BosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 nov 2025, 17:45
Da , poruka je da trebamo biti strpljivi sa trenerom diletantom.
Pa Zeric ce ti unistiti i trenutnu stabilnost kakvo građenje osnova za vise ciljeve.
Iznivelisalo se tako sto su imali kikseve a i iznenadjenja ti kad je poraz napisat ces da treba dati ostavku, kad je pobjeda u Gabeli ili Olovu ces reci da je Zera kralj.
Nim je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:15
Ne moze biti opravdanje U21 pravilo. Ne moze mi niko reci da ostale ekipe imaju aman toliko kvalitetne U21, eto imaju Yamala, Barcolu i tako te igrace. Mozda 1 do 3 ekipe se mogu pohvaliti sa iznad prosjecnim U21 i to je to. Ja sam bio zagovornik da se Žeri da prilika i evo dobio je polusezonu. Igra nam je 0 pi*kasta. Ovo sto je bodova osvojio osvojio je golovima iz prekida, kontri na pojedinacnu kvalitetu igraca. Druga zamjerka su Tuzla City kuci poraz ekipa koju smo morali otresti 2-3 razlike nas u Bihacu pobjedjuje. Poluzamjerka poraz od Igman, polu jer poraz bio minimalan i tek drugo kolo zamjerka jer su redom otresali Igman ko da odbrane nemaju. Treca zamjerka kiks sa pravilom protiv Tomislava. Jeste glupo ali je pravilo. Kruzi prica ta da ce nam mozda i oduzeti bodove. To je tema za sebe al odgovornost za 3:0 za zelenim stolom i moguce oduzete bodove snosi Žera. Cetvrta zamjerka ispada je u kupu protiv drugoligasa i to koji je u donjem dijelu tabele. Kazu nije bitan kup a izisao sa vecinski prvotimcima , ako je vec odmarao ekipu sto nije 80-90% juniora igralo pa jbga idemo ispasti odmoriti prvotimce pa mozda i isplava neko ko moze igrati unutar tog U21 pravila. Moglo se ici da izvucemo nekoga iz PL pa da napunimo stadion, tv prijenos sve to donosi pare klubu ali poraz opet. Peta i za sad finalna moja zamjerka je ovo otresanje od Buducnosti. Ekipi koja je pred gasenjem, igraci bez plata, ekipi kojoj smo se morali revansirati za proslu sezonu otrese nas ko slinu.
O kakvom procesu sa trenerom pricamo? Da do kraja s njim ako bog da borba za opstanak.
Ako nije toliki problem zasto ti svaku utk na pol trener vrsi bar dvije izmjene i vecinom u21 igrace vadi? Zasto ti igra Setkic desnog beka momak nije centarsut napravio citavu polusezonu, ovaj Ali do zadnja tri kola isto nije postojao a i ovo sto je dao je bilo pukom srecom. Prosle god drugu pol u21 su ti bili igraci koji su bili skoro pa nosioci igre, ove sezone takvih nemas.
Bihac1299 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:30
Nim je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:15
Ne moze biti opravdanje U21 pravilo. Ne moze mi niko reci da ostale ekipe imaju aman toliko kvalitetne U21, eto imaju Yamala, Barcolu i tako te igrace. Mozda 1 do 3 ekipe se mogu pohvaliti sa iznad prosjecnim U21 i to je to. Ja sam bio zagovornik da se Žeri da prilika i evo dobio je polusezonu. Igra nam je 0 pi*kasta. Ovo sto je bodova osvojio osvojio je golovima iz prekida, kontri na pojedinacnu kvalitetu igraca. Druga zamjerka su Tuzla City kuci poraz ekipa koju smo morali otresti 2-3 razlike nas u Bihacu pobjedjuje. Poluzamjerka poraz od Igman, polu jer poraz bio minimalan i tek drugo kolo zamjerka jer su redom otresali Igman ko da odbrane nemaju. Treca zamjerka kiks sa pravilom protiv Tomislava. Jeste glupo ali je pravilo. Kruzi prica ta da ce nam mozda i oduzeti bodove. To je tema za sebe al odgovornost za 3:0 za zelenim stolom i moguce oduzete bodove snosi Žera. Cetvrta zamjerka ispada je u kupu protiv drugoligasa i to koji je u donjem dijelu tabele. Kazu nije bitan kup a izisao sa vecinski prvotimcima , ako je vec odmarao ekipu sto nije 80-90% juniora igralo pa jbga idemo ispasti odmoriti prvotimce pa mozda i isplava neko ko moze igrati unutar tog U21 pravila. Moglo se ici da izvucemo nekoga iz PL pa da napunimo stadion, tv prijenos sve to donosi pare klubu ali poraz opet. Peta i za sad finalna moja zamjerka je ovo otresanje od Buducnosti. Ekipi koja je pred gasenjem, igraci bez plata, ekipi kojoj smo se morali revansirati za proslu sezonu otrese nas ko slinu.
O kakvom procesu sa trenerom pricamo? Da do kraja s njim ako bog da borba za opstanak.
Sve jasno ko dan i argumentovano!
U naredne 4 utakmice, 3 su domaće i šta da mi ocekujemo da ce Žerić promjeniti fudbal na polusezoni, uvijek igra isto.
Ako nece da odriješe kesu za trenera, neka dovedu Elvedina Beganovica s njim se kod kuće sa 2 3 gola dobijalo i covjek je imao autoriter, a ova taktika je goli k.
Također, U21 pravilo? Čelik, Tošk, Travnik nemaju problem s tim? Pa ljudi moji ako su bitne utakmice ostavi barem 3 naprijed da su pravi igrači a ne Stipića i Halilagića koji od euforije ne znaju gdje su po terenu!
Samo da ti kazem neke cinjenice Adzem je iskoristio zimu jer se Gradina fin ugasila i doveo je sta je valjalo. Sto ne bi i Zeric?
Druga stvar Poturalic je bio drugi napadac koji je doveden za utk kuci pa se napio nakon 2-3 treninga i nikad se vise nije ni vratio, pa je uprava trazila Seferagica ili kao vec iz Kamengrada koji unazad 3 sezone zabije 25 golova u drugoj ligi (odbio ih) tako da sve se to vec pokusalo srediti a moze se korigovati na zimu.