Kenan Kamenjaš
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
TripleThreat
- Kontakt:
Re: Kenan Kamenjaš
20 i 10 noćas protiv Derby-a, uz odličan procenat iz igre. Najbolja utakmica dosad za Dubai. Čak je i u EL počeo malo konkretniji biti 
"Your favorite player's favorite player" - MB
Kakav poster Kamenog 
Auuu šta uradi Kameni na početku meča protiv Zvezde, vrtit će se ovo kucanje po mrežama nrednih dana.

Odlicna prva cetvrtina.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Shategabri
- Kontakt:
Odlican za sad
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kretnje su mu vrhunske.
Napadacki odlican,medjutim pozadi mozda jedan posjed odbranio Motiejunas i Izundu po 12p.
Zvezda jako puno poena generira oko obruca,daleko od toga da je kriv za sve poene
Inace igra utakmicu na nivou najboljih evropskih centara.
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Eh tek ce ga sada pustiti na okupljanje

- JohnCleese
- Kontakt:
Bacon koliko god imao kvalitet isto tako i narusava hemiju ekipe.
Nije lako Golemcu s njim.
Nije lako Golemcu s njim.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kameni je veceras pokazao da zasluzuje mjesto back-upa Kambengeleu... Od Sanlija nema nista...
Jbg, Kenan je takav... On nema tehniku pod kosem, decko je dio sistema, brz je za svoju visinu i masu, odlicno igra pick&roll, borben je i jak... Ako mu se potrefi dobar match-up ekipa, kao veceras gdje je bio brzi od Matjeounasa, gdje je imao dovoljno snage da ss tuce za Izunduom, te gdje su visoki CZ stavili akcenat na Petruseva - on proizvede utakmicu kao veceras...ali ako mu se namjesti da ga neko baska cuva striktno 1 na 1, onda dolaze do izrazaja njegovi nedostaci... Meni je samo zao sto nije visi jedno cca 5 cm...tada bi bas bio zvijer pod kosem...
Uvijek mi se kod njega svidjala njegova racionalnost u igri... Nikada kod njega nije bila da trosi i gubi puno lopti, da ima puno promasaja... Ako moze - onda su utakmice kao ove veceras, kada ne ide - ne forsira i ne gura... Dobar igrac sistema... Ovo je dobro za samopouzdanje prije okupljanja repke...
Jbg, Kenan je takav... On nema tehniku pod kosem, decko je dio sistema, brz je za svoju visinu i masu, odlicno igra pick&roll, borben je i jak... Ako mu se potrefi dobar match-up ekipa, kao veceras gdje je bio brzi od Matjeounasa, gdje je imao dovoljno snage da ss tuce za Izunduom, te gdje su visoki CZ stavili akcenat na Petruseva - on proizvede utakmicu kao veceras...ali ako mu se namjesti da ga neko baska cuva striktno 1 na 1, onda dolaze do izrazaja njegovi nedostaci... Meni je samo zao sto nije visi jedno cca 5 cm...tada bi bas bio zvijer pod kosem...
Uvijek mi se kod njega svidjala njegova racionalnost u igri... Nikada kod njega nije bila da trosi i gubi puno lopti, da ima puno promasaja... Ako moze - onda su utakmice kao ove veceras, kada ne ide - ne forsira i ne gura... Dobar igrac sistema... Ovo je dobro za samopouzdanje prije okupljanja repke...
jeste igrac racionalnosti, onaj zicer koji je imao kada je vratio loptu van protiv poljske na +7 je pokazatelj kako je racionalan i nije sebican
dobre guzove ima Belma
Vratio se Kabengele i odmah mizerna minutaza bez obzira na prva 4p.
U takvoj timskoj ulozi ne vidim razlog da ga Dubai ne pusti za reprezentaciju...
U takvoj timskoj ulozi ne vidim razlog da ga Dubai ne pusti za reprezentaciju...
Jbg ogromna je razlika kad igra Kabengele
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.