spielführer_21 je napisao/la:harishp je napisao/la:
Ma jok to je teorija djece cvjeca i rosne trave sa sedam,pardon devet listova.
Ako si znao sto pitas.
Sto je najgore opet nisi sve procitao sto je napisano.
Pogotovo gdje stoji ''teorija zavjere da ili ne,kako kome i gdje''
Poenta je da UEFA i FIFA glumi ''postenu ku-rvu''
Satro daje sansu a gura isto go-vno ili IO,kao biva da ce ovaj put mozda i zamirisati.
A UEFA,FIFA ili Evropa kao i svijet ce dobiti nagradu za mir,u stvari pokusaj mira.
To moze ziriju prodavati muda za bubrege,meni ne.
Pročitao sam ja sve, ne plaši se i to tvoje je čista "teorija zavjere"..
Šta treba UEFA/FIFA da sama postavi ljude u Skupštinu, IO i Predsjednika bez ikakvih izbora? Ako za par godina taj novoizabrani savez napravi neko sra.nje, onda da opet krivimo UEFU I FIFU i kažemo "vi ste ih izabrali, vi ste krivi ako nas suspendujete".. Sad će se oni zamarati s nekom niđeveznom državom koja čini 0,1 % igračkog kadra u Europi i 0,000000001 % budžeta, how yes no...
Pa sam sebe pobijas sa tim''sad ce se oni zamarati s nekom nidjeveznom drzavom itd,itd.
Iako FIFA i UEFA rasprdjuju da politika ne smije biti umjesana,opste poznato je da to broj 1 u fudbalskom svijetu,samo vjesto skrivena.
Ivica Osim je sam potvrdio da je FIFA i UEFA vec u par navrata napravila isto sr-anje sa drzavama bivse Juge.
Ili sto bi se reklo, dalo jos jednu kutiju hepo kockica sa Zippom da se teze ugasi vatra.
Ovo sad u ova doba napraviti,kad je najzesce previranje i kad je to previranje doslo u kulminaciju.Sto se tice politike u BIH,gurnuti i ovaj vruc krompir u ovom trenutku.To je nista drugo nego neka vrsta zavjere.
Guranje preko sporta u pm ili do samog kraja.
A ''majorizrani i ugrozeni''to jedva docekali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu