FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 25 apr 2011, 13:02

UPS je napisao/la:
molotovljev je napisao/la: U utakmici protiv Olimpika navijaci su Mirzi poslali jasnu poruku sta zele..
Mirza kao navijac Sarajeva je shvatio o cemu se radi..tako da...mada je Mirza sitnica u cijeloj prici..
Reci da se salis molim te :!:

Mirza shvatio???? Taj ne namjerava otici. on zeli potpuno okupirati klub, srozati ga da bi ga mogao poklopiti za male pare, sta ti je brate?!
Stvarno neznam kakve namjere ima..ali je svjestan da je izvizdan i da nema podrsku navijaca,
iako je nije ni imao..ali smo po tom pitanju do sada bili neutralni,kada je u pitanju stadion.
F.K.SARAJEVO

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 25 apr 2011, 14:00

Moj dobar prijatelj je jucer razgovarao sa njim i sa jos nekim ljudima iz kluba. Kaze mi - nema sanse, mirza se ponasa kao da se nista nije dogodilo. lik je mrtav hladan, nista ga ne zanima, ne interesuju ga navijaci sekunde! To je istina

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 apr 2011, 14:13

UPS je napisao/la:Moj dobar prijatelj je jucer razgovarao sa njim i sa jos nekim ljudima iz kluba. Kaze mi - nema sanse, mirza se ponasa kao da se nista nije dogodilo. lik je mrtav hladan, nista ga ne zanima, ne interesuju ga navijaci sekunde! To je istina
OK.Vjerujem da je tako..decko ima hrabrosti poigravati se..ali nema rezultate..na kraju ce u Napredak..
F.K.SARAJEVO

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 apr 2011, 16:16

UPS je napisao/la:Moj dobar prijatelj je jucer razgovarao sa njim i sa jos nekim ljudima iz kluba. Kaze mi - nema sanse, mirza se ponasa kao da se nista nije dogodilo. lik je mrtav hladan, nista ga ne zanima, ne interesuju ga navijaci sekunde! To je istina
Otici ce on, nista se vi ne brinite kad tad ;)

Imali smo mi i vecih mangupa od njega tipa Baljak, Muco i slicni pa smo uspjeli izaci na kraj sa takvim, ne vidim zasto bi Mirza bio drugaciji :D

Jedino da nam ne dodje njegovih 100 hiljada navijaca :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 apr 2011, 16:17

Dirk je napisao/la:
a brate otici ce al kada upropasti klub skrozz..nezz sta bi vise ..ili da odemo u evropu(mirza garant ostaje),il da ne odemo (al i tada je moguce da ostane ..haj mu ga znajj) ..inace batina je iz raja izasla!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 25 apr 2011, 16:19

Zna li neko, dali je Sarajevo dobilo licencu za takmičenje u euro kupovima...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 apr 2011, 16:21

RBA 1987 je napisao/la:Zna li neko, dali je Sarajevo dobilo licencu za takmičenje u euro kupovima...
ma jesmo da ne kazem sta dobili...daleko smo mi od licence ...
FK SARAJEVO.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 25 apr 2011, 16:24

mma_hz je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:Zna li neko, dali je Sarajevo dobilo licencu za takmičenje u euro kupovima...
Ma stvarno pitam, jer mi nikako nije jasno šta je sa tim igračima koji nisu potpisali reprograme dugovanja, šteta za vas ako ne odete, jer imate dobru ekipu i igrate dobar fudbal, najjači poslije nas naravno...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 apr 2011, 16:24

mma_hz je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
a brate otici ce al kada upropasti klub skrozz..nezz sta bi vise ..ili da odemo u evropu(mirza garant ostaje),il da ne odemo (al i tada je moguce da ostane ..haj mu ga znajj) ..inace batina je iz raja izasla!!!
Brate budimo realni ne moze ga on upropastiti,jer je on vec poslije ratnog doba i ulaska kriminalaca u klub upropascen, nadam se da se slazes sa ovim ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 apr 2011, 16:27

slazem upotpunostii..ovo sam se ja malo puno zajebo nazalost hehe :D :D
FK SARAJEVO.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 25 apr 2011, 16:48

RBA 1987 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Ma stvarno pitam, jer mi nikako nije jasno šta je sa tim igračima koji nisu potpisali reprograme dugovanja, šteta za vas ako ne odete, jer imate dobru ekipu i igrate dobar fudbal, najjači poslije nas naravno...
Ma ko ima dobar fudbal, nezna se koje gori mi ili vi, koju ti ligu pratiš !
U novi boj ...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 25 apr 2011, 16:50

Nisam mislio dobar za oko, nego jak, razlika je ogromna u tim riječima, ja vam kažem da je Sarajevo najbolja ekipa koja je u ovoj godini gostovala u Banjaluci...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 25 apr 2011, 17:05

jel zna neko kad se igra sa travnikom,jeli vikend?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 apr 2011, 17:52

Kakvu licencu i ko u ovom trenutku moze dobiti licencu kad ti je savez suspendovan? nemas kome sta ni poslati,nema ti ko sta ni traziti,sad igras formalno samo ako se sta promjeni dobro i jeste,a sad nikakve licence neces dobiti niti mozes dobiti,bar ne u ovom trenutku
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 apr 2011, 17:54

pastore je napisao/la:jel zna neko kad se igra sa travnikom,jeli vikend?
Ne srijeda posto derbi valjda pada 7 maja ... ;)

Marinac
Kontakt:

Post Postao/la Marinac » 25 apr 2011, 18:06

Elegant je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Mirzu ni puska ne moze otjerat,a kamoli da sam ode,malo se urazumite.
Do kada ima ugovor sa klubom ?
~Moze se otjerat svako ako to navijaci traze ako je skandirao citav istok Mirza ODLAZI tu nema polemike !!!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/evropa-j ... jevo/55809
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 apr 2011, 18:24

miky_hz je napisao/la:
Kakvu licencu i ko u ovom trenutku moze dobiti licencu kad ti je savez suspendovan? nemas kome sta ni poslati,nema ti ko sta ni traziti,sad igras formalno samo ako se sta promjeni dobro i jeste,a sad nikakve licence neces dobiti niti mozes dobiti,bar ne u ovom trenutku
Licencu je dobio Željo, Široki, Borac i čini mi se još neka ekipa, nisam siguran.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 25 apr 2011, 20:29

Colorado je napisao/la:Meni nije jasna jedna stvar , a to je sto se strumfici bave nasim klubom . Ljudi se tuku izmedju sebe i to se zataska aa ovamo se raduju porazu Sarajeva .. :? zalosno stvarno . Ljudi imate svoj Fk Skretnicarski klub i oko njega se pobrinite FK SARAJEVO pripada navijacima i istinskim zaljubljenicima u ovaj klub , a ne vama strumfici ni upravi ni mirzi ni ostalim koji su srozali klub !
Da nisi nešto zaboravio, recimo događanja na zadnjoj utakmici na Koševu :lol: Neki problemi možda :mrgreen: Zar je to moguće :mrgreen:

Dirk je napisao/la:
Znam citao sam jutros u crnoj hronici o ludili prije tekme i slicno ... ludilo kakvo samo vi mozete napraviti, udarajuci se izmedju sebe i slicno samo naprijed ludnicaaaaaaaaaaa :mrgreen:
Ne,ne; Ovo je rješavanje problema ;)

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 25 apr 2011, 20:30

Nije mi namjera da pametujem. Postujem svacije misljenje, ali moram da kazem par stvari. Prvo nije mi jasno zasto ste se svi sad okomili na Mirzu V. izgleda da je u nasem mentalitetu da nam je uvijek neko za nesto kriv. Prije par mjeseci nevalja uprava, korupcija bala bla lopovi kradu.. dodje Blek euforija sedam dana i onda ode Blek i ispliva mnogo toga pa nevalja ni on .. pa ponovo problemi korupcija afera hrenovke .. jel mozda Mirza V. kriv sto onaj pametnjakovic na press konferenciji spominje struju i hrenovke?? bla bla nista nevalja.. dodje nova uprava sad ko ona i nije losa al navalja trener.. Pa gospodo draga da imate imalo postovanja ustali bi kad se ime Mirze V. spomene, a zasto u kakvim uslovima covjek radi, kakvu podrsku ima sa tribina, kakav mu je izbor igraca.. Nemojte zaboraviti da na Grbavici sa 9 igraca postavio je maestralno igru i u onakvoj atmosferi ostao neporazen.. Ekipa je na trecem mjestu par bodova ispod plavih sve je jos u igri ima dovoljno bodova da se kolo srece okrene.. Da nije bilo sudijskih kradja, da je podrska navijaca bila veca, da se ne podmecu noge na svakom koraku SIGURAN sam da bi sad Mirza V. vodio ekipu koja bi bila lider na tabeli, ali nije tako stanje ne zato sto Mirza V. nece, nevoli ili nezna .. vec sto pored svih dusmana i navijaci mu jamu kopaju! Gdje su ti "Bordo Jarani" kad su gostovanja u pitanju? I na domacim utakicama tu su da pametuju kako ovaj nezna dodati .. kako taktika nevalja Q .. kako ovo nevalja kako ono nevalja .. a niko pohvali, da da podrsku kad ne ide, da i ako je lose nekaze ma bice bolje idemo dalje .. Nije ljudi Mirza V. krivac za sve !

Sta reci nakon ovako divnog teksta nego:

MIRZA HVALA TI ZA SVE

i krepaj sto prije

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 apr 2011, 20:31

UPS je napisao/la:Nije mi namjera da pametujem. Postujem svacije misljenje, ali moram da kazem par stvari. Prvo nije mi jasno zasto ste se svi sad okomili na Mirzu V. izgleda da je u nasem mentalitetu da nam je uvijek neko za nesto kriv. Prije par mjeseci nevalja uprava, korupcija bala bla lopovi kradu.. dodje Blek euforija sedam dana i onda ode Blek i ispliva mnogo toga pa nevalja ni on .. pa ponovo problemi korupcija afera hrenovke .. jel mozda Mirza V. kriv sto onaj pametnjakovic na press konferenciji spominje struju i hrenovke?? bla bla nista nevalja.. dodje nova uprava sad ko ona i nije losa al navalja trener.. Pa gospodo draga da imate imalo postovanja ustali bi kad se ime Mirze V. spomene, a zasto u kakvim uslovima covjek radi, kakvu podrsku ima sa tribina, kakav mu je izbor igraca.. Nemojte zaboraviti da na Grbavici sa 9 igraca postavio je maestralno igru i u onakvoj atmosferi ostao neporazen.. Ekipa je na trecem mjestu par bodova ispod plavih sve je jos u igri ima dovoljno bodova da se kolo srece okrene.. Da nije bilo sudijskih kradja, da je podrska navijaca bila veca, da se ne podmecu noge na svakom koraku SIGURAN sam da bi sad Mirza V. vodio ekipu koja bi bila lider na tabeli, ali nije tako stanje ne zato sto Mirza V. nece, nevoli ili nezna .. vec sto pored svih dusmana i navijaci mu jamu kopaju! Gdje su ti "Bordo Jarani" kad su gostovanja u pitanju? I na domacim utakicama tu su da pametuju kako ovaj nezna dodati .. kako taktika nevalja Q .. kako ovo nevalja kako ono nevalja .. a niko pohvali, da da podrsku kad ne ide, da i ako je lose nekaze ma bice bolje idemo dalje .. Nije ljudi Mirza V. krivac za sve !

MIRZA HVALA TI ZA SVE

i krepaj nam sto prije

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
taman sam te konto poslat u .... hahaha :D :D
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Jaled7, PingoFTW, sagitarius, THEC i 42 gosta.