U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Coolpanda24
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Sad tek primjeti da ga uopste nema ni na spisku U21-reprezentacije.
Moralo se ocito otvoriti mjesto za Misketa juniora.
Gol Rikija, bravo majstore. 
Samo me interesuje kako je moguće da Vrban, Mehmedović i Ignatkov nisu dobili poziv za reprezentaciju?
Jer je važnije da Husarići dobiju jedan. Redžić iz našeg tima također pripada njemu + Šehić
nešto nije u redu s Ignatkovom. njegova posljednja utakmica bila je 16.02.24 za BiH.ne može biti da je ignorisan skoro dvije godine i da nije odigrao nijednu utakmicu za U19 tim.
nešto nije u redu s Ignatkovom. njegova posljednja utakmica bila je 16.02.24 za BiH.ne može biti da je ignorisan skoro dvije godine i da nije odigrao nijednu utakmicu za U19 tim.
A kakvi su bili danas U19?
Telalovic
, najveci BiH talenat sigurno, kako nosi rutonje na ledzima a ovu djecu jede za dorucak 
Iskreno dosta ljudi piše za njega, a izašao je i članak da ga Sarajevo prati. Vjerovatno bi i Čelik tražio određeno obeštećenje, ali ako je takav talenat kao što se priča, onda definitivno vrijedi.
Ma prate njega svi Borac najvise a i Sarajevo iz nase lige , dosta i iz Hrvatske ali nedamo mi njega bez dobrog obestecenja ( 1 milion evropski je minimum koji je klub postavio) vjerujte da vrijedi mnogo vise, da je mpr u Dinamu CZ Rijeki islo bi i 5m eura 100%
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jel ti stvarno mislis da ce igrac iz federalke otici za milion eura?convict35 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 15:43
Ma prate njega svi Borac najvise a i Sarajevo iz nase lige , dosta i iz Hrvatske ali nedamo mi njega bez dobrog obestecenja ( 1 milion evropski je minimum koji je klub postavio) vjerujte da vrijedi mnogo vise, da je mpr u Dinamu CZ Rijeki islo bi i 5m eura 100%
Za tu cifru jedva odu igraci iz plbih.
Kulasin bio u reprezentaciji i jos dogurao do evropskog proljeca sa Borcem, pa nije otisao za te pare.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma moguće da je post bio šaljivog karaktera. Inače Čelik strašnu lovu na obeštećenjima uzima.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 15:47Jel ti stvarno mislis da ce igrac iz federalke otici za milion eura?convict35 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 15:43
Kulasin bio u reprezentaciji i jos dogurao do evropskog proljeca sa Borcem, pa nije otisao za te pare.
Pa nemora znacit toliko iz kojeg je ranga , valjda je kvalitet presudan, momcic je prije mjesec napunio 17 godina a raznosi momke od 25 i 30 godina, taj Kulasin svaka cast ali sa 16 ili eto sad 17 godina momak pravi razliku protiv koga god igra.Pa evo daleko najbolji je bio i na toj utakmici repke a i proslu isto tako, to neko zapazi a milion eura nisu neke pare za evropske klubove( za nase jesu pa i Sarajevo ).Igraci iz Kustosije iz 3 rqnga idu po 5 i 7 miliona ko halva a po milion ili dva ko djeca iz skole.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 15:47Jel ti stvarno mislis da ce igrac iz federalke otici za milion eura?convict35 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 15:43
Ovo je momak koji ce akB ubrzo i za A repku igrat
Ako Čelik dobije 100.000 eura i 10%, mogu biti zadovoljni.
Tog momka treba SA ili Zeljo da uzme i odmah u prvih 11, onda se moze pricati o pozivu u A repku. Treba prestati gurati komsijske amatere po nasim klubovima.convict35 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 15:43Ma prate njega svi Borac najvise a i Sarajevo iz nase lige , dosta i iz Hrvatske ali nedamo mi njega bez dobrog obestecenja ( 1 milion evropski je minimum koji je klub postavio) vjerujte da vrijedi mnogo vise, da je mpr u Dinamu CZ Rijeki islo bi i 5m eura 100%
- prisonbreak
- Kontakt:
Zivi bili oa vidjeli
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ako je takav talenat kako se priča, Sarajevo može dati tipa 200-300 hiljada eura i poslati dva-tri igrača na posudbu kada Čelik uđe u Premijer ligu. To je po meni najkorektnije.
Pored svega toga, momku se treba prezentovati plan kako će napredovati i koliko će minuta dobijati u prvom timu.
Pored svega toga, momku se treba prezentovati plan kako će napredovati i koliko će minuta dobijati u prvom timu.
Ali nema potrebe pretjerivati i nazivati ga talentom kakav se viđa jednom u vijeku. ugovorom je vezan do ljeta, tako da mu niko neće nuditi neke lude brojke.
Ako hoce nesto od karijere ne treba ga ni u Zelju ni u Sarajevo.
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DjaniTarik, Goalgetter, stokastoka23 i 42 gosta.