Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Sindikat12
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Tastatura efendija lako je bilo twitat posle poraza nazalost pokazao se da srcanost i emocija ne donosi uspjeh malo kratkorocno da ali dugorocno ne i sad se gusimo u njegovom neznanju ,a toliki je egoista da na obicno potanje novinara zakuha odma kao danas sa kli x u vezi Bhf..Sramota za zastavu ljudi su ginuli na Maralani tri Krajisnika su poginula sa autom vracajuci se iz Litvanije i sad neko ne da karte njima ,a dali nekim Huliganima
16 utakmica
5 pobjeda
3 remija
8 poraza
Gol razlika 22-29
5 pobjeda
3 remija
8 poraza
Gol razlika 22-29
- Beduin
- Kontakt:
A jos pogledaj koje igrace je imao na raspolaganju Petev i par godina mladji
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sindikat12
- Kontakt:
231983 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 20:33
Ne znam u kojem momentu tacno, al syebali smo i njega. Klopp nama da dođe strucnjaci koji macku s praga nisu sutnuli ebali bi mu sve po spisku nakon mjesec dana.
Sto zamjerki mu se moze naci, ali i 500 dobrih stvari, pa covjek je dosao kada smo bili na dnu ponora, jasan cilj je bio oporavak, stvaranje ekipe, uspostavljanje automatizama, hijerarhije... proces je to!
Nije mi bilo mrsko naci temu Rumunija-BiH, iate ovakve defetizme su iznosili mnogi kao i danas , u smislu nemamo šanse bla bla, a pokrili se ušima i nisu se čuli do Austrije.
Ne izgleda dobro na ovoj slici, ko zna s cim se sve bori unutar sebe. Njemu je vise nego svima nama stalo da napravi rezultat.. hajd da malo svi stanemo na loptu i izdrzimo jos koji dan.. psovkama, vrijeđanjem necemo niata postici!
Hajmo malo podrske i njemu i igracima, koji nam je đavo?!?
Pravo mi je zao natjeran je da prihvati posao kod poslodavca kojeg je ismijavao i jos mu daju samo 30 000 KM mjesecno + moze besplatno gledati fudbal svake sedmice i to sve bez ijednog dana radnog iskustva. Moramo ga kao nacija zaliti zbog svega sto ga je snaslo…
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma heroj gazija treba mu plaketu neku uruciti za zrtvu koju podnosi 
- Maroon1946
- Kontakt:
Najjace mi je ovo bez dana radnog iskustva, ko da covjek nije igrac bio i citav zivot u fudbalu proveoSindikat12 je napisao/la: ↑11 nov 2025, 10:51231983 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 20:33
Ne znam u kojem momentu tacno, al syebali smo i njega. Klopp nama da dođe strucnjaci koji macku s praga nisu sutnuli ebali bi mu sve po spisku nakon mjesec dana.
Sto zamjerki mu se moze naci, ali i 500 dobrih stvari, pa covjek je dosao kada smo bili na dnu ponora, jasan cilj je bio oporavak, stvaranje ekipe, uspostavljanje automatizama, hijerarhije... proces je to!
Nije mi bilo mrsko naci temu Rumunija-BiH, iate ovakve defetizme su iznosili mnogi kao i danas , u smislu nemamo šanse bla bla, a pokrili se ušima i nisu se čuli do Austrije.
Ne izgleda dobro na ovoj slici, ko zna s cim se sve bori unutar sebe. Njemu je vise nego svima nama stalo da napravi rezultat.. hajd da malo svi stanemo na loptu i izdrzimo jos koji dan.. psovkama, vrijeđanjem necemo niata postici!
Hajmo malo podrske i njemu i igracima, koji nam je đavo?!?
Pravo mi je zao natjeran je da prihvati posao kod poslodavca kojeg je ismijavao i jos mu daju samo 30 000 KM mjesecno + moze besplatno gledati fudbal svake sedmice i to sve bez ijednog dana radnog iskustva. Moramo ga kao nacija zaliti zbog svega sto ga je snaslo…![]()
Ja vjerujem u Barbarezovu dobru namjeru, i realno gledajući moramo reći da je rezultat ostvaren u ovim kvalifikacijama uspjeh, bez obzira šta bude na kraju.
Pred dvije izuzetno važne utakmice, treba svako da se zapita šta hoće da postigne sa bilo kakvom akcijom.
Ako želimo dobro reprezentaciji, pustimo selektora i igrače na miru ovih nekoliko dana, neka se pripreme za utakmicu, dajmo im podršku prije i tokom utakmice, i da zajedno slavimo plasman na svjetsko prvenstvo.
Iako su šanse da se zaista plasiramo male, igrači treba da imaju vjeru da su sposobni da naprave taj uspjeh i da borbenošću daju svoj maksimum.
Barbarez bi trebao uzeti neki kurs za bolju komunikaciju sa medijima, da se na bolji način nosi sa pitanjima novinara koja mu se ne sviđaju, jer mi se čini da javnosti to najviše smeta.
Treba biti realan i reći da mi trenutno nemamo niti jednog vrhunskog igrača, imamo Džeku koji je već jednom nogom u penziji, i par igrača koji imaju potencijal, ali tek treba da ga ostvare, tako da rezultati koje je Barbarez ostvario su dobri.
Pred dvije izuzetno važne utakmice, treba svako da se zapita šta hoće da postigne sa bilo kakvom akcijom.
Ako želimo dobro reprezentaciji, pustimo selektora i igrače na miru ovih nekoliko dana, neka se pripreme za utakmicu, dajmo im podršku prije i tokom utakmice, i da zajedno slavimo plasman na svjetsko prvenstvo.
Iako su šanse da se zaista plasiramo male, igrači treba da imaju vjeru da su sposobni da naprave taj uspjeh i da borbenošću daju svoj maksimum.
Barbarez bi trebao uzeti neki kurs za bolju komunikaciju sa medijima, da se na bolji način nosi sa pitanjima novinara koja mu se ne sviđaju, jer mi se čini da javnosti to najviše smeta.
Treba biti realan i reći da mi trenutno nemamo niti jednog vrhunskog igrača, imamo Džeku koji je već jednom nogom u penziji, i par igrača koji imaju potencijal, ali tek treba da ga ostvare, tako da rezultati koje je Barbarez ostvario su dobri.
Al kako se brani Petev, stručnjak kao
da ne zna čovjek kako se razapinj’o birvaktile reklo bi se najomiljeniji + najbolji selektor
he, Bosno moja
Walk on
-
Sindikat12
- Kontakt:
Salu na stranu mi smo bili na dnu nema tu puno price. Sad nesto gradimo i sigurno ce ova generacija biti sve bolja i bolja. Najveca pozitiva je Spaha doveo dosta igraca i tesko bi neko drugi uradio ovo sto je on. Kada gleda malo objektivno u onim gov*ima u kojima smo bili ne znam ko bi nas i mogao preuzeti moglo je samo gore.
Sergej ima moju podrsku ako ostvari baraz to je jako dobro. Meni smeta najvise njegova drskost, to sto ne dopusta nikakvu kritiku i sto cesto misli da sve zna.
Sergej ima moju podrsku ako ostvari baraz to je jako dobro. Meni smeta najvise njegova drskost, to sto ne dopusta nikakvu kritiku i sto cesto misli da sve zna.
Zlatnog ljiljana minimum !!!QUARTERBACK je napisao/la: ↑11 nov 2025, 11:03ma heroj gazija treba mu plaketu neku uruciti za zrtvu koju podnosi![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], MElloo, tuzlanskinacin i 63 gosta.