FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
20
10%
Drugi
18
9%
Treći
50
25%
Četvrti
57
29%
Peti
16
8%
Šesti
13
7%
Sedmi
4
2%
Osmi
10
5%
Ispadamo iz lige
12
6%

Ukupno glasova: 200

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 14 nov 2025, 14:26

KarloIvandic je napisao/la:
14 nov 2025, 14:14
evo vico ker pokazao kako ce stadion u zenici izgledati. Svaka cast mandicu,magodi i svima koji su upropastili da se ovo na Kosevu napravi
Ma ništa nije slučajno Vico je kupio neki Hotel kod stadiona u Zenici.

RaymondRed
Kontakt:

Post Postao/la RaymondRed » 14 nov 2025, 14:54

evo vico ker pokazao kako ce stadion u zenici izgledati. Svaka cast mandicu,magodi i svima koji su upropastili da se ovo na Kosevu napravi
Kakve veze KS ima s tim? Nisu ti dali u KS da se pravi jer je smrad kasumovic izlobirao za zenicu.

Varijantas8
Kontakt:

Post Postao/la Varijantas8 » 14 nov 2025, 14:55

JavierBosnia je napisao/la:
14 nov 2025, 14:23
Gojkovic igrao
:thumbup:

Ne ocekujmo puno od njega, to je najbolje i za nas i za njega. Drago mi je da se vraca lagano. Nek bude bar na 80% njegovih mogucnosti i bice dobro.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 14 nov 2025, 15:00

RaymondRed je napisao/la:
14 nov 2025, 14:54
Kakve veze KS ima s tim? Nisu ti dali u KS da se pravi jer je smrad kasumovic izlobirao za zenicu.
Mogli su i nasi izlobirati da se gradi u Sarajevu na Kosevu ili drugoj lokaciji. Propustili smo veliku sansu da dobijemo modernu Arenu

teamnorth1989
Kontakt:

Post Postao/la teamnorth1989 » 14 nov 2025, 15:21

Savez nam je teren pravio godinu dana, ko zna koliko bi dugo bi pravio stadion u Sarajevu... Očigledno je da nije bilo savezu u interesu da se pravi u Sarajevu a i ovo u Zenici mislim da je samo Vicina suplja da bi ostao sto duze.

RaymondRed
Kontakt:

Post Postao/la RaymondRed » 14 nov 2025, 15:34

Tatamata1946 je napisao/la:
14 nov 2025, 15:00
RaymondRed je napisao/la:
14 nov 2025, 14:54
Mogli su i nasi izlobirati da se gradi u Sarajevu na Kosevu ili drugoj lokaciji. Propustili smo veliku sansu da dobijemo modernu Arenu
Mislis da bi vico dao da stadion bude u sarajevu?

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 14 nov 2025, 15:57

Evo vam informacije iz prve ruke za stadion. Da vise ne lutate u mislima. Pokrivat ce se cijeli istok u prvoj fazi, i bice napravljen plan kkao da se to uklopi za ostale tribine kad dodju nared u drugoj i trecoj fazi. Geodetski poslovi su rjeseni. Mandic je odradio zaista dobar posao, i nemojte da lupate. Sve je zavrseno u najkracem mogucem roku. Gradnja pocinje na proljece i u naredne dvije godine ce biti pokriven cijeli stadion. Sve ide u fazama jer drugacije ne moze. Magoda je nas covjek vjerujte mi. Prve zrake sunca i idu bageri..

Maketu cete dobiti uskoro kako ce to sve izgledati

Ajlah
Kontakt:

Post Postao/la Ajlah » 14 nov 2025, 16:13

Kimun je napisao/la:
14 nov 2025, 15:57
Evo vam informacije iz prve ruke za stadion. Da vise ne lutate u mislima. Pokrivat ce se cijeli istok u prvoj fazi, i bice napravljen plan kkao da se to uklopi za ostale tribine kad dodju nared u drugoj i trecoj fazi. Geodetski poslovi su rjeseni. Mandic je odradio zaista dobar posao, i nemojte da lupate. Sve je zavrseno u najkracem mogucem roku. Gradnja pocinje na proljece i u naredne dvije godine ce biti pokriven cijeli stadion. Sve ide u fazama jer drugacije ne moze. Magoda je nas covjek vjerujte mi. Prve zrake sunca i idu bageri..

Ako nece rusiti tribinu i graditi novu uz teren treba sto prije bjezati sa koseva i praviti normalan stadion.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 14 nov 2025, 16:19

Ma mi smo najjaci ljudi na svijetu
Da nam je natkrit Kosevo bilo bi 10k svaku utakmicu, necemo da dolazimo kisa zima ovo ono
"Natkriju ga" onda nam tribine daleko i ne valjaju, bolje da ne prave nista
Da krenemo svoj pravit, a dje ces svoj pravit ne bi valjala lokacija, dje ces sa Koseva otic moj dedo na njemu navijo i pravio ga

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 14 nov 2025, 16:24

Ovo sto raja pise da si dolazili geodeti i mjerili istok satro zbog krova, netacno. Provjerava se jel tribina pred propadanjem, jednom mjesecno dolaze i gledaju jel se sta pomaklo
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 14 nov 2025, 16:24

napoleon72 je napisao/la:
13 nov 2025, 22:43
James1987 je napisao/la:
13 nov 2025, 21:30
Bas da vidimo ako dođe ovaj Čeferin hoce li biti sta bolje.
Ma ovo ti je potez u rangu Barbarez za selektora. Ono, hocete stranca? Evo vam stranac. A garant neki Vicin igrac koji ce nam farbat oci i radit kao i dosadasnji idioti.
Tako nekako, misljenja sam dok je vicu u savezu suđenje nikad nece biti normalno.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

tuitamo
Kontakt:

Post Postao/la tuitamo » 14 nov 2025, 16:30

plisek je napisao/la:
14 nov 2025, 16:24
Ovo sto raja pise da si dolazili geodeti i mjerili istok satro zbog krova, netacno. Provjerava se jel tribina pred propadanjem, jednom mjesecno dolaze i gledaju jel se sta pomaklo
Jel' propalo imalo, sta kazu? :urnebes:

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 14 nov 2025, 16:33

tuitamo je napisao/la:
14 nov 2025, 16:30
plisek je napisao/la:
14 nov 2025, 16:24
Jel' propalo imalo, sta kazu? :urnebes:
sta ja znam kume, znam od momka sto je pomocni radnik da to provjeravaju. Niko od mene ne bi bio sretniji da nam stave krov, reumu dobih za ovih 30 i kusur godina na istoku :urnebes:
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 nov 2025, 16:35

Zamene je ne PROMISLJEN potez ovo sa Gojkovicem. Covjek je tek 6 mjeseci od operacije, tvrd teren hladno vrijeme.

Treba bit fer i posten i reci nako kako jeste, VICO je javno rekao da je prva opcija bila kosevo al **** muski guzeva i njegovi pusi kurci su odbili..

Naravno da u posvjesti smatram da je to laz jer je Vico to rekao al dajguz tu pricu nikad nije demantovo, a poprilicno dugo vremena je proslo..

Jel se ova polusezona zavrsava nakon 18 ili 19 kola.

Prijedor
Uski
Vrapcici
Zeljko

Realno ako budemo dizali formu ko u zadnjih pet utakmica i budemo IMALI ISTI PRISTUP KO U ZADNJIH 5 utakmica. Realno trebali bi pobjedit sve 4 ove utakmice

Prijedor je jedina ekipa koja ima najvise sanse da izvuce pozitivan rezultat za njih a to je remi. Da objasnim; Odmorili su ekipu, motiv dokazivanja je svakoj ekipi kad igra protiv SARAJEVA na najvecem mogucem nivou, teren losa trava grbe protok lopte i normalno mnogo to vise odgovara njima i jedan je od najveci prednosti (tacnija najveca). Oni su ekipa koja je dobra u kontroli lopte sto nama neodgovara i to se vidjelo i protiv borca i zrinjskog, naravno da prijedor nije na tom nivou al nisu oni ni daleko od tog u ofanzivnom djelu.

Uski dobra ekipa al mislim da smo kvalitetni i da ce to utakmica bit nesto kao i protiv sloge.

Smatram do utakmice sa velezom da ce velezov uspon u igri i roster se smanjit mislim kartoni povrede euforija, a da ce kodnas nasa forma bit na vrhuncu kao i igracki kadar kao i sirina rostera.

Nakon nase 5 uzastopnih pobjeda abd, dolazi zeljko koji ce bit u rasulu i rezuktatsko a i u igrackom (suspenzija 7 igraca bez razloga je dokaz da trener nezna da drzi svlacionicu) a realno i igra im jeu ovih 14 kola horor, samo sto im je Adzem zamaglio oci sa utakmicama protiv posusja (6 bodova) i umjesto 0 bodova protiv borca na grbavici oni uzeli 3 kao i u vrapcicu..

I Saner Bajramovic bi trebao znat pobjedit ove 4 utakmice kad su nam svi igraci zdravi i kad nisu pod suspenzijom, minus Gojkovic.

Cimirot; ocekujem da digne minutazu za 15 min i da se u podpunosti izlijeci

Elezi; da ce vec protiv sb igrat svih 90 minuta

Banic; nadam se da Musija vise nece branit do kraja ovog prvenstva osim u kup utakmicama.

Adem; mislim da on nije bio ni povrijdjen i da nije igrao radi ne isplacene plate bonusa itd itd. NISAM INSAJDER NEMAM NIKAKAV INFO AL MENI TO IZGLEDA TAKO.

Djordjevic ce bit full fit i njega ocekujem protiv real prijedora u prvih 11 svih 90 minuta

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 nov 2025, 16:50

Evo Mjesalica glavni pomocnikk ZORANA ZEKICA, za k l x rece da su napustili FK SARAJEVO jer nisu imali vise znanja za napredovat i da im je u FK SARAJEVU bilo prekrasno najbolje u njihovim karijerama najbolji klub i da su sretni sto su osvoili kup..

Jednostavno FK SARAJEVO je prevelik kolac za ZZ

Ajlah
Kontakt:

Post Postao/la Ajlah » 14 nov 2025, 16:53

bvsic je napisao/la:
14 nov 2025, 16:19
Ma mi smo najjaci ljudi na svijetu
Da nam je natkrit Kosevo bilo bi 10k svaku utakmicu, necemo da dolazimo kisa zima ovo ono
"Natkriju ga" onda nam tribine daleko i ne valjaju, bolje da ne prave nista
Da krenemo svoj pravit, a dje ces svoj pravit ne bi valjala lokacija, dje ces sa Koseva otic moj dedo na njemu navijo i pravio ga
Ne mozes graditi nesto na tribini koja je sva istruhla. Za 20 godina ce ti se desiti katastrofa i ko ce biti kriv?
Stadione sa atletskim stazama treba zabraniti, neka ih koriste samo za atletiku a price o dedama i lokacijama su glupost.

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 14 nov 2025, 16:54

Mjera za Gojkovica,svakako na tom terenu trenira i logicno je da ce ga probati.

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 14 nov 2025, 17:38

Kimun je napisao/la:
14 nov 2025, 15:57

Malo jaci zemljotres i ode kosevo u tri lijepe.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 14 nov 2025, 17:41

Šta sve čovjek neće pročitati, magoda dao zelji 4.7 mil. KM za stadion, nama kiki, i on je kao naš. Bože sačuvaj.

To je jedan obični iskompleksirani džilkoš.

tuitamo
Kontakt:

Post Postao/la tuitamo » 14 nov 2025, 18:08

Elham, real madrid za prvo mjesto u LP na kosevu za dvije godine :opaopa:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, Bordo10, Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.