Vec sam jednom pisao da je najveca greska koja nas je kostala nekoliko plasmana jer se ne otpusta selektor iako se vidi da nema sta vise ponuditavenija je napisao/la: ↑14 nov 2025, 12:48Barbarez kao pojava i govornik ne moze žabu motivisati da skoci u vodu a kamoli 11 ljudi da daju maximum. Kakva negativna licnost u pm. Negdje igrači ginu za trenera i obrnuto ja kad cujem njegove nastupe i izjave i ponašanje i mimiku i pokrete 7 dana mi ne ide u zivotu. Mogu misliti kakva je atmosfera u svlačionici prije izlaska na teren. Sahrana i dzenaza su pozitivnije mjesto.
Ukoliko se ne plasira na SP mora dobiti otkaz. Još od onih statusa poslije svake utakmice po društvenim mrežama mi je pao u očima ali sada nakon sto smo ga svi imali priliku upoznati mislim da nikada u historiji na klupi reprezentacije nije sjedio losiji i bezobrazniji čovjek.
Sliskovic je trebao dobit otkaz nakon 2006. kvalifikacija..ok svaka cast za 2004 pa i 2006, ali to je to nemas sta ponudit vise hvala ti i prijatno...
Susic nakon Brazila
Bazdarevic nakon irske
Itd itd
Sad ce bit prica evo bio je blizu da se plasira i ostace ti jos jedan ciklus...i onda po nasem oprobanom receptu kad u.sere kvalifikacije za euro sa recimo 1b iz prve 3 tekme onda ce mu dat oktaz al tad ce bit kasno
Da ne budem samo hejter, svaka cast sto smo u igri za plasman al i budali je jasno da Barbarez nema veze sa zivitom i da je obicni poslusnik...i da apsolutno nista nema da izvuce iz ove ekipe, cak sta vise po mom skromnom misljenju sputava ih