A SK Fight jos gori, slika 240p. Na IPTV ti kanali SK 6-10 i Fight idu u FHD, samo telemach fura SD ovo ako je sd vise mi lici na VHSELDIABLO20 je napisao/la: ↑13 nov 2025, 20:25Rasulo totalno sportkluba, evo i na SK Zvezda a slika ko da snimaju digitronom.
Ja imam komentatore na SK 7 i 8
Sport i TV
Re: Sport i TV
kod mene na EON nemaELDIABLO20 je napisao/la: ↑13 nov 2025, 20:25Rasulo totalno sportkluba, evo i na SK Zvezda a slika ko da snimaju digitronom.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Najjace kad bude neki fudbal na tim kanalima pa imas dupli prikaz odnosno slika se duplapassatb6 je napisao/la: ↑13 nov 2025, 20:41A SK Fight jos gori, slika 240p. Na IPTV ti kanali SK 6-10 i Fight idu u FHD, samo telemach fura SD ovo ako je sd vise mi lici na VHSELDIABLO20 je napisao/la: ↑13 nov 2025, 20:25Rasulo totalno sportkluba, evo i na SK Zvezda a slika ko da snimaju digitronom.
Kakvo je sad stanje, jel i jedan sad SK zatamnjen(u 18h je bio)
Od 2026. nema više Formule 1 na SK-u, prava je kupio RTL HR. Oni imaju onu Voyo platformu, pa ce neke trke ici tu, a neke na RTL-u.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Mozda postoji mogucnost da spanska liga i NFL pređu sa Arene na SK HR. Bilo je i za NBA upitno pa je na kraju na SK zavrsio.
Do sad sto sam mogao vidjeti, svi SKovi su radili za vrijeme kvalifikacija.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
meni je jucer bio zatamnjen sk1 za kvalifikacije dok je danas evo otkljucan, yebe lud zbunjenog tamo
i da nemaju komentatore za fudbal trenutno ide gibraltar crna gora bez komentatora
treba im se javiti pitat ih trebal im honorarno da se odradi tekma ovako vjeruj da bi pristali
Ja ne znam sta rade vise s tim ukidanjem, oni se tamo drogiraju. Moraju ili zatamniti sve sto Arena BH prenosi ili da sve puste. Nema treceg. Ovo je telemach zakuho.
E moj pasate, koliko briga oni tebi prave
I ti nama, svakim javljanjem ovdje očekujem da ćeš reći kreće Bundesliga na našim Arenama
I ti nama, svakim javljanjem ovdje očekujem da ćeš reći kreće Bundesliga na našim Arenama
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Radi i Luksemburg - Njemacka SK6 samo sto je slika kurcina..
Pa i nasa arena je krenula prenosit neke nove lige, grcka i svicarska sto prije nije bio slucaj. Znali su se zeznut pa par puta pustit Bundesligu ili F1 pa nakon 15min ugasit prenos jer valjda ne smiju jos prenositi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.