mozda cemo se ipak srest u kantonuZavidovićanin je napisao/la:FK Unis 3:1 NK Krivaja
Ništa drugo nije bilo ni očekivano, jednostavno lider lige je bio prejak za nas.

mozda cemo se ipak srest u kantonuZavidovićanin je napisao/la:FK Unis 3:1 NK Krivaja
Ništa drugo nije bilo ni očekivano, jednostavno lider lige je bio prejak za nas.
Jbg tesko ste mogli i do boda,ipak su oni prvi.Sa kime igrate slijedecu utakmicu?Zavidovićanin je napisao/la:FK Unis 3:1 NK Krivaja
Sumnjamgospodin Seljakovic je napisao/la:mozda cemo se ipak srest u kantonuZavidovićanin je napisao/la:FK Unis 3:1 NK Krivaja
Jbg, sljedeća je protiv Borca (Jelah). Oni su se borili za ulazak (Bosna, Unis i oni), ali sad su remizirali kod kuće, vjerovatno nemaju para da uđu u Prvu ligu federacije. Mislim da ih možemo dobiti...neutralan__ je napisao/la:Jbg tesko ste mogli i do boda,ipak su oni prvi.Sa kime igrate slijedecu utakmicu?Zavidovićanin je napisao/la:FK Unis 3:1 NK Krivaja
to kazem jer mi iz Zepca iduce sezone vjerovatno opet pocinjemo igrat, a treba se pocet sa dna, takva su pravila, tako da cemo morat od kantona igrat, a Krivaja ima izgledne sanse da ispadne u kantonalnu, al ja bi zbog njih volio da ipak opstanu, pa cekamo jos jednu sezonu za komsijski derbi u drugoj federacijeneutralan__ je napisao/la:Eh onda bi trebali dobiti.Cuj ovog u kantonalnupa tu su samo sela,nema sanse da Krivaja ispadne.
Pa dobro vi morate ispocetka.gospodin Seljakovic je napisao/la:to kazem jer mi iz Zepca iduce sezone vjerovatno opet pocinjemo igrat, a treba se pocet sa dna, takva su pravila, tako da cemo morat od kantona igrat, a Krivaja ima izgledne sanse da ispadne u kantonalnu, al ja bi zbog njih volio da ipak opstanu, pa cekamo jos jednu sezonu za komsijski derbi u drugoj federacijeneutralan__ je napisao/la:Eh onda bi trebali dobiti.Cuj ovog u kantonalnupa tu su samo sela,nema sanse da Krivaja ispadne.
Pa ja mislim da bi to bilo dosta za ulazak,jos ako ima racunu eh onda je ulazak 100%,samo se nadam da nisu zavrsile u pogresnim rukama.NK/RK Krivaja je napisao/la:A slušaj, klub svake godine dobije od Općine 70.000KM, sada gdje su te pare, vjerovatno na računu kluba, jer nije ništa urađeno u klubu, nije ništa rađeno na stadionu, nije bilo pojačanja i sl. I tako je već dugo vremena, čisto sumnjam da su sve pare otišle u nečije džepove.
Ne treba se lagati, kao prvo ambicije su svake godine borba za vrh, a završi borbom za opstanak jer to je naša realnost. Klub koji je ukinuo kadete i juniore ove godine i ne treba da ima neku dobru ekipu, jer godinama je omladindki pogon bio neprikosnoven u svojim ligama, i davao prvotimce, ko će sutra zaigrati za prvi tim? Do prošle godine kadeti i juniori redovno prvi u svojim ligama a danas ugašeni, to neka je na sramotu prvo čelnih ljudi a onda i grada Zavidovića. I da, taj Tado Tomas nije nikakav trener, to je čovjek koji ima novca da ne zna šta će s njim pa ostavlja Krivaju u ligi svake godine i to kupujući utakmice na domaćem terenu, da bi na kraju taj isti,sebe predstavljao kao spasilac kluba, a isto je radio i sa Žepčem,a gdje je Žepče danas???. Treba biti realan i reći da smo mi daleko od toga da se borimo za ulazak u viši rang, zbog nestručnih ljudi koji vode taj klub, a zna se ko to radi i na koji način.Zavidovićanin je napisao/la:Ovdje će biti obavijesti, naravnoneutralan__ je napisao/la:Napokon i Krivaja da dobije temu.Prije sam podatke o Krivaji trazio na google-u,sad mozemo ovdje dobijati obavjesti o klubu.Mozel tabela?I kakve su vam ambicije,jel se nadate skorom ulasku u Prvu ligu FBiH?
Tabelu imaš sada. Ambicije ove sezone su opstanak. Tado Tomas trenutno vodi Krivaju (od prve polusezone). Da nas je Tomas vodio od početka, možda bi se sada borili za ulazak. Uzeli smo sve bodove kod kuće, i nekoliko bodova vani. Plus smo izgubili par puta u gostima čiste bodove primajući pogotke u zadnjim minutama. Inače, Tomas je vodio Žepče do polufinala Kupa BiH, i jedini je nas uveo u Prvu ligu Federacije. Sljedeće sezone su ambicije dosta visoke, i svi se nadamo ulasku u viši rang, ali prvo treba opstati ovdje.
Problem je što je godinama jedan čovjek na vlasti u klubu, i zamisli da rukometni klub(premijer liga) i nogometni klub(treća liganeutralan__ je napisao/la:Pa ja mislim da bi to bilo dosta za ulazak,jos ako ima racunu eh onda je ulazak 100%,samo se nadam da nisu zavrsile u pogresnim rukama.NK/RK Krivaja je napisao/la:A slušaj, klub svake godine dobije od Općine 70.000KM, sada gdje su te pare, vjerovatno na računu kluba, jer nije ništa urađeno u klubu, nije ništa rađeno na stadionu, nije bilo pojačanja i sl. I tako je već dugo vremena, čisto sumnjam da su sve pare otišle u nečije džepove.Sad postavite one stolice,malo jos doradite svlacionice i to je to.Ako ima para dovesti kakvo pojacanje.Ako je tako kao sto ti kazes ulazak ne bi trebao doci u pitanje.
Ali ako su pare otisle u tudje ruke,otici ce i slijedece sezone,tako da onda od ulaska nema nista.
Jbg onda,ja sam mislio da je bolja situacija kod vas.krivajaš je napisao/la:Problem je što je godinama jedan čovjek na vlasti u klubu, i zamisli da rukometni klub(premijer liga) i nogometni klub(treća liganeutralan__ je napisao/la:Pa ja mislim da bi to bilo dosta za ulazak,jos ako ima racunu eh onda je ulazak 100%,samo se nadam da nisu zavrsile u pogresnim rukama.NK/RK Krivaja je napisao/la:A slušaj, klub svake godine dobije od Općine 70.000KM, sada gdje su te pare, vjerovatno na računu kluba, jer nije ništa urađeno u klubu, nije ništa rađeno na stadionu, nije bilo pojačanja i sl. I tako je već dugo vremena, čisto sumnjam da su sve pare otišle u nečije džepove.Sad postavite one stolice,malo jos doradite svlacionice i to je to.Ako ima para dovesti kakvo pojacanje.Ako je tako kao sto ti kazes ulazak ne bi trebao doci u pitanje.
Ali ako su pare otisle u tudje ruke,otici ce i slijedece sezone,tako da onda od ulaska nema nista.
) imaju isti budžet, i da to kao nije dovoljno za stvaranje bolje ekipe, s tim da su od ove godine ugašeni i kadeti i juniori, djeca koja su godinama na kantonu najbolji,ali im niko nije pružio šansu da se dokažu i u višem rangu, a sada su i ugašeni. Tako da sve priče su lažne, to je klub jednog lica, koji u skorijoj budućnosti nema perspektivu. Žalostno ali istinito, ovo ti govorim kao možda i najveći navijač tog kluba, nekadašnji igrač, kome je sve ovo toliko tužno da se opisat ne može!
Desava im se nesto isto sto bi se i nama desavalo kad bi rudnik upao u krizu.Ljumani_Banovici je napisao/la:zar ovaj klub jos uvijek postoji ... pa ljudi gdje ste vi, sjecam se da ste nekad bili dobri i takmicili se skoro s nama u 1 federacija, sta je sad,sta se desava.
E pozdrav, tačno je da je Tipura bio pravo bolestan, ali koliko ja znam uspio se oporaviti, ne baš u potpunosti ali opet je onaj stari, ako ga dobro znaš onda ti ništa ne trebam objašnjavatdemir44 je napisao/la:E vozdra,nisam do sad vidio ovu temu.Samo da pitam ima li mi gdje Tipure(Fude) zivog,cuo sam da je nesto bio u bolnici.Jel sad uredu sve?Bio bih zahvalan da mi neko odgovori?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.