KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Do sad najbolja tekma sezone. Samo da ne padnu ko protiv Cedevite.
Evo i neke akcije se igraju napokon.
Evo i neke akcije se igraju napokon.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Roviti Halilovic ponovo zauzima mjesto u rosteru,zasto nema Manojlovica i zasto su otpustali igraca ako nemaju spremnu zamjenu 
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 15 nov 2025, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav fakin je ovaj Atic, ako ti se ne igra daj sporazumni raskid ugovora.
Na Aticu se bas vidi da mu je mrsko igrat
15.10.2013.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Kako ga od ljetos redovno gledam sve manje sam fan njegove igre. Sve dobro sto uradi u odbrani us@re u napadu. Ono krava i kanta mlijeka. Bice uskoro Vrabac mjesto Vrabca.marlostanf1eld je napisao/la: ↑15 nov 2025, 17:18Kako je odvratan ovaj Atic. Takva nonsalancija kao da je na termin dosao.
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
Kad Spartak bude smanjio greške onda ovo ide na -20.
Bar postoji neki plan u napadu a kakva se odbrana igra ove sezone ovo je odlicno.DjaniTarik je napisao/la: ↑15 nov 2025, 17:37
Koju utakmicu ti gledas??? Kontrolisemo pa nam malo dosadi pa lopta u bunar
15.10.2013.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Jedino pozitivno danas je da je spartak uzasan….. a mi to ne korstimoKaunas je napisao/la: ↑15 nov 2025, 17:39Bar postoji neki plan u napadu a kakva se odbrana igra ove sezone ovo je odlicno.DjaniTarik je napisao/la: ↑15 nov 2025, 17:37
Koju utakmicu ti gledas??? Kontrolisemo pa nam malo dosadi pa lopta u bunar
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ma idi u pm Aticu
-
bordobijeli
- Kontakt:
Atic 5 ,West 4 izgubljene lopte . 9 izgubljenih od organizatora igre za nekih 15 tak minuta . Atic bas katastrofa kao da je natjeran da igra.
Dobro mu je Bekir slagao da moze biti najbolji PG Evrope.
Spartak igra uzasno i ne kontam kako se iskusniji igraci poput Atica ne potrude da iskoriste to. U drugom poluvremenu ce se vjerovatno sve okrenuti...
Spartak igra uzasno i ne kontam kako se iskusniji igraci poput Atica ne potrude da iskoriste to. U drugom poluvremenu ce se vjerovatno sve okrenuti...
zato sto su silom prilika organizatori igre , zato svi i pisu,ovde da treba plej, jer ni west nije plej nego bek suter bez visinebordobijeli je napisao/la: ↑15 nov 2025, 17:43Atic 5 ,West 4 izgubljene lopte . 9 izgubljenih od organizatora igre za nekih 15 tak minuta . Atic bas katastrofa kao da je natjeran da igra.
Najgore je sto nema ko uci mjesto Atica, da ga zakucas za klupu, da se malo preispita. Mora mu se smanjiti usage rate, osim kad je bas raspolozen, sto je rijetko.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Atić je bezobrazan
-
bordobijeli
- Kontakt:
West po meni sasvim ok igrac . Igra dobru odbranu , zna imati i poenterski utakmica , jest problem izgubljene al West mi je po najbolji igrac Bosne .JHam je napisao/la: ↑15 nov 2025, 17:46zato sto su silom prilika organizatori igre , zato svi i pisu,ovde da treba plej, jer ni west nije plej nego bek suter bez visinebordobijeli je napisao/la: ↑15 nov 2025, 17:43Atic 5 ,West 4 izgubljene lopte . 9 izgubljenih od organizatora igre za nekih 15 tak minuta . Atic bas katastrofa kao da je natjeran da igra.![]()
- PeppermintSA
- Kontakt:
West je naš najbolji igrač uopšte, ove sezone. I to dovoljno govori o rosteru. Njemu naravno svaka čast.
Ne razumijem zasto ga drzi Pasalic, debil se bruka bas, 2 airballa, 5 izgubljenih
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Aaaa, kostat ce ih ovaj zicer.
Steta sto ovaj West nema brzi izbacaj. Nerijetko slomi cuvara, pa se step bekom vrati na distancu i ostane sam na sutu, ali dok on nju stavi u katapult - vec dvojica se pojave na njemu.
Steta sto ovaj West nema brzi izbacaj. Nerijetko slomi cuvara, pa se step bekom vrati na distancu i ostane sam na sutu, ali dok on nju stavi u katapult - vec dvojica se pojave na njemu.
- VensanKasel
- Kontakt:
Je li Spartak igra užasno zbog naše dobre odbrane ili ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.