Ma tesko ce Cibona biti ispred Bosne, jer imaju i losiju kos razliku, a i tezeg protivnika. Antwerp ce svakako biti ispod, tako da su to dvije losije ekipe od Bosne. Neftchi ima -1 kao i Bosna, ali igraju ranije i znat ce se prije utakmice koliko im tu treba. Paok ili Braunschweig ce tesko imati bolju kos razliku od Bosne, ako bi Bosna dobila Rilski 10-ak razlike (da ne govorim vise do toga). Tako da su to 4 ekipe koje bi objektivno trebale biti ispod. Idealno bi bilo i da Cedevita dobije, mada im je to nebitna utakmica. Nek odigraju za komsije Cibose.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Sinoc mi rekose da je Ajla Avdagic pala u nesvijest od stresa i umora na utakmici sa Dubaijem, vec je prije toga odlucila da ce otici iz kluba.
Sin od Dzevada Hamzica (reprezentativac u sjedecoj odbojci, a inace uposlenik Ministarstva kulture i sporta, Eldar je novi pri klubu).
Ajla je izuzetno sposobna djevojka, jedina je greska sto nije imala pomoc, greska je bila sto je sjedila na klupi uopste, tu joj nije bilo mjesta, trebala je k’o gospodja sjediti u prvim redovima.
Sin od Dzevada Hamzica (reprezentativac u sjedecoj odbojci, a inace uposlenik Ministarstva kulture i sporta, Eldar je novi pri klubu).
Ajla je izuzetno sposobna djevojka, jedina je greska sto nije imala pomoc, greska je bila sto je sjedila na klupi uopste, tu joj nije bilo mjesta, trebala je k’o gospodja sjediti u prvim redovima.
-
darkangel4
- Kontakt:
Dirk, jako te cijenim i postujem, medjutim neke stvari stvarno ne treba prepricavati, ako nista iz ljudskih razloga...DirkNowitzki je napisao/la: ↑14 nov 2025, 22:39Sinoc mi rekose da je Ajla Avdagic pala u nesvijest od stresa i umora na utakmici sa Dubaijem, vec je prije toga odlucila da ce otici iz kluba.
Radnička klasa since 1921
Upravo zbog toga i treba ispričati, Dubravko piččka.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.