NK Krivaja - Zavidovići

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Re: NK Krivaja - Zavidovići

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 24 apr 2011, 16:37

Zavidovićanin je napisao/la:FK Unis 3:1 NK Krivaja

Ništa drugo nije bilo ni očekivano, jednostavno lider lige je bio prejak za nas.
mozda cemo se ipak srest u kantonu :P

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 apr 2011, 16:42

Ništa drugo nije bilo ni očekivano, jednostavno lider lige je bio prejak za nas.
Jbg tesko ste mogli i do boda,ipak su oni prvi.Sa kime igrate slijedecu utakmicu?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 24 apr 2011, 17:54

gospodin Seljakovic je napisao/la:

mozda cemo se ipak srest u kantonu :P
Sumnjam :D
neutralan__ je napisao/la:

Jbg tesko ste mogli i do boda,ipak su oni prvi.Sa kime igrate slijedecu utakmicu?
Jbg, sljedeća je protiv Borca (Jelah). Oni su se borili za ulazak (Bosna, Unis i oni), ali sad su remizirali kod kuće, vjerovatno nemaju para da uđu u Prvu ligu federacije. Mislim da ih možemo dobiti...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 apr 2011, 21:19

Eh onda bi trebali dobiti.Cuj ovog u kantonalnu :lol: pa tu su samo sela,nema sanse da Krivaja ispadne. ;)

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 25 apr 2011, 16:49

neutralan__ je napisao/la:Eh onda bi trebali dobiti.Cuj ovog u kantonalnu :lol: pa tu su samo sela,nema sanse da Krivaja ispadne. ;)
to kazem jer mi iz Zepca iduce sezone vjerovatno opet pocinjemo igrat, a treba se pocet sa dna, takva su pravila, tako da cemo morat od kantona igrat, a Krivaja ima izgledne sanse da ispadne u kantonalnu, al ja bi zbog njih volio da ipak opstanu, pa cekamo jos jednu sezonu za komsijski derbi u drugoj federacije ;)

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 25 apr 2011, 17:53

Evo mene sa ovog nicka, nažalost, na onom imam problema sa accauntom. Pa evo da znate da ću sa ovog nicka nastaviti.

Što se tiče NK Krivaje, ja mislim da nećemo ispasti sada, a da za sljedeću sezonu imamo dobre šanse za ulazak. Nadat se je da nam neće zafaliti para... :lol:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 25 apr 2011, 18:05

gospodin Seljakovic je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Eh onda bi trebali dobiti.Cuj ovog u kantonalnu :lol: pa tu su samo sela,nema sanse da Krivaja ispadne. ;)
to kazem jer mi iz Zepca iduce sezone vjerovatno opet pocinjemo igrat, a treba se pocet sa dna, takva su pravila, tako da cemo morat od kantona igrat, a Krivaja ima izgledne sanse da ispadne u kantonalnu, al ja bi zbog njih volio da ipak opstanu, pa cekamo jos jednu sezonu za komsijski derbi u drugoj federacije ;)
Pa dobro vi morate ispocetka. ;) Ali oni ne vjerujem da se ispasti,iako je i to moguce ako nemaju para,jer znamo svi kako se kod nas igra. ;)
@RK/NK Krivaja Ako nema para ne nadajte se dzaba.

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 25 apr 2011, 19:24

A slušaj, klub svake godine dobije od Općine 70.000KM, sada gdje su te pare, vjerovatno na računu kluba, jer nije ništa urađeno u klubu, nije ništa rađeno na stadionu, nije bilo pojačanja i sl. I tako je već dugo vremena, čisto sumnjam da su sve pare otišle u nečije džepove. :)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 25 apr 2011, 19:32

NK/RK Krivaja je napisao/la:A slušaj, klub svake godine dobije od Općine 70.000KM, sada gdje su te pare, vjerovatno na računu kluba, jer nije ništa urađeno u klubu, nije ništa rađeno na stadionu, nije bilo pojačanja i sl. I tako je već dugo vremena, čisto sumnjam da su sve pare otišle u nečije džepove. :)
Pa ja mislim da bi to bilo dosta za ulazak,jos ako ima racunu eh onda je ulazak 100%,samo se nadam da nisu zavrsile u pogresnim rukama. :roll: Sad postavite one stolice,malo jos doradite svlacionice i to je to.Ako ima para dovesti kakvo pojacanje.Ako je tako kao sto ti kazes ulazak ne bi trebao doci u pitanje. ;) Ali ako su pare otisle u tudje ruke,otici ce i slijedece sezone,tako da onda od ulaska nema nista.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 25 apr 2011, 19:57

ja sam to vise rekao u sali, al kako god .. ja bi najvise volio da se sastanemo u PL, nego da se vucamo po ovim nizim ligama, al jbg, to je nasa realnost

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 26 apr 2011, 06:28

Evo sad ste zadnji. :roll: Ako ne pobijedite Borac lose vam se pise.

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 26 apr 2011, 19:41

Zavidovićanin je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Napokon i Krivaja da dobije temu.Prije sam podatke o Krivaji trazio na google-u,sad mozemo ovdje dobijati obavjesti o klubu. ;) Mozel tabela?I kakve su vam ambicije,jel se nadate skorom ulasku u Prvu ligu FBiH?
Ovdje će biti obavijesti, naravno :) Tabelu imaš sada. Ambicije ove sezone su opstanak. Tado Tomas trenutno vodi Krivaju (od prve polusezone). Da nas je Tomas vodio od početka, možda bi se sada borili za ulazak. Uzeli smo sve bodove kod kuće, i nekoliko bodova vani. Plus smo izgubili par puta u gostima čiste bodove primajući pogotke u zadnjim minutama. Inače, Tomas je vodio Žepče do polufinala Kupa BiH, i jedini je nas uveo u Prvu ligu Federacije. Sljedeće sezone su ambicije dosta visoke, i svi se nadamo ulasku u viši rang, ali prvo treba opstati ovdje. :cry:
Ne treba se lagati, kao prvo ambicije su svake godine borba za vrh, a završi borbom za opstanak jer to je naša realnost. Klub koji je ukinuo kadete i juniore ove godine i ne treba da ima neku dobru ekipu, jer godinama je omladindki pogon bio neprikosnoven u svojim ligama, i davao prvotimce, ko će sutra zaigrati za prvi tim? Do prošle godine kadeti i juniori redovno prvi u svojim ligama a danas ugašeni, to neka je na sramotu prvo čelnih ljudi a onda i grada Zavidovića. I da, taj Tado Tomas nije nikakav trener, to je čovjek koji ima novca da ne zna šta će s njim pa ostavlja Krivaju u ligi svake godine i to kupujući utakmice na domaćem terenu, da bi na kraju taj isti,sebe predstavljao kao spasilac kluba, a isto je radio i sa Žepčem,a gdje je Žepče danas???. Treba biti realan i reći da smo mi daleko od toga da se borimo za ulazak u viši rang, zbog nestručnih ljudi koji vode taj klub, a zna se ko to radi i na koji način.
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 26 apr 2011, 19:47

NK/RK Krivaja je napisao/la:A slušaj, klub svake godine dobije od Općine 70.000KM, sada gdje su te pare, vjerovatno na računu kluba, jer nije ništa urađeno u klubu, nije ništa rađeno na stadionu, nije bilo pojačanja i sl. I tako je već dugo vremena, čisto sumnjam da su sve pare otišle u nečije džepove. :)
Pa ja mislim da bi to bilo dosta za ulazak,jos ako ima racunu eh onda je ulazak 100%,samo se nadam da nisu zavrsile u pogresnim rukama. :roll: Sad postavite one stolice,malo jos doradite svlacionice i to je to.Ako ima para dovesti kakvo pojacanje.Ako je tako kao sto ti kazes ulazak ne bi trebao doci u pitanje. ;) Ali ako su pare otisle u tudje ruke,otici ce i slijedece sezone,tako da onda od ulaska nema nista.
Problem je što je godinama jedan čovjek na vlasti u klubu, i zamisli da rukometni klub(premijer liga) i nogometni klub(treća liga :o ) imaju isti budžet, i da to kao nije dovoljno za stvaranje bolje ekipe, s tim da su od ove godine ugašeni i kadeti i juniori, djeca koja su godinama na kantonu najbolji,ali im niko nije pružio šansu da se dokažu i u višem rangu, a sada su i ugašeni. Tako da sve priče su lažne, to je klub jednog lica, koji u skorijoj budućnosti nema perspektivu. Žalostno ali istinito, ovo ti govorim kao možda i najveći navijač tog kluba, nekadašnji igrač, kome je sve ovo toliko tužno da se opisat ne može!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 26 apr 2011, 21:09

krivajaš je napisao/la:
Problem je što je godinama jedan čovjek na vlasti u klubu, i zamisli da rukometni klub(premijer liga) i nogometni klub(treća liga :o ) imaju isti budžet, i da to kao nije dovoljno za stvaranje bolje ekipe, s tim da su od ove godine ugašeni i kadeti i juniori, djeca koja su godinama na kantonu najbolji,ali im niko nije pružio šansu da se dokažu i u višem rangu, a sada su i ugašeni. Tako da sve priče su lažne, to je klub jednog lica, koji u skorijoj budućnosti nema perspektivu. Žalostno ali istinito, ovo ti govorim kao možda i najveći navijač tog kluba, nekadašnji igrač, kome je sve ovo toliko tužno da se opisat ne može!
Jbg onda,ja sam mislio da je bolja situacija kod vas. :roll: Ako je to istina da RK Krivaja i NK Krivaja imaju isti budzet,a razlika u rangu takmicenja je po meni velika,tu ima neki uljez kojeg sto prije treba odstraniti.Za vasu djecu sam cuo da su dobri,nekada podavno sam i igrao protiv njih ja mislim pioniri da su bili,ima tu i kvalitetnih igraca samo treba raditi sa njima.Opet sretno vam u nastavku da ove sezone izborite opstanak,a onda slijedece sezone jurisati ka Prvoj ligi FBiH. ;) I zanima me da li jos postoje Rockersi tj. dali navijaju?

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 26 apr 2011, 22:12

Pa ja mislim da bi to bilo dosta za ulazak,jos ako ima racunu eh onda je ulazak 100%,samo se nadam da nisu zavrsile u pogresnim rukama. :roll: Sad postavite one stolice,malo jos doradite svlacionice i to je to.Ako ima para dovesti kakvo pojacanje.Ako je tako kao sto ti kazes ulazak ne bi trebao doci u pitanje. ;) Ali ako su pare otisle u tudje ruke,otici ce i slijedece sezone,tako da onda od ulaska nema nista.[/quote]
Problem je što je godinama jedan čovjek na vlasti u klubu, i zamisli da rukometni klub(premijer liga) i nogometni klub(treća liga :o ) imaju isti budžet, i da to kao nije dovoljno za stvaranje bolje ekipe, s tim da su od ove godine ugašeni i kadeti i juniori, djeca koja su godinama na kantonu najbolji,ali im niko nije pružio šansu da se dokažu i u višem rangu, a sada su i ugašeni. Tako da sve priče su lažne, to je klub jednog lica, koji u skorijoj budućnosti nema perspektivu. Žalostno ali istinito, ovo ti govorim kao možda i najveći navijač tog kluba, nekadašnji igrač, kome je sve ovo toliko tužno da se opisat ne može![/quote]

Jbg onda,ja sam mislio da je bolja situacija kod vas. :roll: Ako je to istina da RK Krivaja i NK Krivaja imaju isti budzet,a razlika u rangu takmicenja je po meni velika,tu ima neki uljez kojeg sto prije treba odstraniti.Za vasu djecu sam cuo da su dobri,nekada podavno sam i igrao protiv njih ja mislim pioniri da su bili,ima tu i kvalitetnih igraca samo treba raditi sa njima.Opet sretno vam u nastavku da ove sezone izborite opstanak,a onda slijedece sezone jurisati ka Prvoj ligi FBiH. ;) I zanima me da li jos postoje Rockersi tj. dali navijaju?[/quote]

Ma kakvi prijatelju, nije dobra situacija nikako, ali treba se nadati!
Za budžet od strane općine je istina, i iste pare dobijaju, oko 60 000KM i jedan i drugi klub, a sada zamisli razliku u rangu takmičenja :shock: A eto kao što si i čuo, uvijek smo imali dobar omladinski pogon koji su vodili iskusni i provjereni treneri, i uvijek davali fine igrače, čak i danas imamo pionirsku selekciju koja među 5-6 ekipa trenutno u BiH i uz predpionire jedino se još oni trakmiče, što je zaista sramno. A to da novac odlazi u nečije ruke je očigledno, jer da nije tako ne bi sigurno jedan čovjek sjedio na čelu kluba više od 15godina a da nema koristi od toga. No, šta je tu je, tu smo mi svi nemoćni,i zato oni istinski zaljubljenici u nogomet u našem gradu ispaštaju. Što se tiče Rockersa, u zadnje vrijeme slabo funkcionišu(od sredine ove sezone) zbog slabih rezultata i rukometnog kluba te nezadovoljstva prema vodećim ljudima tog kluba, jer su Rockersi sada opredjeljeni za rukomet.
Tako da sve u svemu, kompletan pad našeg sporta počeo je krizom u Industrijskom Preduzeću Krivaja, i sve većom privatizacijom, od koje jedna porodica drži monopol u gradu, ne znaju šta sa parama, a u sport ne žele da ulažu. :cry:
Al opet, Zavidovići su uvijek bili grad sporta i tako će ostati uvijek, pa ko zna, možda i nas čekaju neka bolja i sretnija vremena! Utuši ja tebe :mrgreen: , al tako je!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 26 apr 2011, 22:21

Ma kakvi prijatelju, nije dobra situacija nikako, ali treba se nadati!
Za budžet od strane općine je istina, i iste pare dobijaju, oko 60 000KM i jedan i drugi klub, a sada zamisli razliku u rangu takmičenja :shock: A eto kao što si i čuo, uvijek smo imali dobar omladinski pogon koji su vodili iskusni i provjereni treneri, i uvijek davali fine igrače, čak i danas imamo pionirsku selekciju koja među 5-6 ekipa trenutno u BiH i uz predpionire jedino se još oni trakmiče, što je zaista sramno. A to da novac odlazi u nečije ruke je očigledno, jer da nije tako ne bi sigurno jedan čovjek sjedio na čelu kluba više od 15godina a da nema koristi od toga. No, šta je tu je, tu smo mi svi nemoćni,i zato oni istinski zaljubljenici u nogomet u našem gradu ispaštaju. Što se tiče Rockersa, u zadnje vrijeme slabo funkcionišu(od sredine ove sezone) zbog slabih rezultata i rukometnog kluba te nezadovoljstva prema vodećim ljudima tog kluba, jer su Rockersi sada opredjeljeni za rukomet.
Tako da sve u svemu, kompletan pad našeg sporta počeo je krizom u Industrijskom Preduzeću Krivaja, i sve većom privatizacijom, od koje jedna porodica drži monopol u gradu, ne znaju šta sa parama, a u sport ne žele da ulažu. :cry:
Al opet, Zavidovići su uvijek bili grad sporta i tako će ostati uvijek, pa ko zna, možda i nas čekaju neka bolja i sretnija vremena! Utuši ja tebe :mrgreen: , al tako je![/quote]

Tako sam i mislio da nema nista bez preduzeca Krivaje.Ko bi bio 'budala' pa dzaba bio na celu kluba toliko godina? :roll: Mah Zavidovici su uvijek bili grad sporta,ali eto vidis da bez para nema nista.Doduse kod vas ima i para,ali one odlaze u pogresne ruke.Dobro jbg i Rockersi nisu navikli na takve rezultate,jer i oni su navikli na dobre rezultate,treba i njih shvatiti.Sad vam izgleda najbolje funkcionise MNK Libero.Valjda dodju neka bolja vremena,zasluzili ste da ako nista imate NK u prvoj ligi FBiH,nemora to biti ni PL.Ma ne tusis ti mene,samo ti pisi. ;)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 26 apr 2011, 22:24

zar ovaj klub jos uvijek postoji ... pa ljudi gdje ste vi, sjecam se da ste nekad bili dobri i takmicili se skoro s nama u 1 federacija, sta je sad,sta se desava. :roll:
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 26 apr 2011, 22:27

Ljumani_Banovici je napisao/la:zar ovaj klub jos uvijek postoji ... pa ljudi gdje ste vi, sjecam se da ste nekad bili dobri i takmicili se skoro s nama u 1 federacija, sta je sad,sta se desava. :roll:
Desava im se nesto isto sto bi se i nama desavalo kad bi rudnik upao u krizu. :D

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 26 apr 2011, 22:31

E vozdra,nisam do sad vidio ovu temu.Samo da pitam ima li mi gdje Tipure(Fude) zivog,cuo sam da je nesto bio u bolnici.Jel sad uredu sve?Bio bih zahvalan da mi neko odgovori?
Rotor Volgograd...

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 26 apr 2011, 23:45

demir44 je napisao/la:E vozdra,nisam do sad vidio ovu temu.Samo da pitam ima li mi gdje Tipure(Fude) zivog,cuo sam da je nesto bio u bolnici.Jel sad uredu sve?Bio bih zahvalan da mi neko odgovori?
E pozdrav, tačno je da je Tipura bio pravo bolestan, ali koliko ja znam uspio se oporaviti, ne baš u potpunosti ali opet je onaj stari, ako ga dobro znaš onda ti ništa ne trebam objašnjavat :P

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.