0%
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
borac i zrinjski ne mogu da prodaju solidne igrace za neke pare a ne celik dijete sa ugovorom do kraja sezonefks74 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 18:17Kažu da nema šanse da Telalović dođe, ciljaju neke ogromne novce iz vana. Sigurno jedan od najvećih talenata u našoj državi, pa čak i šire. Momak ima sve, pa čak i konstrukciju tijela. Ako bi se ikako mogao dovesti, nema tu posudbe on može odmah u prvi tim.N3R3D je napisao/la: ↑12 nov 2025, 15:18Do kraja sezone ga ostaviti na posudbi, a onda na pripreme sa prvim timom.
Ignatkov, Vrban, Cerić, Tiro, Mehmedović pa i Telalović ako bude tu, a plus i ovi što dolaze, definitivno da imamo puno razloga za optimizam da će ti momci doprinijeti prvom timom, a nakon toga i napraviti dobre transfere.
- relativizam
- Kontakt:
Dobiti stadion na upravljanje sljedecih 100 godina, srusiti ga i izraditi novi, nikakve nove lokacije. Ako to novi investitor ne moze onda osposobiti osnovno i svakih 10 godina po jednu tribinu natkriti
nista u zivotu nije sigurno. osim cinjenice da se nece gradit krov na istoku dogodine. to je apsolutno sigurno
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Zaista, neko je prethodno spomenuo, kad god pjevamo himnu sve tri tribine su rastimani orkestar zbog zvuka koji razlicito dolazi do nas. Razlika je u milisekundama, ali dovoljno da zvuci uzasno.
Ako neka cita iz uprave forum, a znam da cita, rasporedite te zvucnike ispred tribina, da barem kad himnu pjevamo lici na nesto. Glupa stvar, znam ne morate odmah kritikovat
ali to su neke sitnice koje nikad da se popeglaju.
Ako neka cita iz uprave forum, a znam da cita, rasporedite te zvucnike ispred tribina, da barem kad himnu pjevamo lici na nesto. Glupa stvar, znam ne morate odmah kritikovat
1946
Nije glupa stvar, godinama me nervira, totalno amaterski izgleda ono ozvučenje kako ga poredaju ispred zapadne tribine. Čini mi se da su i onu pjesmu poslije gola ukinuli. Semafor također, sastav timova, strijelac, izmjene, apsolutno ničega, valjda nekome mrsko potruditi se.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑12 nov 2025, 19:28Zaista, neko je prethodno spomenuo, kad god pjevamo himnu sve tri tribine su rastimani orkestar zbog zvuka koji razlicito dolazi do nas. Razlika je u milisekundama, ali dovoljno da zvuci uzasno.
Ako neka cita iz uprave forum, a znam da cita, rasporedite te zvucnike ispred tribina, da barem kad himnu pjevamo lici na nesto. Glupa stvar, znam ne morate odmah kritikovatali to su neke sitnice koje nikad da se popeglaju.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nije samo da se zvučnici rasporede,treba dosta kablaže da bi se došlo od zapada do istoka. Plus pošto su ono aktivne kutije za svaki zvučnik ti treba struje,to ti je samo strujnog kabla 150-200 metara. A sve je koliko para toliko muzike,da uprava traži da se radi tako razglas na utakmici mora se to i više platiti.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑12 nov 2025, 19:28Zaista, neko je prethodno spomenuo, kad god pjevamo himnu sve tri tribine su rastimani orkestar zbog zvuka koji razlicito dolazi do nas. Razlika je u milisekundama, ali dovoljno da zvuci uzasno.
Ako neka cita iz uprave forum, a znam da cita, rasporedite te zvucnike ispred tribina, da barem kad himnu pjevamo lici na nesto. Glupa stvar, znam ne morate odmah kritikovatali to su neke sitnice koje nikad da se popeglaju.
Istina za Vedrana!!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nedavno su geodeti određena mjerenja radili kod istoka, igrom slučaja prolazio pa vidio, tako da očigledno je nešto u planu 
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jedan je Vule
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Da, istina je. Kreće se od istoka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 nov 2025, 20:45Nedavno su geodeti određena mjerenja radili kod istoka, igrom slučaja prolazio pa vidio, tako da očigledno je nešto u planu![]()
Iskreno, da smo od 1995 pa na ovamo ciglu godišnje redali nešto bi napravili. Sjediš na Hasetu i stolice iste kao u tekmi protiv Grčke 1998 - me ma idi u p.materinu.
Zamislite pokriven istok i stadion sa bordo stolicama i bijelim natpisom Sarajevo. Ruku dajem da su napravili akciju među bazom navijača da se barem pokrije Istok i sjedalice zamjene u bordo bijele boja da bi nešto i uradili do današnjeg dana.
Vidim nekima malo prosjek posjete 5000, iskreno taj prosjek je san za nas, ali kunem se ambijent da se popravi posjeta bi se prirodom stvari sama popravila. Moj otac u penziji bolesnik FKS neće sa mnom na Haseta, jbga urinarni problemi, a vazda rizik kiše, vjetra, hladnoće itd ... E sad koliko je ljudi u istoj situaciji ili sa malom djecom. Pa halo ko bi malu raju vodio na vjetrometinu.
Konačno je i krajnje vrijeme da se poradi na pitanju ambijenta na AFH stadionu, jer nećemo preživjeti vrijeme koje je pred nama u smislu borbe sa izazovom da privučemo mlade ljude na utakmice.
Zamislite pokriven istok i stadion sa bordo stolicama i bijelim natpisom Sarajevo. Ruku dajem da su napravili akciju među bazom navijača da se barem pokrije Istok i sjedalice zamjene u bordo bijele boja da bi nešto i uradili do današnjeg dana.
Vidim nekima malo prosjek posjete 5000, iskreno taj prosjek je san za nas, ali kunem se ambijent da se popravi posjeta bi se prirodom stvari sama popravila. Moj otac u penziji bolesnik FKS neće sa mnom na Haseta, jbga urinarni problemi, a vazda rizik kiše, vjetra, hladnoće itd ... E sad koliko je ljudi u istoj situaciji ili sa malom djecom. Pa halo ko bi malu raju vodio na vjetrometinu.
Konačno je i krajnje vrijeme da se poradi na pitanju ambijenta na AFH stadionu, jer nećemo preživjeti vrijeme koje je pred nama u smislu borbe sa izazovom da privučemo mlade ljude na utakmice.
Koševo očito nikad neće dobiti krov. Kraj priče. Prestanite živjeti u mašti i nadanju o bilo kakvoj rekonstrukciji stadiona. Koševo je najbliže rekonstrukciji za vrijeme izborne kampanje.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pa dobro onda idemo na novu lokaciju
Sad će neko reći nema ništa od nove lokacije, dobro eto nema
Šta onda ima? Pa nećemo vječno igrati na onakvom stadionu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.