Dženis Burnić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Re: Dženis Burnić
Panj , kloc , taraba
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Čovjek ne bi u Rudaru iz Prijedora mogao igrati, a ne u Zrinjskom.
Loše, ali opet imao je 40ak passova, a Tahirovic 15.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakvi ba pasovi frajer je pet puta vratio loptu nazad za Vasilja 60-70 metara. Kriminal epskih razmjera da je ovaj lik reprezentativac jedne zemlje.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jednostavno, da je valjao igrao bi za Njemacku, umjesto BiH...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zar je ovaj ovako loš 
Izadje Lampard
Jedino pozitivno je to sto je dobio žuti pa neće igrati u Beču.
Hvala Oliveru pa nas je postedio ovog majstora na terenu
Prvo poluvrijeme loš, drugo bolji.
I ovakav je bolji od Tahirovića.
I ovakav je bolji od Tahirovića.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
IgmanskiVukovi
- Kontakt:
Nikad više ni on ni Samed blizu prvih 11, maksimalno su za rezervni spisak
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ubjedljivo najlošiji veznjak u rosteru. Čak je na lijevom beku bio manje loš. Sad kad imamo Karića tu nema potrebe za Burnićem.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
FerdinandF
- Kontakt:
Zato sto se Tahirovic nije otkrio.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 nov 2025, 21:41Kakvi ba pasovi frajer je pet puta vratio loptu nazad za Vasilja 60-70 metara. Kriminal epskih razmjera da je ovaj lik reprezentativac jedne zemlje.
Vidio si da je Katic dva puta pizdio na Tahirovica, jer nema kome dodati loptu.
-
General505
- Kontakt:
Kako god i sta se pricalo Tahir je mozak ove ekipe, i jedini vezni koji nesto moze kreirati i zato je tu
Ne moze mozak ekipe biti neko ko se krije od lopte, on mora da se spusta do stopera da preuzima loptu i pokrece napade, usmjera tok lopte, usporava ili ubrzava ritam. Nece Katic nam biti zadnji vezni niti Dzeko jbt. On je prije slezenaGeneral505 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 12:18Kako god i sta se pricalo Tahir je mozak ove ekipe, i jedini vezni koji nesto moze kreirati i zato je tu
Da moze kreirati, kreirao bi dosad, a ne da mu stoper govori gdje da bude i da pridje po loptu. Alibi igrac.General505 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 12:18Kako god i sta se pricalo Tahir je mozak ove ekipe, i jedini vezni koji nesto moze kreirati i zato je tu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Mozak ekipe
tahir
moze kreirat
vidimo vec dvije godine kako kreira. Pa basic amater je za njega licno gaizka mendieta sto se tice kreiranja i razmisljanja fudbala. Gdje on igra upravo govori sve o njemu. Brondby nije slucajno a bit ce jos losije. Kakvi ljudi ovdje pisu 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Pazi ovo MOZAK ekipe tahir a mi preskacemo 17 utakmica vezni red udaramo visoke lopte na dzeku ili srbina bazdara 

kakvi operisani ovdje pisu nedo bog nikom nedo bog nikom.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
General505
- Kontakt:
Pa momak upravo to i radi vrlo cesto vrati se trazi loptu i iznese. Ok mozda se nekad i krije ali i to nesto govori valjda da odvlaci paznju protivnickih igraca u smislu da ga markiraju pa izgleda da se krije sto ostali igraci mogu iskoristit.
Ne znam sta ocekujete da mi igramo ko Barcelona neku totalnu igru, dominaciju pa da konstantno samo se vraca iznosi loptu, da srlja samo napred, sto bi rekli "ne zna đe goni". To ne rade ni mnogo zreliji i kvalitetniji igraci.
Eno npr kad gledas u Barceloni ono malog iz holandije ne mogu se sjetiti kako se zove ,toliko covjek igra iritantno i dosadno, samo sigurica a igra u Barceloni ali to prolazi jer je u dobrom sistemu.
Pa ja sam prvi rekao kad su ga svi ovdje kovali u zvijezde jer etp kao Murinjo ga otkrio, ...da tu nema nikad igraca kakav se ocekuje pa svi napadali kako pametujem, ali sigurno momak zna odigrati, a ima i kredite jer jos je mlad, naglo usao u seniorske vode, valjda se izvuce.
Ona lopta protiv austrije za Demira vrijedi vise nego sve sto odigraju ostali veznjaci a kad se prati malo bolje zna i napraviti taj sitni korisni faul bas kad treba
Pa jedan miske u njegovim godinama igrao u rezervama Bajerna pa poslije izrastao u igraca bas kakav bi nam sad trebao.
Daj Boze da imamo boljeg, a da je mlad ja bih isto rekao da on moze odmorit malo ali boljeg nema a on uopste nije los kako se predstavlja.
A ti fanatice ako imas koga boljeg umjesto Benje i Bazdara bujrum da to preporucimo tim kriminalcima u SŠ da ne gledamo vise ov amatere kako kazete.
Ne znam sta ocekujete da mi igramo ko Barcelona neku totalnu igru, dominaciju pa da konstantno samo se vraca iznosi loptu, da srlja samo napred, sto bi rekli "ne zna đe goni". To ne rade ni mnogo zreliji i kvalitetniji igraci.
Eno npr kad gledas u Barceloni ono malog iz holandije ne mogu se sjetiti kako se zove ,toliko covjek igra iritantno i dosadno, samo sigurica a igra u Barceloni ali to prolazi jer je u dobrom sistemu.
Pa ja sam prvi rekao kad su ga svi ovdje kovali u zvijezde jer etp kao Murinjo ga otkrio, ...da tu nema nikad igraca kakav se ocekuje pa svi napadali kako pametujem, ali sigurno momak zna odigrati, a ima i kredite jer jos je mlad, naglo usao u seniorske vode, valjda se izvuce.
Ona lopta protiv austrije za Demira vrijedi vise nego sve sto odigraju ostali veznjaci a kad se prati malo bolje zna i napraviti taj sitni korisni faul bas kad treba
Pa jedan miske u njegovim godinama igrao u rezervama Bajerna pa poslije izrastao u igraca bas kakav bi nam sad trebao.
Daj Boze da imamo boljeg, a da je mlad ja bih isto rekao da on moze odmorit malo ali boljeg nema a on uopste nije los kako se predstavlja.
A ti fanatice ako imas koga boljeg umjesto Benje i Bazdara bujrum da to preporucimo tim kriminalcima u SŠ da ne gledamo vise ov amatere kako kazete.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sta se pravis lud sve se zna ,bolji su huseinbasic tabakovic hadziahmetovic gigovic kulenovic hamulic od te dvojce. A ima jos. Ne budi smijesan. A hvalis se da znas fudbala bgm sumjam u to malo vise.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: BordoArmy88, Edincapitano, enobarca, Goalgetter, legendarnadruga, Lobudaraczapamcenje, LondonBlues, Mahalasi, misstianopenaldo, Sarun, Vaya i 97 gostiju.