Al 99% da je Carlos YNo1 i svakako bi volio finale njih dvojice da opet imamo neki epski mec.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Kako mi je drago za Mussetija, nek je barem jednu pobjedu uzeo, a ko zna mozda i iznenadi Carlosa. Vjerujem da ce dati 200% ne bi li dobio samim tim da proba i Sinneru pomoci
.
Al 99% da je Carlos YNo1 i svakako bi volio finale njih dvojice da opet imamo neki epski mec.
Re: ATP Tour
ja bi bio sretan da bude dobar meč, uglavnom to na kraju ispadne da jedan od njih dominira ili barem bude jasno bolji. igrali su 15 puta, samo 3 puta je bilo baš na oštricu nožaronaldo99 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 08:36Kako mi je drago za Mussetija, nek je barem jednu pobjedu uzeo, a ko zna mozda i iznenadi Carlosa. Vjerujem da ce dati 200% ne bi li dobio samim tim da proba i Sinneru pomoci.
RG finale svakako neće nikad više nadmašiti, to će ostati nedodirljivo. i rafa i roger se poslije wimbledona 2008 nikad više nisu ni približili takvom meču
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.