Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Fale: Neskovic, Mutic, Durmo, Krajinic, Pajic + Pjanic (vjerovatno nije zavrsena papirologija)
Suvisni: Duvnjak, Gutic, Simanic (pokusavao nesto u Americi i tek ovih dana se vratio u Evropu)
Ostalo je ok. Najveca greska je Lazar, za kojeg nasi ocito ni ne znaju. Ostali se manje-vise i mogu progutati.
Suvisni: Duvnjak, Gutic, Simanic (pokusavao nesto u Americi i tek ovih dana se vratio u Evropu)
Ostalo je ok. Najveca greska je Lazar, za kojeg nasi ocito ni ne znaju. Ostali se manje-vise i mogu progutati.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 11 nov 2025, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Na osnovu čega Gutić?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Valjda zbog pozicije. Jer ja drugog rezona ne mogu pronaći.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Haj da Mutic igra negdje random kao Pajic ili Krajinic ali lik igra Eurokup za Lietkabelis kako to ne mozes znat
Ko od ovih na spisku igra centra osim Kenana?
-
TripleThreat
- Kontakt:
Najočitija adicija za dodati od svih ovih imena koja nisu prije bila pozivana... Možda jedino što su tu već Alibegović, Sulejmanović, Penava i Sikiraš pa da zbog tog nije, ali opet mi to nije izgovor.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Simanic, Manojlovic i Maric mislim.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Suvisni su iz iste agencijeGhuraba je napisao/la: ↑11 nov 2025, 12:32Fale: Neskovic, Mutic, Durmo, Krajinic, Pajic + Pjanic (vjerovatno nije zavrsena papirologija)
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Igraci po pozicijama:
Roberson, Castaneda, Kondic, Campara, Arslanagic, Duvnjak
Musa, Atic, Gegic, Hrelja, Gutic
Lazic, Vrabac, Delalic, Ilic
Alibegovic, Sulejmanovic, Penava, Sikiras, Manjgafic
Kamenjas, Maric, Simanic, Manojlovic
Boldirane bih ja pozvao na okupljanje. Pitanje je za kojeg stranca ce se odluciti. Moze tu Campara uskociti umjesto Hrelje (mada je sad pametnije drzati ovo dijete oko reprezentacije, jer od Campare znamo sta mozemo dobiti). Ako Kondic opet izradi, onda svakako Campara uskace. Ostaje jos dilema Fahro ili Njegos, a po meni je Sikiras bolja opcija jer moze pomoci i na 5. Simanic je visinom i stilom igre klasicna cetvorka (slicne konstitucije kao Sikiras), ali se kod nas u nedostatku pravih centara redovno improvizuje. Ne postoji nijedan argument za njegovo pozivanje, ali otom potom.
Triple, Mutic u Lietkabelisu igra iskljucivo na 3. Gledao sam ga 5-6x ove sezone i ti koje si naveo mu nisu konkurencija. Definitivno nema razumnog objasnjenja sto nije na spisku, ali sam ubijedjen da niko u savezu ni ne zna za njega.
Roberson, Castaneda, Kondic, Campara, Arslanagic, Duvnjak
Musa, Atic, Gegic, Hrelja, Gutic
Lazic, Vrabac, Delalic, Ilic
Alibegovic, Sulejmanovic, Penava, Sikiras, Manjgafic
Kamenjas, Maric, Simanic, Manojlovic
Boldirane bih ja pozvao na okupljanje. Pitanje je za kojeg stranca ce se odluciti. Moze tu Campara uskociti umjesto Hrelje (mada je sad pametnije drzati ovo dijete oko reprezentacije, jer od Campare znamo sta mozemo dobiti). Ako Kondic opet izradi, onda svakako Campara uskace. Ostaje jos dilema Fahro ili Njegos, a po meni je Sikiras bolja opcija jer moze pomoci i na 5. Simanic je visinom i stilom igre klasicna cetvorka (slicne konstitucije kao Sikiras), ali se kod nas u nedostatku pravih centara redovno improvizuje. Ne postoji nijedan argument za njegovo pozivanje, ali otom potom.
Triple, Mutic u Lietkabelisu igra iskljucivo na 3. Gledao sam ga 5-6x ove sezone i ti koje si naveo mu nisu konkurencija. Definitivno nema razumnog objasnjenja sto nije na spisku, ali sam ubijedjen da niko u savezu ni ne zna za njega.
Mozda Mutic ne zeli
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
znamo da ONAJ nesto veci prvi spisak nije on pravio a samim tim i ovaj siri je mozda Firic korigovao, za neka ocekivana imena sigurno nesto se moze ocekivti nakon prve press konferencije jer ako zbog nepoznanice nisu tu onda mu mozda dodu u biljeznicu da ih kasnije provjeri ako mu novinari predloze
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Mutic, Pjanic i Durmo fale od boljih igraca, inace dobar spisak
Isto tako prvo pitanje je Muftic. Sta je sa njim.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
bordobijeli
- Kontakt:
Centar će biti veliki problem posebno ako ne puste Kamenjaša. Nurkic ne dolazi,Halilovic se oprostio . Ostalo manje vise ok popunjeno.
Hebo te sulejmanovic
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A odakle uopšte da bi mogli doći ovi naši euroligaši iz Dubaija? Zar nije opet isto sranje da igrači iz Eurolige neće moći nastupati u ovom prozoru ili sam ja nešto propustio 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa postoji mogucnost. Utakmice EL se igraju 25.11. I tek onda 5.12.
A kvalifikacije se igraju 27. I 30.11.
Tako da postoji sansa da mogu igrati, bar u ovoj drugoj utakmici protiv Srbije.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
TripleThreat
- Kontakt:
Svakako nam je bolje da protiv Srbije ne budu dostupni EL igrači. Avramović, Gudurić, Petrušev, Dobrić, Jović, Marinković, Micić, Milutinov. Dok bi mi "samo" dobili Musu (ako se oporavi i vrati na parket), Kamenjaša i Kondića (standardno upitan).
I za Tursku isto manje-više vrijedi, Larkin, Osman, Osmani, Bitim, Hazer, Sanli, Yilmaz, Yurtseven (zavisno ako se oporavi).
Nadat se da neće biti dostupni.
I za Tursku isto manje-više vrijedi, Larkin, Osman, Osmani, Bitim, Hazer, Sanli, Yilmaz, Yurtseven (zavisno ako se oporavi).
Nadat se da neće biti dostupni.
Ne bih da sitnicarim al umjesto Gutica poziv je trebao dobiti Eman Sertovic.Daleko najbolji domaci igrac u nasoj ligi odlicne brojke odlicni procenti suta a isti je tip igraca kao Asim samo kvalitetniji
On se u Promu pretvori u Klaya Thompsona iz najboljih dana, a inace ga nema nigdje.
Trenutno korisnika/ca: Shategabri i 13 gostiju.