Ali interesantno sto se nisi plasio kad je lopta kod bilo kojeg igraca da je nece izgubiti ili ucinit nesto moronski.
Mislim i sutra ako izvede normalan sastav da bi osjecaj mogao biti slican.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ali interesantno sto se nisi plasio kad je lopta kod bilo kojeg igraca da je nece izgubiti ili ucinit nesto moronski.
Vidiš, mi od Mana pravimo Messija, a ništa lošiji od njega nije Kerim već sada.Coolpanda24 je napisao/la: ↑13 nov 2025, 11:51Ja nisam baš pratio Alajbegovića u Salzburgu i ne znam koliko je odgovaran defanzivno i da li se vraća, a s obzirom da je Man najopasnije oružje upravo po toj strani, fakat se ta lijeva strana mora dobro iskombinovati. Pritom, Alajbegović i Karić nikad zajedno nisu ni igrali. Da imam neku pametniju opciju i nemam…
Prije da je obrnuto , njima je samo Man u formi i najbolji im je igrac , kada ostale gledas ispred njih smo u svakom smislu , kad bi sa tim mentalitetom svi krenuli u utakmicu od navijaca , selektora i igraca puno bi bolji rezultati bili , ne mogu zamisliti da je obrnuto da mi imamo samo jednog igraca u Psv , da nam pola ekipe rezerve u turskoj i rumunskoj ligu , a da njima igraju igraci Benfice , Fiorentine , Atalante itd. mi bi smo se vjerovatno vec predali prije utakmice , realno je da je omjer snage 70:30 za nas i treba od pocetka agresivno pa sta budehurem je napisao/la: ↑13 nov 2025, 17:00Mi olahko omalovazavamo druge igrače a naše dižemo u nebesa.
Man je formiran igrač i već nekoliko sezona igra na najvećem nivou. Uz to je u boljoj formi od svih naših krila.
S dr. strane Bajraktarevic i Alajbegovic su maltene tek počeli igrati, vrijeme je pred njima i bit će puno bolji igrači od Mana, ako Bog da.
Drugo, taj Man je u prvoj utakmici izbacio Kolasinca kao malo dijete u nekoliko navrata. Nemojmo se praviti mutavi.
Muharemovic i lijevi bek će morati dobro prostudirati Mana, a krilo (vjerovatno Kerim) i lijevi veznjak (vjerovatno Tahirovic) pomagati zavisno od situacije na terenu.
Naravno, niko ne pravi Messija od njega i može ga se zatvoriti, ali je činjenica da nam s te strane prijeti najveća opasnost.
odvadi malo jbttuzlanskinacin je napisao/la: ↑13 nov 2025, 18:38Jadno sta pravimo od Mana, a Besic Mesija stavio u dzep! Kakav mentalitet igraš s manje kvalitetnom ekipom kući koju si vec dobio u gostima i strahujes! Nema nigdje glupljih od nas postavit se kao favorit od prve minute jer to i jesmo. Favoriti smo i protiv Austrije, mozda ne na papiru ali na terenu definitivno. Jedini opasan donekle po nas go Man, a kod nas ima u napadu vise opcija Dzeko, Tabakovic, Esmir, Kerim i Memic.
Optimistični RumuniKrenuli smo za Sarajevo, gdje nas čeka put autobusom do Zenice. U subotu želimo tri boda.