Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
napapijri1987
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ma slijedece sto treba raditi je pritisnuti vicu na osnivanje druge zajednicke lige. 12 klubova:6 iz rsa,6 iz federacije,1. ulazi u Pl,dva ispadaju i prvaci prve lige federacije i RSA ulaze u tu drugu ligu. Profesionalizacija iste,reflektori, hibridni tereni i eto 20+ stadiona u drzavi sa reflektorima i hibridnim terenima.U tu akciju se moraju ukljucit i entitetski savezi kao i entiteti da bi se za godinu - dvije infrastruktura dovela na zeljeni nivo.
Stadioni poput onog u Gabeli ( ako dobije jos jednu tribinu) ili u Posusju trebaju da budu primjer kako stadioni u u toj drugoj lizi treba da izgledaju.
Stadioni poput onog u Gabeli ( ako dobije jos jednu tribinu) ili u Posusju trebaju da budu primjer kako stadioni u u toj drugoj lizi treba da izgledaju.
I u toj ligi bi doticni pravio lakrdije, sa ciljem da ulaze ekipe iz RS-a.napapijri1987 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:51Ma slijedece sto treba raditi je pritisnuti vicu na osnivanje druge zajednicke lige. 12 klubova:6 iz rsa,6 iz federacije,1. ulazi u Pl,dva ispadaju i prvaci prve lige federacije i RSA ulaze u tu drugu ligu. Profesionalizacija iste,reflektori, hibridni tereni i eto 20+ stadiona u drzavi sa reflektorima i hibridnim terenima.U tu akciju se moraju ukljucit i entitetski savezi kao i entiteti da bi se za godinu - dvije infrastruktura dovela na zeljeni nivo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
napapijri1987
- Kontakt:
Bi pokusao slazem se. Ali sa druge strane treba pogledati malo kako funkcionise fudbal u BiH. Iz RS vec godinama ne ulazi prvak nego se dogovore unaprijed ko ce uci u Pl. Infrastruktura u fbih je,iako na niskom nivou,nivo holandije za onu u RS,samo funkcionisanje klubova u fbih je minimalno dva koplja iznad od onoga u rs,popularnost fudbala kao igre takodje. Nemaju klubovi iz RSA sanse u borbi sa klubovima iz fbih. Ja ti garantujem da bi klub koji zavrsi 11. u prvoj ligi fbih bio jedan od organizovanijih u prvoj ligi rs. Oni nemaju klubove kao gosk,posusje, Tosk, Stupcanica..o klubovima kao Celik ili Sloboda u prvoj ligi rs mogu samo sanjat.DamirT je napisao/la: ↑05 nov 2025, 12:03I u toj ligi bi doticni pravio lakrdije, sa ciljem da ulaze ekipe iz RS-a.napapijri1987 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:51Ma slijedece sto treba raditi je pritisnuti vicu na osnivanje druge zajednicke lige. 12 klubova:6 iz rsa,6 iz federacije,1. ulazi u Pl,dva ispadaju i prvaci prve lige federacije i RSA ulaze u tu drugu ligu. Profesionalizacija iste,reflektori, hibridni tereni i eto 20+ stadiona u drzavi sa reflektorima i hibridnim terenima.U tu akciju se moraju ukljucit i entitetski savezi kao i entiteti da bi se za godinu - dvije infrastruktura dovela na zeljeni nivo.
Nema tamo kvalitete moj Damire. Sve je to propalo jer sve zavisi od politike.
Eto sad klubovi poput Leotara, Drine Zvornik, Slavija, Kozara Gradiska ili Zvijezda 09 koja je puna para za taj nivo takmicenja nisu na nivou Toska Goska i Stupacanice... e jbga sad pretjera ganapapijri1987 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 12:06Bi pokusao slazem se. Ali sa druge strane treba pogledati malo kako funkcionise fudbal u BiH. Iz RS vec godinama ne ulazi prvak nego se dogovore unaprijed ko ce uci u Pl. Infrastruktura u fbih je,iako na niskom nivou,nivo holandije za onu u RS,samo funkcionisanje klubova u fbih je minimalno dva koplja iznad od onoga u rs,popularnost fudbala kao igre takodje. Nemaju klubovi iz RSA sanse u borbi sa klubovima iz fbih. Ja ti garantujem da bi klub koji zavrsi 11. u prvoj ligi fbih bio jedan od organizovanijih u prvoj ligi rs. Oni nemaju klubove kao gosk,posusje, Tosk, Stupcanica..o klubovima kao Celik ili Sloboda u prvoj ligi rs mogu samo sanjat.DamirT je napisao/la: ↑05 nov 2025, 12:03I u toj ligi bi doticni pravio lakrdije, sa ciljem da ulaze ekipe iz RS-a.napapijri1987 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:51Ma slijedece sto treba raditi je pritisnuti vicu na osnivanje druge zajednicke lige. 12 klubova:6 iz rsa,6 iz federacije,1. ulazi u Pl,dva ispadaju i prvaci prve lige federacije i RSA ulaze u tu drugu ligu. Profesionalizacija iste,reflektori, hibridni tereni i eto 20+ stadiona u drzavi sa reflektorima i hibridnim terenima.U tu akciju se moraju ukljucit i entitetski savezi kao i entiteti da bi se za godinu - dvije infrastruktura dovela na zeljeni nivo.
Nema tamo kvalitete moj Damire. Sve je to propalo jer sve zavisi od politike.
Kad se gleda kompletna liga,Federalna je daleko bolja od RS lige,jači klubovi,veći gradovi,bolja infrastruktura... Realno govoreći... U RS ligi nemaš ni jednu ekipu koja bi u ovom momentu bila ozbiljan konkurent ekipama koje su trenutno u vrhu federalne lige.delko je napisao/la: ↑08 nov 2025, 13:29Eto sad klubovi poput Leotara, Drine Zvornik, Slavija, Kozara Gradiska ili Zvijezda 09 koja je puna para za taj nivo takmicenja nisu na nivou Toska Goska i Stupacanice... e jbga sad pretjera ganapapijri1987 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 12:06Bi pokusao slazem se. Ali sa druge strane treba pogledati malo kako funkcionise fudbal u BiH. Iz RS vec godinama ne ulazi prvak nego se dogovore unaprijed ko ce uci u Pl. Infrastruktura u fbih je,iako na niskom nivou,nivo holandije za onu u RS,samo funkcionisanje klubova u fbih je minimalno dva koplja iznad od onoga u rs,popularnost fudbala kao igre takodje. Nemaju klubovi iz RSA sanse u borbi sa klubovima iz fbih. Ja ti garantujem da bi klub koji zavrsi 11. u prvoj ligi fbih bio jedan od organizovanijih u prvoj ligi rs. Oni nemaju klubove kao gosk,posusje, Tosk, Stupcanica..o klubovima kao Celik ili Sloboda u prvoj ligi rs mogu samo sanjat.
Nema tamo kvalitete moj Damire. Sve je to propalo jer sve zavisi od politike.![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ne znam šta podrazumijevaš pod završenu.
Ide uskoro izgradnja zdenke izmeđju RA i južne tribine.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
E baš mi se sviđa kako urediše stadion. Nadam se da će prije zime ovu tribinu upotpunosti srediti.
Hoće li se uskoro graditi krov na ovoj glavnoj tribini, sjever valjda, pošto je to najposjećenija tribina?
Hoće li se uskoro graditi krov na ovoj glavnoj tribini, sjever valjda, pošto je to najposjećenija tribina?
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
mislim na sve radove na tribini s obzirom da ona postaje glavna i da ce nositi kategorizaciju stadiona.
zdenka manje-vise, mada bi svakako valjalo da i ona legne sad odmah uz sve ostalo.
Ne znam detalje unutrašnjeg uređenja, ali sljedeća Evropa, kad bude, će se igrati kući
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- akisarajevo92
- Kontakt:
Neka stave one sarene stolice sto se stavljaju na manje posjecene stadione, ispisivanje bilo kakvih imena na ovako malim tribinama je dziberizam
isto mislim i za istocnu tribinu na Grbavici, ali je tamo manje bitno jer je svakako vecinom ispunjenjo ljudima
isto mislim i za istocnu tribinu na Grbavici, ali je tamo manje bitno jer je svakako vecinom ispunjenjo ljudima
Don't believe the hype.
-
MikeEhrmantraut
- Kontakt:
Lijep stadion
Da li je u planu natkrivanje i ove tribine nasuprot?
Da li je u planu natkrivanje i ove tribine nasuprot?
Koliko dugo traje izgradnja kao da je Skadar na bojani, a jos nisu krenuli sa unitrasnjim radovima i fasadom
Koji ce biti kapacitet Velezovog stadiona kada bude potpuno zavrsen?
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)