sick:
Javit ce se on cim neko zalijepi link neki, smrad.

zamirLaganini
Kontakt:

Post Postao/la zamirLaganini » 10 nov 2025, 21:09

chily-rz je napisao/la:
10 nov 2025, 20:34
chily-rz je napisao/la:

Možda su Hrvati muslimani, ne znam kako neki Bošnjak ili Srbin može navijati za klub koji je imenom se proglasio kao isključivo hrvatski.

Daj nam te tekbire koje donosimo sa utakmica Čelika, imaš li neki videozapis i trebam li ja tebi proslijediti video u kojem veličate ratne zločince? Nismo isti!

Taj pozdrav je rezervisan za koncert Tome dezertera gdje pola miliona ljudi uz vjersku konotaciju pjeva o progonima i željama za nekom novom NDH paratvorevinom. Kapiram da si slab sa argumentacijom, s obzirom da se predstavljaš za glas razuma očekivao sam razum.
Zasto ljudi misle da drugi ljudi misle da je bilo ko isti :lolno: ko misli i zasto bi neko mislio da je u ovoj drzavi neko isti :lolno: da to ljudi misle sve bi bilo drugacije, ali nije niti ce biti ...

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 10 nov 2025, 21:13

FTV 21:20h Plenum
Tema:NFSBIH

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 nov 2025, 21:21

Sto čitaju temu :D

Vise na našoj temi nego na svojoj.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.