Zar vec nije usvojen RP za stadion bez atletske dok je jos Ajnadzic bio? Ono ho ruk glasanje. Ako ikad budemo imali pare i neko nas sprijeci da nakon 80 godina rijesimo pitanje stadiona trebamo se roknut svi kolektivno i prestat zvat navijacima.Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 nov 2025, 18:31Jel shvatas ti da ti nece niko dozvoliti da olimpijski stadion rusis?SHZ82 je napisao/la: ↑11 nov 2025, 18:29jedina i najbolja solucika rekonstruisati Kosevo i napraviti stadion od 20k, bez atletske staze.
Uz stadion sklopiti jedan hotel, nesto slicno trznom centru. obezbjediti parking prostor i sve sta ode uz stadion max. kategorije.
evo garantujem da se za 3-4 godine to moze urediti, i da se cak dobije finale konferencije
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo i Skoro dobio ispisnicu
-
KarloIvandic
- Kontakt:
A sta trebamo da iducih 1000 godina zivimo u prošlosti kao imali smo to. Ljudi jedan stari kultni Vembli sruse i naprave novi. Niko nije pricao kao sto mi pricamo. Nas problem je sto niko ama bas niko u klubu nije zainteresovan da se stadion napravi. Uz volju pravu iz uprave i navijaca stadion bi se izgradio. Sto se mene tice nama i ne treba vise od stadiona tipa Velez sto ima.Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 nov 2025, 18:31Jel shvatas ti da ti nece niko dozvoliti da olimpijski stadion rusis?SHZ82 je napisao/la: ↑11 nov 2025, 18:29jedina i najbolja solucika rekonstruisati Kosevo i napraviti stadion od 20k, bez atletske staze.
Uz stadion sklopiti jedan hotel, nesto slicno trznom centru. obezbjediti parking prostor i sve sta ode uz stadion max. kategorije.
evo garantujem da se za 3-4 godine to moze urediti, i da se cak dobije finale konferencije
Ko je niko i zasto tacno nece?Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 nov 2025, 18:31Jel shvatas ti da ti nece niko dozvoliti da olimpijski stadion rusis?SHZ82 je napisao/la: ↑11 nov 2025, 18:29jedina i najbolja solucika rekonstruisati Kosevo i napraviti stadion od 20k, bez atletske staze.
Ode i Škoro ....
Nike treb'o nikad ni dobit upisnicu. Al' hajde...
Nije mi jasno ovaj lik, sto je preuzeo ulogu direktora akademije, pise da je neki klinac razvoja futsala ??? Ili je greska...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ErosViverosViv
- Kontakt:
u sistemu gdje balija rodjenu majku proda za sitni interes, neko misli da se nece dozvoliti srusiti ono ruglo od stadiona. Pa izdvoji po 5 milja kantonalnoj vecini i doci ce ga licno trnokopom rusitiOerde je napisao/la: ↑11 nov 2025, 20:08Ko je niko i zasto tacno nece?Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 nov 2025, 18:31Jel shvatas ti da ti nece niko dozvoliti da olimpijski stadion rusis?SHZ82 je napisao/la: ↑11 nov 2025, 18:29jedina i najbolja solucika rekonstruisati Kosevo i napraviti stadion od 20k, bez atletske staze.
Jel ima neko ovdje stariji kada se stadion Koševo napravio u to vrijeme da li je bilo odusevljenje među ljudima ili ni tada nije bio bas najljepsi stadion?
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Ma i ja to kontam, al ne kontam vala ove transgeneracijske nostalgije i patetike. Jbte to ti je “oliiiimpijski” stadion. Sad ispade taj stadion imao vecu historiju neg Highbury, neg olimpijski u Munchenu, neg Webley… ne kontam ljude, oke bila olimpijada, lijepo je to, bila i u Sociju i Naganu, mozemol molim vas makar mastat da idemo naprijed i gradimo lijep uslovan stadion za voljeni klub?ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 nov 2025, 21:56u sistemu gdje balija rodjenu majku proda za sitni interes, neko misli da se nece dozvoliti srusiti ono ruglo od stadiona. Pa izdvoji po 5 milja kantonalnoj vecini i doci ce ga licno trnokopom rusitiOerde je napisao/la: ↑11 nov 2025, 20:08Ko je niko i zasto tacno nece?Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 nov 2025, 18:31
Jel shvatas ti da ti nece niko dozvoliti da olimpijski stadion rusis?
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Maroon ne vrijedjaj ljude, nikakve veze post nema s tobom, prema tome, povedi racuna...
Ko ti drma kavez debeeliiiiiiii ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
jurisicduska
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
Stadion kosevo je izgradzen 1947 god. Znaci godinu mladji od naseg kluba. Kosevo je imalo drvene stolice na lijevoj strani zapada kad gledas sa istoka. Koliko se sjecam stolice su bile na preklapanje ko u tadasnjim kinima. Krajem 60tih ili pocetkom 70 tih neko je zapalio taj dio tribine tako da su stolice izgorile samo ostao zeljezni kostur.jurisicduska je napisao/la: ↑12 nov 2025, 07:47Vjerovatno čovjek misli na rekonstrukciju prije olimpijade.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- napoleon72
- Kontakt:
Nisam rekao da ne bi bilo vise, nego da ne bi skocilo sa 3k na 15k sigurno. Glavu dajem da ne bi. Skocila bi prosjecna posjeta na 8-9 hiljada maksimalno, sto je idealno za stadion poput Grbavice. Ispunjen preko 80% na "obicnim" tekmama, lijep ambijent itd. Ta prosjecna posjeta na stadionu od 20k opet ostavlja poluprazan stadion sto je ruzno za vidjet. Znaci stolice zjape prazne 90% utakmica, ko bi to finansirao bezveze?Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 nov 2025, 18:26Ko kaze da kad ne napravis moderan stadion nebi bilo vise gledalaca nema pojma.
Daj sadrzaj, daj mi ozvucenje dobro da kad ide himna da je svi pjevamo u isti glas, a ne sjever jedno, istok drugo a zapad trece, daj mi cista sjedista, daj da je lijepo i ugodno doci. Napravi nesta lijepo sto ce privuci gledaoce, navijace a i obicnog gradjanina.
Napravi da se ima gdje sta kupiti, a da to nije na dnu tribine. Daj da ima nekog reda.
Mi godinama dajemo podrsku, godinama se milioni obrcu u i oko kluba a niko da kaze da se navijacima treba nesta dati. Nebitni smo im, to je cinjenica i realnost.
Daj da budemo bitni mi navijaci nekome, al ne na rijeci a nego djelima.
Najlakse reci ovo su najbolji navijaci. I puff, kisa, mi kisnemo ko debili, a ovi sto pricsju da smo mi najbolji su pod tendom, kafa sok kolac.
Ponavljam, bezveze naglabamo, nema od tog nista svakako. Nego smo na primjeru derbija vidjeli da necemo uzet prst ako ne mozemo dobit cijelu ruku, pa se bojim da bi se potencijalna prica o vlastitom stadionu ugasila u startu ako bi to bio manji stadion koji bi kostao, lupam, 20 mil eura, a mi bismo trazili Stamford Bridge od 50 mil eura i bili u fazonu "ako ne mozes to obezbijedit nemoj ga ni pravit". Moje misljenje je da je bolje zivjet u svojih 30 kvadrata nego placat kiriju u penthausu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Najgore da klub radi ispravno i da imamo rezultate u skladu sa ocekivanjima, posjeta bi i sa ovim stadionom bila debelo iznad.
Mislim da se treba fokusirati na uređenje kluba i rezultate. Nekako ce to polučiti i ostalo.
Mislim da se treba fokusirati na uređenje kluba i rezultate. Nekako ce to polučiti i ostalo.
Da nisam se dobro izrazio,rekonstrukcija prije olimpijade.jurisicduska je napisao/la: ↑12 nov 2025, 07:47Vjerovatno čovjek misli na rekonstrukciju prije olimpijade.
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Skocilo bi za 50-60% sigurno. Sto je super uzevsi u obzir sve.napoleon72 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 09:40Nisam rekao da ne bi bilo vise, nego da ne bi skocilo sa 3k na 15k sigurno. Glavu dajem da ne bi. Skocila bi prosjecna posjeta na 8-9 hiljada maksimalno, sto je idealno za stadion poput Grbavice. Ispunjen preko 80% na "obicnim" tekmama, lijep ambijent itd. Ta prosjecna posjeta na stadionu od 20k opet ostavlja poluprazan stadion sto je ruzno za vidjet. Znaci stolice zjape prazne 90% utakmica, ko bi to finansirao bezveze?Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 nov 2025, 18:26Ko kaze da kad ne napravis moderan stadion nebi bilo vise gledalaca nema pojma.
Daj sadrzaj, daj mi ozvucenje dobro da kad ide himna da je svi pjevamo u isti glas, a ne sjever jedno, istok drugo a zapad trece, daj mi cista sjedista, daj da je lijepo i ugodno doci. Napravi nesta lijepo sto ce privuci gledaoce, navijace a i obicnog gradjanina.
Napravi da se ima gdje sta kupiti, a da to nije na dnu tribine. Daj da ima nekog reda.
Mi godinama dajemo podrsku, godinama se milioni obrcu u i oko kluba a niko da kaze da se navijacima treba nesta dati. Nebitni smo im, to je cinjenica i realnost.
Daj da budemo bitni mi navijaci nekome, al ne na rijeci a nego djelima.
Najlakse reci ovo su najbolji navijaci. I puff, kisa, mi kisnemo ko debili, a ovi sto pricsju da smo mi najbolji su pod tendom, kafa sok kolac.
Ponavljam, bezveze naglabamo, nema od tog nista svakako. Nego smo na primjeru derbija vidjeli da necemo uzet prst ako ne mozemo dobit cijelu ruku, pa se bojim da bi se potencijalna prica o vlastitom stadionu ugasila u startu ako bi to bio manji stadion koji bi kostao, lupam, 20 mil eura, a mi bismo trazili Stamford Bridge od 50 mil eura i bili u fazonu "ako ne mozes to obezbijedit nemoj ga ni pravit". Moje misljenje je da je bolje zivjet u svojih 30 kvadrata nego placat kiriju u penthausu.
Medjutim, ja mislim da iz drugih razloga ovaj stadion je idealan za mirvica i co
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, N3R3D, svabonja i 24 gosta.