presporTripleThreat je napisao/la: ↑11 nov 2025, 20:59Evo ga i treći put dok pišemo![]()
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Ne moze on stolicu zagraditi, iako ima idealnu konstituciju za centra. Ne znam sto Halilovic ne igra, nije se valjda opet povrijedio. Do subote ima 4 dana, taman dovoljno da se odmori dotad.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Joj svi bjeze on odgovornosti samo west loptu drzi niko nema hrabrost nesto probati…..
Ma Djoko zadnji put zagradio u Sparsima jos dok je bio.
Od njega znas sta ocekujes a to su poeni kad ga ide, skoskovi odbrana i ostalo kod njega ne postoji i ne treba ocekivati.
Znaci sve suprotno od onog sto ti treba kod centra al ajd
Od njega znas sta ocekujes a to su poeni kad ga ide, skoskovi odbrana i ostalo kod njega ne postoji i ne treba ocekivati.
Znaci sve suprotno od onog sto ti treba kod centra al ajd
- PeppermintSA
- Kontakt:
Atić iz dana u dan dokazuje da nije ništa manji polovnjak od ovih koje nazivamo polovnjacima
Povrijedio se Halilović
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
To je to od utakmice
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Joj majko i odbrane za 3 pa sta je ovo …..
Ljudi nas namjerno fauliraju jer nemozemo slobodna pogoditi a mi njih sami na 3 ostavljamo
Ljudi nas namjerno fauliraju jer nemozemo slobodna pogoditi a mi njih sami na 3 ostavljamo
Zašto nije poveo Manojlovića kad već Halilović ne igra...
Moderna Kosarka vs Kosaarka iz 1979.godine
Al Murcia je ozbiljna ekipa koja je pobjedjivala desetorostruko bolje ekipe od Bosne, tako da to nije nista za cim treba zaliti.
Treba zaliti za tim da je igra aposlutno uzasna i svodi se na izloacije
Al Murcia je ozbiljna ekipa koja je pobjedjivala desetorostruko bolje ekipe od Bosne, tako da to nije nista za cim treba zaliti.
Treba zaliti za tim da je igra aposlutno uzasna i svodi se na izloacije
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Audige pomaze sa sutera sa prvog pasa skoro svaki defanzivni posjed. Bas neskolovan igrac, kao da unaprijed odluci sta ce raditi u odbrani i napadu i ne prilagodjava se uopste situaciji na terenu.
a nemas igrace za tu igru...treba malo smiriti, previse se gubimo u odbrani, uvijek jedan izleti, ljudi zabili trica koliko smo mi pokusali
Najveci problem je sto nemamo akciju osim PnR a sve ostalo moze i ovako i onako
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bosna nema nijednog vanjskog igraca koji moze igrati 1 na 1, nijednog a unutra moze young mozda ledjima.Sve ostalo su igraci zadatka, catch and shoot i slicno igraci.I onda se igra kosarka potpuno suprotna tome
Zadnja izmjena: MElloo, dana/u 11 nov 2025, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne možeš igrat meč kad su ti slobodna 5/12, užas. Ni ostalo nije puno bolje. Koliko puta već napisano, play i centar podhitno trebaju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Fulaju bacanja ko na traci i ne grade skok, tako da je ovih -10 dobar rezultat. West je ovdje jedini lik koji gine u odbrani. Iako mi se opcenito ne svidja njegova kosarka, radije bih ga gledao nego umisljenog Atica i mrtvog Audigea. Ovaj drugi nije odigrao 5 kvalitetnih minuta otkako je Muha sjeo na klupu...
-
TripleThreat
- Kontakt:
Da smo samo defanzivni skok upola bolje iskontrolisali, bio bi jednocifreni 5-6 zaostatak. Najbolnija tačka i frustrirajuće primati jeftine koševe zbog toga...
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
DjaniTarik
- Kontakt:
TripleThreat je napisao/la: ↑11 nov 2025, 21:27Da smo samo defanzivni skok upola bolje iskontrolisali, bio bi jednocifreni 5-6 zaostatak. Najbolnija tačka i frustrirajuće primati jeftine koševe zbog toga...
A sta za slobodna bacanja tek reci????
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ma tačno i to. Samo smo relativno loši u tom segmentu svakako pa čovjek donekle i očekuje. Samo ne ovoliko loši kao noćas.DjaniTarik je napisao/la: ↑11 nov 2025, 21:29A sta za slobodna bacanja tek reci????TripleThreat je napisao/la: ↑11 nov 2025, 21:27Da smo samo defanzivni skok upola bolje iskontrolisali, bio bi jednocifreni 5-6 zaostatak. Najbolnija tačka i frustrirajuće primati jeftine koševe zbog toga...
"Your favorite player's favorite player" - MB
Djoku razduzit koliko veceras, bas kesa od igraca, a cini se da je i Audige na izlaznim vratima...Mada tesko je sad naci dva startera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.