https://filefox.cc/xvrymgai1qsy/2025032 ... N-1080.mkvCoolpanda24 je napisao/la: ↑13 nov 2025, 23:06Gdje se može pogledati cijela utakmica protiv Rumunije?FerdinandF je napisao/la: ↑13 nov 2025, 23:04Pogledao sa po drugi put tekmu iz Rumunije.
Mi smo to trebali izgubit realno 3-1.
Ubili su nas, i Mujakovic je u pravu.
Ono niko ne zna kako smo dobili.
Iako smo cak i imali agresivnost, za razliku od tekme sa kiprom. Nismo bili najlošiji, cak smo bili ok, ali i takve su nas pritiskali i pravili puno problema. Svaki napad je bio opasnost, i imali smo srece ko sto cemo malo kad imat.
Ovaj snimak najbolje govori koliko
BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Meni piše samo za premium članove… Postoji li mogućnost free downloada?Mow je napisao/la: ↑13 nov 2025, 23:10https://filefox.cc/xvrymgai1qsy/2025032 ... N-1080.mkvCoolpanda24 je napisao/la: ↑13 nov 2025, 23:06Gdje se može pogledati cijela utakmica protiv Rumunije?
Mi cemo skoro pa 100% imati najlosiju gol razliku, odnosno ne odgovara nam ni u jednoj opciji neki scenarij sa jednakim bodovima sa Rumunima ili Austrijancima
Pa jednostavno smo im prepustili posjed i loptu nakon što smo poveli, nije to ništa neočekivano. Ja koliko se sjećam oni su imali 2-3 šanse iz peterca i to nakon centaršuteva i loših procjena/postavljanja našeg stoperskog para, dakle iz individualnih grešaka naših igrača. Mislim da je tu dva puta pogriješio Radeljić. Mimo toga realno govoreći ja ne bih rekao da smo mi nešto plivali i da je gol visio u zraku, ekipno gledajući stajali smo sasvim pristojno i relativno normalno trpili pritisak bez neke panike. Da smo tada imali Alajbegovića i Bajraktarevića (Memić je čini mi se debitovao u drugom poluvremenu i imao par dobrih tranzicija) vjerujem da smo ih mogli kazniti iz kontre i možda ranije riješiti utakmicu.FerdinandF je napisao/la: ↑13 nov 2025, 23:04Pogledao sa po drugi put tekmu iz Rumunije.
Iako smo cak i imali agresivnost, za razliku od tekme sa kiprom. Nismo bili najlošiji, cak smo bili ok, ali i takve su nas pritiskali i pravili puno problema. Svaki napad je bio opasnost, i imali smo srece ko sto cemo malo kad imat.
Upravo je ta tranzicija ključ naše igre i to moramo dovesti na jedan visok nivo. Protiv Kipra smo imali mali milion prilika da ih kaznimo iz tranzicije al' sve se svodilo na neke panične reakcije i bespotrebno nabijanje lopte. Glede toga, rekao bih da smo paničnije izgledali na Kipru nego u Rumuniji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Okolnosti su se primijenile:Mow je napisao/la: ↑13 nov 2025, 23:10https://filefox.cc/xvrymgai1qsy/2025032 ... N-1080.mkvCoolpanda24 je napisao/la: ↑13 nov 2025, 23:06Gdje se može pogledati cijela utakmica protiv Rumunije?FerdinandF je napisao/la: ↑13 nov 2025, 23:04Pogledao sa po drugi put tekmu iz Rumunije.
Njihovi minusi:
Oba standardna stopera ne igraju
Nema Stanciua iz Genove
Loša forma igrača i manje minuta u klubovima
Naši minusi:
Nema Demirovića, Šunjića (mozda ni Seje)
Njihovi plusevi:
Vraća im se golman (koji god bude boljinje od Nice)
Naši plusevi:
Znatno bolji stoperski par
Domaći teren
Dobili smo Tabakovića, Memića*, Kerima i Esmira
(Memic imao epizodnu ulogu tamo)
Ovo je dakle samo poređenje između situacije u martu i sada između ove dvije ekipe. Ima još razlika, ali ovo su najvažnije.
Po mom mišljenju, mi smo sada u boljoj poziciji nego sto smo bili tada, a oni su losijoj poziciji sada u odnosu na mart. Mozda je malo subjektivno, ne znam, ali evo nekih činjenica iznad pa...
Kopirati igru ko protiv Danske na parkenu. Kakvo savrsenstvo je ono bilo i drugi gol iz snova.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- ErosViverosViv
- Kontakt:
e jesi me unistio ovim ciganskim pascem sto vristi citav klip.FerdinandF je napisao/la: ↑13 nov 2025, 23:04Pogledao sa po drugi put tekmu iz Rumunije.
Tuku nas Rumuni 1-2.
- invincible1921
- Kontakt:
Danska na kosevu neponovljivo, a tesko ce i bit...takodjer i scg..medjutim za razliku od rumunije oba puta neuspjeh,ErosViverosViv je napisao/la: ↑13 nov 2025, 20:38Jebbiga, mnogo je faktora. Evo ti Italije, uzalud sve, sta bi tek oni trebali da kazu.Edincapitano je napisao/la: ↑13 nov 2025, 10:21Ali kombinacije Pjanic - Miske, kakav smo fudbal nekad igraliErosViverosViv je napisao/la: ↑13 nov 2025, 09:24
Nezaboravna noć na sjeveru, pamtit ću dok sam živ. Ludnica.![]()
Veliki tuga da smo samo otisli na jedno veliko takmicenje s ovakom ekipom![]()
Sto se tice zenice, na toj nisam bio al nekako u sjecanju da je spanija kad ih je bolic kaznio i norveska bajramovic za 1:0, isto dobre bile
=\_1921_/=
Danska na Kosevu vjerovatno nikad vise nesto slicno za nase generacije
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Beduin
- Kontakt:
Ja ipet gledam nekako drugacije na sve to. Koliko su oni u minusu sa stoperima i nesto losijom formom igraca, mi smo isto tako u minusu za trojicu ponajboljih igraca (vjerovatno i najboljih) na svakoj poziciji, napadac, zadnji vezni i lijevi bek. To je ogromna steta za nas i sa njima mi bismo hladno utakmicu priveli kraju, siguran sam.231983 je napisao/la: ↑13 nov 2025, 23:38Okolnosti su se primijenile:Mow je napisao/la: ↑13 nov 2025, 23:10https://filefox.cc/xvrymgai1qsy/2025032 ... N-1080.mkvCoolpanda24 je napisao/la: ↑13 nov 2025, 23:06
Gdje se može pogledati cijela utakmica protiv Rumunije?
Njihovi minusi:
Oba standardna stopera ne igraju
Nema Stanciua iz Genove
Loša forma igrača i manje minuta u klubovima
Naši minusi:
Nema Demirovića, Šunjića (mozda ni Seje)
Njihovi plusevi:
Vraća im se golman (koji god bude boljinje od Nice)
Naši plusevi:
Znatno bolji stoperski par
Domaći teren
Dobili smo Tabakovića, Memića*, Kerima i Esmira
(Memic imao epizodnu ulogu tamo)
Ovo je dakle samo poređenje između situacije u martu i sada između ove dvije ekipe. Ima još razlika, ali ovo su najvažnije.
Po mom mišljenju, mi smo sada u boljoj poziciji nego sto smo bili tada, a oni su losijoj poziciji sada u odnosu na mart. Mozda je malo subjektivno, ne znam, ali evo nekih činjenica iznad pa...
Sejo lijevo je masina i dan-danas, u fazi napada i tranziciji on nam strasno nedostaje, ali i u odbrani. O Sunjicu i Demirovicu nema potrebe trositi rijeci.
Ali sreca nasa pa su ostali igraci na dosta pozicija nam u formi, pa bismo mogli i trebali to nekako iznivelisati. Dedic nam strasno nedostaje, onaj potentni Dedic prema naprijed i on mora ove utakmice odigrati najbolje sto zna. Vidicemo Karic koliko moze pomoci makar u fazi odbrane, mada Kerim mora imati podrsku prema naprijed i nekako tu vidim Gigovica da se iz sredine ubacuje lijevo, a Kerim prema sredini povlaci i ide na neki sut ili asistenciju, da zbune protivnika.
Jednostavno ako bude igrao Tabakovic morace malo i njemu podrediti igru, barem poluvrijeme, vise lopti mu slati unutar 16m.
A sve se plasim Dzeke od prve minute, mada su i oni s stoperima deficitarni pa mozda i nas iznenadi ko god bude igrao
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ubicemo cigane kao mraz papriku.
Rumuni su samo zagrijavanje, sve se odlucuje u Becu
Rumuni su samo zagrijavanje, sve se odlucuje u Becu
Gdje okupljanje Fanatikosa?
-
Radnicki1921
- Kontakt:
E tako i ja imam osjećaj. Ili ćemo igrat prejako il debakl a nadat se najboljem ipakFerdinandF je napisao/la: ↑13 nov 2025, 19:18Ebacemo im mater, uvalicemo im 5 komada
Hahaha. Sto bi Ciro rekao.
Ne znam. Bas teskq tekma, preteska, i jedna od najznacajnijih u historiji repke.
I nekakav je osjecaj... tesko je balansirati izmedju: ebacemo im mater, i zajebani su pravo.
Mi idemo na pobjedu, oni idu na pobjedu
Ili ce biti preoprezna tekma, ili preotvorena...
Osjecaj je da cemo odigrati ili katastrofa, ili super
Ili cemo izgubit, ili dobit glat...
Cudan osjecaj. Samo krajnosti pucaju. Nema balansa.
Sve to stoji, ja mislim da ce mo ih dobiti 2:0...meni je veci strah onda austrija, euforija to ce biti haos..a nasi ce se iztrositi sutra i necemo moci protiv austrije. Djaba 30.000 na stadionu, hoce srce a nemogu noge...daj boze ja se nadam, ali tesko mogu vjerovati da mozemo pobjediti u 3 dana ovake teske utakmiceRadnicki1921 je napisao/la: ↑14 nov 2025, 08:35E tako i ja imam osjećaj. Ili ćemo igrat prejako il debakl a nadat se najboljem ipakFerdinandF je napisao/la: ↑13 nov 2025, 19:18Ebacemo im mater, uvalicemo im 5 komada
Ne znam. Bas teskq tekma, preteska, i jedna od najznacajnijih u historiji repke.
I nekakav je osjecaj... tesko je balansirati izmedju: ebacemo im mater, i zajebani su pravo.
Cudan osjecaj. Samo krajnosti pucaju. Nema balansa.![]()
-
General505
- Kontakt:
Hazre je napisao/la: ↑14 nov 2025, 08:40Sve to stoji, ja mislim da ce mo ih dobiti 2:0...meni je veci strah onda austrija, euforija to ce biti haos..a nasi ce se iztrositi sutra i necemo moci protiv austrije. Djaba 30.000 na stadionu, hoce srce a nemogu noge...daj boze ja se nadam, ali tesko mogu vjerovati da mozemo pobjediti u 3 dana ovake teske utakmiceRadnicki1921 je napisao/la: ↑14 nov 2025, 08:35E tako i ja imam osjećaj. Ili ćemo igrat prejako il debakl a nadat se najboljem ipakFerdinandF je napisao/la: ↑13 nov 2025, 19:18
Ebacemo im mater, uvalicemo im 5 komada
Cudan osjecaj. Samo krajnosti pucaju. Nema balansa.![]()
Upravo to, vec kad su izvuceni termini i parovi odigravanja utakmica svi govore idealan raspored, cak i selektor je to govorio kako ni sam ne bi bolji napravio
Ja se bas pitam u ovoj drzavi razmišlja li iko mozgom sagledava li nekad cinjenice i realnost prije nego pocne se lupetati.
Odmah sam rekao tad da nije idealan raspored jer se moze desiti da dvije zadnje utakmice igramo protiv najacih i to u tri dana a mi to je mozemo niti smo kad mogli. Ne moze biti idealan raspored ako dvije zadnje utakmice igras protiv dva najjaca protivnika u borbi za prvo mjesto kao da ne znaju da mi nemamo muda i genetiku odigrati jwdnu utakmicu nekad u 3 dana kamoli dvije tako jake i psihicki i fizicki zahtjevne.
Nebitna stvar ali eto kao primjer koliko smo plitki cak se i na sitnicama pokazuje.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kako samo losa grupa, steta sto nismo smjenu generacija par godina ranije uspjeli zavrsiti.
Pa jedna prosjecna evropska reprezentacija Austrija ima gol razliku 19:3.
Mislim da se ovakva grupa vise nikada nece ponoviti.
Pa jedna prosjecna evropska reprezentacija Austrija ima gol razliku 19:3.
Mislim da se ovakva grupa vise nikada nece ponoviti.
- GoldenLilies
- Kontakt:
Ako cemo realno i da se ne lazemo nismo nijednu utakmicu ovih kvalifikacija na visokom nivou odigrali. Sve je to bilo na silu i borbenost, ali da je bilo neke igre iskreno nije. Vise puta smo se branili u formaciji 6-2-2 / 5-3-2 itd. Hocu da kazem koji mnogi zaborave jeste da vise igramo low block, jer nismo u stanju i nemamo kvaliteta dovoljno da organizujemo neku brzu igru/napad.
Mentalni sklop za izučavati. Ovaj forum je dokaz nazadnosti našeg naroda i daj svega preko noći.
Od lakrdijaške reprezentacije, kakva smo cijelu deceniju, za godinu dana smo došli da odlučujemo sami o plasmanu na jeb.eno SP i to sa najmlađom reprezentacijom u evropi.
Smjena generacija odrađena, rezultati ODLIČNI i opet se samo se.re, pljuje, niko ne valja...selektor kockar, igrači menadžerski, rezultati plod sreće (nikako rada), ne valja ovaj, ne valja onaj itd.
Je.beni Luxemburg nas je uzeo prije koju godinu i to zasluženo, a sada odrađena smjena generacija, dovedeni igrači koje ničim nismo zaslužili (garantujem da niko od njih ne bi bio tu da smo nastavili sa Savama, Petevima itd.) i opet nismo dobre utakmice odigrali, ništa ne valja itd....
Neka vam je Bog na pomoći u životu, trebaće vam...
Od lakrdijaške reprezentacije, kakva smo cijelu deceniju, za godinu dana smo došli da odlučujemo sami o plasmanu na jeb.eno SP i to sa najmlađom reprezentacijom u evropi.
Smjena generacija odrađena, rezultati ODLIČNI i opet se samo se.re, pljuje, niko ne valja...selektor kockar, igrači menadžerski, rezultati plod sreće (nikako rada), ne valja ovaj, ne valja onaj itd.
Je.beni Luxemburg nas je uzeo prije koju godinu i to zasluženo, a sada odrađena smjena generacija, dovedeni igrači koje ničim nismo zaslužili (garantujem da niko od njih ne bi bio tu da smo nastavili sa Savama, Petevima itd.) i opet nismo dobre utakmice odigrali, ništa ne valja itd....
Neka vam je Bog na pomoći u životu, trebaće vam...
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ako krene Barbarez s Kerim - Tabakovic - Esmir, sigurno ide pobjeda. Rumuni igraju bez svojih pravi stopera.
Dzeko nek udje u 60oj kad se umore rumuni, ide sigurna pobjeda.
Al Barbarez nije bas pametan, nebi me iznenadilo da stavi Kerima na klupu kao protiv Austrije kuci.
Dzeko nek udje u 60oj kad se umore rumuni, ide sigurna pobjeda.
Al Barbarez nije bas pametan, nebi me iznenadilo da stavi Kerima na klupu kao protiv Austrije kuci.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Balorda, Cwirek, FerdinandF, GoldenLilies, hurem, inzomni, kakarut, kolezeljovac, Konzerva, mirsonetz, perun, RaZuti, signalidunapark, travuljasSs i 98 gostiju.