UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Šta se desi Deliji 
Trebao je biti no contest al eto.
Delija isproziva Ganea za eye poke, učini isto. Smatra da je pokraden, ali realno je stekao prednost time što je ubo čovjeka prstom u oko i zbog toga je došao u situaciju da ga završi. Ono što je cirkus u svemu ovome da ja nikad nisam vidio da se meč nastavi iako je prekinut. Iako smatram da je ovo sinoć bilo pošteno.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ahmed Vila je imao jos veci cirkus.
Kvota na Islama 1.30, a na Maddalenu 3.20

Mislim da je Vila u Austriji zavrsavao lika 2-3 puta, prekidalo mec i oporavljalo protivnika i izgubio je na kraju Vila, kradja.
^^
JDM ako bude mogao braniti rusenja ima sanse, a ako ne zguzvat ce ga Islam vec u prvoj ili dr. rundi.
embrace the chaos
- Donnie Darko
- Kontakt:
JDM je prilično dobar u ustajanju kada ga se sruši, to mu je jedina tj najveća nada, jer će biti srušen sigurno.
A postoje šanse, Poirier sa uništenim kukovima je uspio solidan dio borbe održat na nogama, tako da može i JDM.
Mada mu ne dajem neke pretjerano velike šanse, osim ako ode borba u 5 rundi i Islam bude opadao, što se može očekivati sa obzirom da mu je ovo nova kategorija.
70/30 za Islama rekao bih.
A postoje šanse, Poirier sa uništenim kukovima je uspio solidan dio borbe održat na nogama, tako da može i JDM.
Mada mu ne dajem neke pretjerano velike šanse, osim ako ode borba u 5 rundi i Islam bude opadao, što se može očekivati sa obzirom da mu je ovo nova kategorija.
70/30 za Islama rekao bih.
Znam, gledao sam i ja tu borbu, **** protivnik se svaki put digao kao da mu ništa nije bilo.
Kod nas generalno svaki MMA borac od one karine najveće kojih ima puno do UFC nivoa koji su opet nekako iste karine mora ići na 300 podcasta. Benjamin Šehić isto Fabrício Werdum na podcastima a gubio od bačvi za rakiju, za sve je tako a MMA scena nema je gore
Fuck you fighter
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.