FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
[youtube][/youtube] Najbolji igrač današnjice.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako su smjesni ovi frankovci kad porede kristinu i MESSIJA hahahahahaha Carobnjak 2 puta vec najbolji na svijetu!Odnosno najbolji igrac svih vremena a tek u ovoj sezoni 50 golova dao i nije jos stao pa dokad ce ovi frankovci pisat gluposti kroz jednu utakmicu gledaju sve a zaboravili su kako ih je taj MESSi unistavao godinama hahahahaha

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
@ Winston Smith - znam odlicno sta pricam kada kazem da je Rossi savrsen univerzalac za Barcelonu.Covjek koji moze igrat vise pozicija podjednako dobro.Tvoja velika glupost je sto si napisao da Rooney se nebi snasao ili pak nebi bio dobar.Taj covjek u Barceloni bi bio **** zvjerka.Ocito ne pratis igre Uniteda kad ne znas da je Runi njima i kreator i strelac i krilo u isto vrijeme.On je toliko kompletan da ga stavis na beka igro bi perfektno.U Barci bi jednostavno explodiro al ipak sam svjestan da je to prosto nemoguc transfer.Zadovoljan sam Rossijem koji je slican igrac , koji nije toliko dobar jos , ali ima potencijal 

Treba nama autobus
Salim se naravno, ali treba ojacat odbranu - neznam kako uopste igramo ???

Salim se naravno, ali treba ojacat odbranu - neznam kako uopste igramo ???
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Winston Smith
- Kontakt:
@Andres
Potpuno si upravu za Rossija. Ali sta biste sa Rooneyem? Vjeruj mi da pratim Manchester, propustio sam samo nekoliko utakmica ove sezone. Desno krilo sigurno ne moze igrati kao Pedro u Barceloni. Mozda bi to cak mogao igrati u ManUtd, al' onu varijantu invertovanog krila kakvu igra Pedro, definitivno ne. Lijevo pored Ville takodjer ne bi mogao igrati. U sredini pored Messija isto.
Znam da je zvijer, evo recimo u subotu protiv Evertona je pretkraj utakmice poslije ulaska Giggsa i Owena igrao cak i centralnog veznog pored Andersona. Ali Barcelona je nesto potpuno drugo. Tamo bi se mogao samo uklopiti u presing igru, ali na kojoj poziciji da igra? Necete ga zar dovesti da vam igra lijevog beka?
Potpuno si upravu za Rossija. Ali sta biste sa Rooneyem? Vjeruj mi da pratim Manchester, propustio sam samo nekoliko utakmica ove sezone. Desno krilo sigurno ne moze igrati kao Pedro u Barceloni. Mozda bi to cak mogao igrati u ManUtd, al' onu varijantu invertovanog krila kakvu igra Pedro, definitivno ne. Lijevo pored Ville takodjer ne bi mogao igrati. U sredini pored Messija isto.
Znam da je zvijer, evo recimo u subotu protiv Evertona je pretkraj utakmice poslije ulaska Giggsa i Owena igrao cak i centralnog veznog pored Andersona. Ali Barcelona je nesto potpuno drugo. Tamo bi se mogao samo uklopiti u presing igru, ali na kojoj poziciji da igra? Necete ga zar dovesti da vam igra lijevog beka?

BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
pa i za rossija su zapeli da ga dovedu, a nece igrat' u prvom sastavu. rooney je extra igrac, i uklopio bi se u barsu. njemu presing nije problem, znamo svi koliko pretrci. mozda za 3-4 seone ga vidimo u barceloni, jer ce villa vec bit' u godinama.Winston Smith je napisao/la:@Andres
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
-
- Kontakt:
Ronneya ce sir Alex prodati,zaradati ogromne novce na njemu,kao sto je to cinio san Beckhamom i Ronaldom. Poznat je po tome kako maksimalno iskoristi potencijale nekog igraca dok je na samom vrhuncu spreme i onda ga se elegantno rijesi,unovci njegov odlazak i nađe mu vise nego adekvatnu zamjenu.
Ista ce stvar biti sa Waynom. Imali smo kroz njegov rad slican tip igraca koje je Ferguson drzao jer su mu bili neophodni,ista je stvar sa Rooneyem. On nece ostariti u Unitedu.
Ista ce stvar biti sa Waynom. Imali smo kroz njegov rad slican tip igraca koje je Ferguson drzao jer su mu bili neophodni,ista je stvar sa Rooneyem. On nece ostariti u Unitedu.
Problem je u tome sto oni nemaju za avionske karte a kamo li da kupe Rooneya, jedino ako ovaj pozeli u Real, ali nama ne treba.siempreblancos je napisao/la:Ronneya ce sir Alex prodati,zaradati ogromne novce na njemu,kao sto je to cinio san Beckhamom i Ronaldom. Poznat je po tome kako maksimalno iskoristi potencijale nekog igraca dok je na samom vrhuncu spreme i onda ga se elegantno rijesi,unovci njegov odlazak i nađe mu vise nego adekvatnu zamjenu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
-
- Kontakt:
Ima povoljnih niskotarifnih letova.Portillo je napisao/la: Problem je u tome sto oni nemaju za avionske karte a kamo li da kupe Rooneya, jedino ako ovaj pozeli u Real, ali nama ne treba.

fakat si dosadan sa svojim glupostimaPortillo je napisao/la:Problem je u tome sto oni nemaju za avionske karte a kamo li da kupe Rooneya, jedino ako ovaj pozeli u Real, ali nama ne treba.siempreblancos je napisao/la:Ronneya ce sir Alex prodati,zaradati ogromne novce na njemu,kao sto je to cinio san Beckhamom i Ronaldom. Poznat je po tome kako maksimalno iskoristi potencijale nekog igraca dok je na samom vrhuncu spreme i onda ga se elegantno rijesi,unovci njegov odlazak i nađe mu vise nego adekvatnu zamjenu.
.
Ronney je univrzalac koji je za klasu bolji igrac i od Pedra i VilleWinston Smith je napisao/la:@Andres

Ovo da je Fergie prodao Ronalda kad ga je vec istrosio je glupost.Ronaldo je trrenutno mnogo bolji nego sto je ikad bio u Unitedu.
- Winston Smith
- Kontakt:
Ne slazem se. Licno smatram da se Rooney ne bi mogao uklopiti u Barcelonu kao Villa i Pedro. Mozda jeste bolji generalno gledajuci kompletan profil igraca ali ono sta rade Villa i Pedro za Barcelonu, to Rooney ne bi mogao.
Finta oko transfera Rossija je u sistemu rotacije koji Barcu steka u ovoj sezoni bas zbog sirine klupe.
Rossi moze igrati i lijevo i desno pa i u sredini kad nema Messija u ekipi. Villa moze igrati dvije pozicije, Pedro i Afellay kao i Rossi tri. Pa bez obzira koliko Rooney bio zvijer u aktuelnom sistemu Barcelone mogao bi igrati samo na poziciji Ville (u centru ili lijevo), ali kad igra jedan onda ne igra drugi - valjda ne mislis da se Messi izbaci iz sastava. Ne treba napominjati kako bi to bio kontraproduktivan transfer.
Finta oko transfera Rossija je u sistemu rotacije koji Barcu steka u ovoj sezoni bas zbog sirine klupe.
Rossi moze igrati i lijevo i desno pa i u sredini kad nema Messija u ekipi. Villa moze igrati dvije pozicije, Pedro i Afellay kao i Rossi tri. Pa bez obzira koliko Rooney bio zvijer u aktuelnom sistemu Barcelone mogao bi igrati samo na poziciji Ville (u centru ili lijevo), ali kad igra jedan onda ne igra drugi - valjda ne mislis da se Messi izbaci iz sastava. Ne treba napominjati kako bi to bio kontraproduktivan transfer.
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Romariooo je napisao/la:dobra stvar da je vilja napokon zabio, valjda ga zabije i na bernabeu
sto se tice ov price oko sudjenja u finalu kupa, i ja se slazem da je sudija jako pogrijesio sto je dopustio sebi ono da ga non stop vuku za rukava i pricaju s njim, malo se i on prepa susreta i dozvolio je raznorazne grubosti i pu no price i prekida
kolina bi to gospodski rijesi, prvi koji mu nesto prigovori popio bi karton i gotovo. ne kazem da je nseto ostetio barcu, al pravi sudija ono sebi ne bi smio dozvoliti

Edit: Kako Barca nije pobj. u finalu, opsss kriv Pepe / Mou, sudija, ma kriv je pomocni sudija sto nije dopustio da Barca pobjd.. gol Pedra nije bio offff

Previse ste podcijenili R.Madrid, ajd opresteno vam je..bar sto se mene tice.
U 1/2 LP je sve otvoreno.. tj. ispocetka 0-0.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
zadnja 4 protiv sReala

Puyol lijevi bek, može i Pinto tamo, samo nek' nije Maxwell

- hule_barca
- Kontakt:
nece real moci maknuti samo da je tu puyol, sta fali na lijevom beku, jest da je spor i nije nesto u napadu, ali znamo svi da mu ta pozicija nije strana, iako je to pozicija koja mu je mozda i zadnja opcija, ali kad se mora mora se, ipak je to el grande capitan 

Mes Que Un Club
Kapiten nikad nije igrao na lijevom boku, vec na desnom....a pošto nema ni Adriana, ni Abidala ni Maxwella zbog svih tih ozljeda neko mora igrati tamo...pozicija drugog stopera je još kriticnija, ali može Mascherano kad vec nema ko drugimandraX je napisao/la:zadnja 4 protiv sReala
![]()

- hule_barca
- Kontakt:
ne druze grijesis, puyol je igrao na lijevom beku, u sezoni 2008/2009, nije to bilo nesto puno al znam da je odigrao jednu tekmu i to protiv huelve u gostima kad je bilo 0-2izzo je napisao/la:Kapiten nikad nije igrao na lijevom boku, vec na desnom....a pošto nema ni Adriana, ni Abidala ni Maxwella zbog svih tih ozljeda neko mora igrati tamo...pozicija drugog stopera je još kriticnija, ali može Mascherano kad vec nema ko drugimandraX je napisao/la:zadnja 4 protiv sReala
![]()

Mes Que Un Club
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Svi 50 golova messi koje je dosad postigo u ovoj sezoni
Jel se meni cini ili je messi protiv osasune sutao penal desnom nogom.Premotajte na 1:27
[youtube][/youtube]
Jel se meni cini ili je messi protiv osasune sutao penal desnom nogom.Premotajte na 1:27
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Ma Puyola da stavi u špic ili na gol ,on ce opet dati 101% od sebe...jer on je kapiten i lider...samo da bude zadrav i spreman.
Guardiola: "Real favorit, prihvaćamo izazov"
I dok se u Madridu još uvijek nadaju kako mogu poremetiti Barcelonine planove kada je u pitanju i domaće prvenstvo, nakon 2:0 pobjede nad Osasunom, Josep Guardiola drži kako je učinjen još jedan korak više k naslovu prvaka...
Momčad Barcelone ne računa na bilo kakvo Realovo posrtanje, a nakon utakmice 33. kola Guardiola je otkrio planove za završnu fazu prvenstva. "Znamo da Real neće napraviti niti jedan krivi korak i ono što mi u takvoj situaciji moramo je upisati dvije pobjede i jedan remi. Ovo je prvi veliki korak prema toj tituli."
Baš kao i u Madridu, i u katalonskoj svlačionici svi su već okrenuti srijedi i međusobnom srazu u Ligi prvaka. "Nismo u najboljoj formi za igranje na Bernabeu, ali psihički smo dobro. Protiv Osasune smo tražili tri boda i momčad je reagirala jako dobro, baš kao što sam i očekivao. U srijedu idemo po još jednu pobjedu, za to ćemo morati biti jako ozbiljni u našoj igri."
Guardiola je ulogu favorita prepustio Mourinhovom sastavu. "Ne možemo dočekati nastupe u tom polufinalu. Prihvaćamo Real Madrid kao favorita nakon što su u posljednjim tjednima unaprijedili svoju formu, ali naš je cilj promijeniti to u našu korist. Svi govore kako su oni sada favoriti, a mi prihvaćamo taj izazov."
Taktiku za prvi polufinalni susret nije želio otkriti, tek se osvrnuo na najbolje protivničke pojedince iz posljednjeg prvenstvenog susreta. "Vidjeli smo Realovu snagu s Higuainom, Benzemom i Kakom naprijed. U ponedjeljak ću vidjeti u kojem je stanju svaki moj pojedinac i odlučiti u kojem ćemo se sastavu pripremati za ovaj okršaj."
Javier Mascherano: Imamo svu vjeru na svijetu, imali smo odličnu sezonu i idemo na Bernabeu s nadom u dobar rezultat. Što se prvenstva tiče stigli smo nadomak konačnom uspjehu, prednost je još uvijek tu, a utakmica je sve manje. Znali smo da će protiv Osasune biti teško, a opet smo bili jako dobri."
I dok se u Madridu još uvijek nadaju kako mogu poremetiti Barcelonine planove kada je u pitanju i domaće prvenstvo, nakon 2:0 pobjede nad Osasunom, Josep Guardiola drži kako je učinjen još jedan korak više k naslovu prvaka...
Momčad Barcelone ne računa na bilo kakvo Realovo posrtanje, a nakon utakmice 33. kola Guardiola je otkrio planove za završnu fazu prvenstva. "Znamo da Real neće napraviti niti jedan krivi korak i ono što mi u takvoj situaciji moramo je upisati dvije pobjede i jedan remi. Ovo je prvi veliki korak prema toj tituli."
Baš kao i u Madridu, i u katalonskoj svlačionici svi su već okrenuti srijedi i međusobnom srazu u Ligi prvaka. "Nismo u najboljoj formi za igranje na Bernabeu, ali psihički smo dobro. Protiv Osasune smo tražili tri boda i momčad je reagirala jako dobro, baš kao što sam i očekivao. U srijedu idemo po još jednu pobjedu, za to ćemo morati biti jako ozbiljni u našoj igri."
Guardiola je ulogu favorita prepustio Mourinhovom sastavu. "Ne možemo dočekati nastupe u tom polufinalu. Prihvaćamo Real Madrid kao favorita nakon što su u posljednjim tjednima unaprijedili svoju formu, ali naš je cilj promijeniti to u našu korist. Svi govore kako su oni sada favoriti, a mi prihvaćamo taj izazov."
Taktiku za prvi polufinalni susret nije želio otkriti, tek se osvrnuo na najbolje protivničke pojedince iz posljednjeg prvenstvenog susreta. "Vidjeli smo Realovu snagu s Higuainom, Benzemom i Kakom naprijed. U ponedjeljak ću vidjeti u kojem je stanju svaki moj pojedinac i odlučiti u kojem ćemo se sastavu pripremati za ovaj okršaj."
Javier Mascherano: Imamo svu vjeru na svijetu, imali smo odličnu sezonu i idemo na Bernabeu s nadom u dobar rezultat. Što se prvenstva tiče stigli smo nadomak konačnom uspjehu, prednost je još uvijek tu, a utakmica je sve manje. Znali smo da će protiv Osasune biti teško, a opet smo bili jako dobri."
FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.